• KtcGoat
    1.7k
    Mislim da se uskoro blizi vrijeme kad ce ruzni stakor zajedno sa svojim drugovima krenut u realizaciju njihovog vlaznog sna, a to je vracanje trga bravaru.
  • mali M
    8.7k
    ma meni je to u redu. Meni je jasno kakav je on i cijela ta klika, ali ponavljam, na izborima su pokazali manji dio da ga žele na vlasti i glasali su za njega, SVI oni koji nisu izašli na glasanje smatram da im je dobro u životu, da im je TT dobar gradonačelnik pa nisu osjetili potrebu da se nešto promjeni. I tako i tretiram sve koji se pokazuju naknadnu pamet, a nisu izašli na izbore.. Doslovno je tako jednostavno. Mogu i pred Zagreb staviti KG (komunistički grad) Zagreb i ako ljudi ne izlaze na izbore to je očit znak da im je to u redu.. i to je okej..
  • NKDZ86
    6.1k
    SVI oni koji nisu izašli na glasanje smatram da im je dobro u životumali M
    ljudi ne izlaze na izbore to je očit znak da im je to u redumali M

ne bi rekao da je ljudima to u redu, nego ljude očito boli k za politiku, grad i državu. žive kak žive, većina ljudi preživljava iz mjeseca u mjesec, svi šute ko ovce i to je to. stvari stalno poskupljuju u dućanima, ali eto, šuti i guraj, idi u minuse, itd.
    politički smo jako inertan narod nažalost...
  • mali M
    8.7k
    nego ljude očito boli k za politiku, grad i državu. žive kak živeNKDZ86

aka "očito mi je to u redu i nemaju potrebe za promjenom.."

ako te ja pljusnem jednom i ti ništa ne napraviš, pa te pljusnem narednih 98 puta i ti dalje ništa ne napraviš, shvatit ću to kao znak da voliš da te pljuskaju i da ti je to u redu...
  • Doktor Kunić
    5.5k
    a taj isti bravar bi ih žive spalio prvi :rofl:
  • NerminB
    68
    Purgeri moji, jesu i u zagrebu od jutros izmijenjena sva godisnja doba. Cas kisa, cas vjetar, cas sunce…
  • NKDZ86
    6.1k
    Pravo englesko vrijeme. Sunce, kiša, sunce, pljusak, sunce. Dok je sunca, dobro je.
  • Masto
    322
    Još samo snijeg fali
  • jedan u nizu
    15.9k
    Da li je ovo korak naprijed? Ne znam. Volio bih misliti da je, ali ako ce se uvest na nekim frekventnijim lokacijama, mislim da je horuk rijesenje.

Npr, volio bih ovo na Ilici, te onda kameru koja ce automatski ispisati kazne svakome tko bude vozio po zutoj traci. Ali bih volio da to naprave zajedno sa recimo povecanjem broja autobusa i vozaca koji prometuju na tim linijama, da automatski imas alternativu/rijesenje ako se budu stvarale vec guzve u automobilskom prijevozu.

Ne znam gdje se ovo sve postavlja, ovo je samo moje misljenje. Ne bi me zacudilo da je ovo jedina dionica gdje ce za sada biti postavljeno :sweat:

573871771_1246568590849087_2673409283744045423_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=e4RmFlduyvwQ7kNvwGkGZeU&_nc_oc=Adlm-iNgIiIcQjcFmFeIJu_wl-5cwrUf_qJIdaWOdbqR1nCqG9WTtgvI_N1e8DP0vdw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=A9aLZNlGBOziDRa345lq7A&oh=00_AffGeD95GlK9EkNRTiwA4ow3a60ZSP3TLqbhCRYpX-rb0w&oe=69063B6F

573449298_1246568614182418_6581419180231933565_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=i4FaBFhD6sAQ7kNvwFxOa3z&_nc_oc=Adn1N4pGNtTwIBt1XVxLh8rJ1tveSvFNz_tJbV_4aQ8uGfbhCzJnHKpZ-5Rmt1XlA54&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=m3mZCUTHMwDJzcV88KNJ_g&oh=00_AfeOvffUAFGeQtX0-F4iTgLawKjhs1DZcx8tgiwSSk4eSw&oe=690640B6
  • nemapredaje
    6.4k

Na maksimirsku to treba staviti obavezno na ovu stranu uz park, tam se ekipa redovito vozi po žutoj traci.
  • fakin
    1.6k
    dobro jel ovo realno?
  • Kumerle
    1.8k
    Mogao bi im se Bajdin dom ponovit :lol:
  • jedan u nizu
    15.9k

Imam osjecaj da nebu ovo dugo bilo tamo :)
  • Dzoni
    2.5k

Dabogda završila kao ona ćirilićna u Vukovaru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention