• Mikina lijeva kopačka
    402
    Klošari i pičke, dokazano i kad su igrali hnl, i kad se par puta 2000-ih dogodilo da dođemo navijati na cibonu, pa pola tribine pobjegne nakon 15 minuta doma u studentski. A inače gazi purgera vrište. Sjećam se jedne cibone, mi iza koša, oni iza koša, krenemo se prema sredini svi premještati, panika:lol:
  • NKDZ86
    6.1k
    a najjače od svega kaj murija to gleda i uopće ga ne dira, nego ga redari odvode ko najboljeg frenda
  • javolimtebejako
    3.3k
    nakon protesta igraca i navijaca, ipak nista od tekme Villareal - Barcelona u americi
  • NerminB
    57
    Jbt koje efikasno kolo sinoc u lp, zaspem u 10, probudim se jutros kad ono 2:7, 6:2, 0:4, 2:4, 4:0.. Vec vidim nocas mrtvac
  • Crusades
    19.5k
    Rafa Benitez preuzeo PAO.
  • NerminB
    57
    i ja sad vidjeh, zar je on ziv haha
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Sheffield Wednesday, jedan od najstarijih engleskih klubova, koji sada igra u Championshipu, u Drugoj ligi, stavljen je u stečaj, objavio je u petak pravosudni izvor.

Ova odluka automatski rezultira oduzimanjem 12 bodova klubu iz Sheffielda, koji je bio 21. u ligi, a sada je uvjerljivo posljednji s -6 bodova, čak 15 bodova od mjesta koje donosi spas od ispadanja.

Zahtjev za imenovanje stečajnog upravitelja u ovom slučaju podnesen je Sudu za stečaj i trgovačka društva, specijaliziranom sudu Visokog suda u Velikoj Britaniji.

"Stečaj je bio neizbježna posljedica nekoliko godina financijskog lošeg upravljanja, nedostatka odgovornosti i ponovljenih neuspjeha u pronalaženju vjerodostojnih kupaca", priopćila je udruga navijača kluba.

Navijači Sheffield Wednesdaya pozivaju vlasnika Dejphona Chansirija da odstupi od početka sezone. Tisuće navijača, tražeći njegovu ostavku, čak su bojkotirale utakmicu svoje momčadi u srijedu protiv Middlesbrougha.
  • Mr Blue
    4.5k
    Mislim da bojkotiraju domaće utakmice od početka ove sezone.

U svakom slučaju taj Chansiri je neki teški bolesnik. Tip je s bijelim stolicama na plavoj tribini dao ispisati svoje ime jer je kao vlasnik. I egotriper izgleda.

Kad je proglašen stečaj navijači su u roku sat vremena ušli na stadion i krenuli čupati te stolice.
  • Droljo
    22.1k

Pa jel moguće da je tak glup lik. Strašno što si kreteni sa lovom dozvoljavaju. Fuj!
    4023.jpg?width=1200&quality=85&auto=format&fit=max&s=7fcafbac347d159e8a211211fc35fb5b
  • NerminB
    57
    :roll:

Egoisticne, iskompleksirane budale koje misle da sa parama mogu sve. Sto dalje od svetog sporta zvani fudbal ovakvim bolesnicima.
  • Dendle71
    209
    Smrdljivi klub. Nek propadne kad moju lovu nisu htjeli. Lani sam bio u Manchesteru pa skoknuo do Sheffielda da pogledam tekmu. Nisu mi htjeli prodat ulaznicu jer nisam bio evidentiran u njihovom sustavu za ulaznice. (ne radi se o clanstvu). Doslo je dosta onih koji vole nogomet i koji su imali istu namjeru kao ja. Svi su izvisili. A stadion poluprazan.
  • Mr Blue
    4.5k
    Ne treba prerano suditi. S obzirom na situaciju s vlasnikom, moguće da je takav način prodaje ulaznica i njegovo maslo, bili smo svjedoci i gorih poteza. Bojkot navijača je očito bio opsežan jer su nakon proglašenja stečaja masovno pohrlili u klupski fan shop kupiti sve moguće. Bojkotirali su sve Chansirijevo. Koliko vidim uopće ih ne dira što su im oduzeti bodovi i što će gotovo sigurno u treću ligu. Ljudi su trenutno presretni jer su ga se riješili...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.