• Jaki991
    476
    istina, al mislim da je ipak dovoljno normalan da mu se nece dva puta u utakmici dogodit da napravi takvu istu pizdariju, al da, ne znam kaj misle da ce dobit s tim prigovaranjima svaku tekmu
  • NitkoBitan
    32.4k
    Dva puta nece, ali iducu tekmu novi zuti i ne moze igrat. Bezvezno skupljanje zutih kartona. I Valincic koji inace svaku tekmu pokupi jedan je danas pametno "odigrao".
  • Fan
    1.6k
    Kome pravo, kome krivo, nama bi Petko sjeo ko budali šamar umjesto njega.
    I to nije kritika za Belju nego više za ekipu i stručni stožer jer pokušavamo igrat ko da imamo Petka tj igrača takvog stila. Beljo je čista špica, niš drugo, tu je najbolji i najkorisniji, sve drugo što pokušava igrati bude u najbolju ruku prosječno.
  • Jaro
    10.9k
    Da, opet igra kao da ocekuju Petkovica- a 90% nive momcadi i novi trener. Jucer nasi stiperi na 35m od njihovog gola, a Beljo se izvlaci na 27? Pa di je ostatak momcadi jbt, Beljo jucer iz protivnickih 16 nije smio izlazit...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k

I? Jel Bayern ikad vadio Lewandovskog jer eto i Choupo Mouting je dobar? To nigdje nema osim kod nas, najbolji igrač ako ništa nije stoji na terenu cijelu tekmu, to je elementarna logika.
  • Paggini
    73.6k

Slažem se ja s tobom amigo, meni bi Beljo svaku 90 mina igrao, a Kule ulazio kao drugi ako ima potrebe ili pocinjao HNL ak ovom treba odmor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.