• Goncalo Santos
    1.7k
    Nonsalantan, neozbiljan, uzasno mi se ne svida njegov pristup zadnjih nekoliko utakmica.
  • miro
    7.7k
    Ići će na SP, ali malo sutra
  • Zg123
    2.7k
    Kakve su ono reakcije nakon sto mu je sviran faul? Pa samo za to bi mi dobio jednu odgojnu, skuplja bezveze zute kartone kao neko deriste
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Ima neki razlog zašto on nijednu nije igrao 90? Koji to klub na svijetu vadi svaku utakmicu najboljeg igrača? Ovo danas je bio totalni promašaj
  • Crni86
    16.3k
    jos ga je odmarao skoro cijelu tekmu protiv osijeka…..
  • Paggini
    73.6k
    Ima neki razlog zašto on nijednu nije igrao 90?Tvrdica McTvrdi

Jer i Kulenović trpa.
  • Fatos Beqiraj
    257
    I dalje sam misljenja da ga se u igri premalo koristi. Treba forsirat loptu na njega, ubacaje, itd.

Mislim da iz toga ide njegova nervoza jer ne dobija loptu koliko bi treba. Ovo sto dinamo igra je vise za drugaciji profil napadaca ko petkovic.

Beljo zivi od ubacaja , a ne od spustanja i razigravanja krila
  • M94
    2.1k
    Napadač gubi momentum ovako kad ga se non stop vadi prije kraja, ja ne vidim smisao u tome.
    Ne znam baš da puno klubova u svijetu vadi prvu špicu pola sata prije kraja, pogotovo momčad razine Dinama koja napada većinu utakmice.
    Čovjek je odigrao cijelu utakmice jedan jedini put ove sezone, u porazu Lokomotive.
    Danas je pokazao više od Kuleta jer je bolji u skoku i građenju za poziciju, zašto je vađen baš kad su ubačaji najviše krenuli samo Kova zna. Ima za obojicu mjesta u sastavu.
  • hardek
    6.9k
    Može nama i prime R9 biti u napadu kada mi loptu do njega ne možemo dovest. I Beljo i Kule su jako dobri egzekutori, al džabe kad loptu vide samo kad se spuste na centar odigrat mantinelu
  • NBC
    43
    Po meni jako egoističan igrač i trenutno nedovoljno dobar. Možda je rješenje igra s 2 napadača. Pogotovo u utakmicama gdje je protivnik u 16 metara.Možda bi onda dobio više samopouzdanja.
  • Ljubo
    155
    Danas mi se činio van tekme i da mu nije bio dan sto je skroz normalno. Već onim izvlačenjima na 40 metara od gola me podsjetio na Petka prošle sezone. Iako nije on kriv sto se nitko drugi nije spuštao preuzeti lopte od stopera ali bi se onda našli u situaciji gdje bi on tu loptu dao na stranu a u kaznenom prostoru nebi bilo nikog za centaršut i onda opet sve ispočetka.
  • Dudu9
    1.9k
    Dobit žuti za prigovor u 23min i to već koju utakmicu dobija takav bezvezni žuti,ja bi ga na poluvremenu samo zbog toga izvadio, ako se radi nekog bezveznog faula ne može kontrolirat
  • Crni86
    16.3k
    Bil je malo glavom van tekme kao i 90% momcadi, ali bome se trudio, spustao u prilaske itd. Ali sta da on radi kad ekipa nista ne kreira?

Spustio se ono dva tri puta skoro pa do centra. To je najbolje opisalo nasu igru danas.
  • Jaki991
    475
    Meni je i danas bio sasvim dobar, puno prica i gestikulira ali trkacki dio odradi tako da nemam sa time problema, u napadu je bio poduplan konstantno ali fino se borio i po meni prerano zamijenjen
  • NitkoBitan
    32.4k
    Ne smije imat onakve reakcije, ne smije. Dobit zuti karton zbog gluposti pocetkom prvog poluvremena, pa se onda zalomi neki lakat u glavu u gradenju nenamjerno i lapapa ostavio si ekipu na cjedilu. Ako se ne varam i protiv Fenera je dobio zuti za prigovor.

Neozbiljno i neodgovorno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.