• cibona
    6.5k
    Današnjim nastupom lijepo je zašarafio trenerovu klimavu stolicu.
  • MarK
    1.1k
    Definitivno treba čovjek početi igrati centarfora, krilo treba izmisliti ili kupiti
  • Crni86
    16.3k
    Joker. Donosi puno vise kao zamjena. Brz, jak, dosadan. Fenomenalan joker
  • Danko
    2.4k

Za nagradu će biti u pon zalijepljen na klupu a ispred njega će bit 2 realno lošija napadača.
  • Jaro
    10.9k
    Igrac utakmice u par minuta...
  • Sibirski plavac
    6.9k
    Ja još ne pamtim lošu tekmu ovog čovjeka. Živa napast svaku tekmu. Za razliku od Foxa koji igra toplo hladno.
  • Zagi
    12.6k
    Za nagradu će biti u pon zalijepljen na klupuDanko

I treba biti. Kao i Stojković, donosi impuls samo kada ulazi sa klupe.
    Kada startaju , niti jedan od njih ne igra ništ.
  • Silvek1986
    75
    protiv Osijeka je bio loš ko i svi. Danas odličan.
  • mlinchica
    4.2k
    Njegov gol. Jak, brz, uporan, samo gol vidi.
    Odličan od početka!
  • Crni86
    16.3k
    ljudi su brzo zaboravili kakav je bil protiv osijeka.

I dobro si povezao ovo sa stojketom. Slicno kao i kule.
  • Zagi
    12.6k
    I Ljubičić.
  • Danko
    2.4k

Protiv osijeka je igrao krilo.
    Mislim da bi mu se morala dati prilika da odigra napadača jer ova dvojica ne pokazuju ništa. Nekak sam uvjeren da bi bio dobar
  • miro
    7.7k
    Moje mišljenje je da je Bakrar bolji igrač i od Kulenovića i od Belje i da mu se mora pružiti prilika da to dokaže na mjestu centralnog napadača. Dobar je on i na krilima kad ide 1 na 1, ali nije samo to uloga krila
  • NVKOD
    8.5k
    Moram priznati da Bakrar puno više donosi kada ulazi s klupe nego kada starta u prvih 11. Njegova energija i voljni moment su puno bolji kad su protivnici već izmoreni, što je rezultiralo asistencijom za gol, odnosno odličnim lobom pred sam kraj utakmice.

Također, Bakrar mi ne djeluje kao krilni napadač, već kao špica, tako bi ga trebao Kovačević stavljati.

Odlično koristi minute koje dobiva, u 415' zabio 6 golova i ostvario 2 asistencije. To je 53' za G/A!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.