• Keyser Soze
    16.6k
    Meni je samo besmisleno raubanje Mišića, mislim da zaslužuje odmor.
  • Kermit
    776
    I Mudri i Vidović su 10-ke,a mi igramo u sustavu bez desetke, polušpice. Ok mi je da u Europi i derbijima igramo tako, ali ne bi bilo loše da se u igri sa slabijim ekipama koje se brane promijenimo sustav i imamo klasičnu 10-ku koja će biti u međuprostoru. Tu vidim priliku za Mudrog i Vidovića, to je bila Baturinina pozicija.
  • Xpert1992
    66
    Kad je Vidovic uopce zadnji put igrao bar 60 minuta jedne utakmice na desetki? Cijelo vrijeme se prica Vidovic desetka a decko ne znam jel u zadnjih 3, 4 godine odigrao utakmicu na toj poziciji. A ima 21. Godinu.

Ovo bas spominjem u kontekstu toga da ga recimo i stavis na desetku, i ne odigra dobro, zar ga zbilja mozemo krivit s obzirom da to prakticki nije igrao ozbiljno godinama.
  • mrgud
    545
    Meni je samo nejasno zašto ga je Boban uopče doveo,jer probojno krilo on nije,a veznih imamo na bacanje.Bačen novac,bolje da se to preusmjerilo i još dodalo i dovelo pravo lijevo krilo
  • prefontaine
    4.7k
    Cijelo vrijeme se prica Vidovic desetkaXpert1992

Pa vidiš li da je desetka. Evo, čovjek osobno s obje ruke to pokazuje
    images-1.jpg
  • San Lorenzo
    22.6k
    Vjerujemo golmanu, treneru???
  • Goncalo Santos
    1.7k
    Doc ce mu nevistic glave, da imamo postenog golamana bili bi u dosadanjim utakmicama bez poraza i puno manje bi se kovu kritiziralo.
  • mrgud
    545
    Malmo samo treba kopirati igru lokse i gorice,niski blok i dobivaju nas
  • dmil
    1.1k
    prvi teski minus od mene za drzanje Nevistica na golu
  • NKDZ86
    6.1k
    Igra previše ziheraški zbog straha i to će ga doći glave. Nisam zadovoljan. Baš me zanima tekma protiv Vukovara da li će rotirat. Ja bi cijelu momčad rotirao pa makar izgubio, nego istu momčad, potrošenu fizički i psihički pa opet uzeo bod ili ništa .
  • Zg123
    2.7k
    Ako ista ne podnosim to su treneri ziherasi
  • Plava stijena
    572
    Nemrem vjerovat da još drži u igri Ljubu i Godu. U ovakvim postavkama na terenu su beskorisni.
  • striko
    2.5k
    Kad ga kamera zumira izgleda kao ja nekada na povratku iz škole poslije roditeljskog.
  • Jaki991
    476
    Ako se vec igra svodi na centarsuteve ni slucajno riskirat pa stavit kuleta i belju zajedno, i dat vinlofu sansu da probija stranu, bolje je ovako
  • tigric
    994
    Siguran sam da Boban ima spremnu zamjenu. Ovaj je gotov
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.