• veselko tenžera
    6.2k
    Malmoa ubija ekipa koja bi bez 3 boda koja definitivno osvaja bila na rubu zone ispadanja.

Gube 4-1. Još ako nemaju više ulazaka u zadnju trećinu, onda su definitivno u krizi.

Šteta što ne igramo već u četvrtak.
  • prefontaine
    4.5k
    Izgleda da će nam gostovanje protiv Malmöa biti ono što smo prije početka lige očekivali od gostovanja protiv Maccabija
  • Ruki93
    101
    Celta opet igrala 1-1, nevjerojatni sedmi put.
    Jos uvijek bez pobjede u ligi.
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    Nek dobijemo Malmø onda sam i ja zadovoljan sa 1-1 protiv Celte ,nek ruše rekorde :lol:
  • Dzoni
    2.4k
    Dobit ćemo i Celtu i Malmo, prvi neiskusni u Europi + Maksimirska utvrda, a Malmo je u krizi, a i općenito nisu tako jaka ekipa, rekao bih po kvaliteti među 4-5 najlošijih u EL
  • Zagi
    12.5k
    Dobit ćemo i Celtu i MalmoDzoni

Tak si i ja nekak mislim.
    Znam samo da ću guštat ko prasac o narativima o nikad slabijoj Euroligi.
  • periklo
    252
    Kako bi bilo divno izaći sa stadiona u Malmou sa sve tri pobjede - i onda nam preostaje igrati još 5 utakmica, a iz tih 5 bi nam trebala biti dovoljno još 6 bodova da smo u prvih 8...
  • Sibirski plavac
    6.9k
    o nikad slabijoj Euroligi.Zagi

"A brate štaš mi pričat, jebe mi se za taj kup u kojem mordor igra, isti kurac ka i onaj kup skladišta kojim se stalno diče. Kad je Ajduk bija strah i trepet u Europu i igra u završnicama kupa kupova, kupa uefa i kupa prvaka, mi za razliku od mordora nismo igrali s nekakvim raspalim Fenerima, Malmoima, nego sa velikanima europskog baluna poput Fredrikstada, Wrexhama, Floriane, Disosgyoria, Radničkog ili Vejlea."
  • vjeko1701
    20k
    nego sa velikanima europskog baluna poput Fredrikstada, Wrexhama, Floriane, Disosgyoria, Radničkog ili VejleaSibirski plavac

Tebi je to smišno, al Wrexham je onda bia ka danas Čelzi a ini Kopenhagen se moga sakrit pred Vejleom.
  • Sibirski plavac
    6.9k

"Kažeš Dinamo izbacija Bayerna 60-ih, pa oni su tad bili njemački Slaven Belupo"

Mislim da ne treba pogađat tko je autor ovakvog bisera od izjave. Hint- najveća budaletina tovarskih podcasta.

Evo i večeras zakmečao na jednom podcastu da se Vrbančić "kao slučajno" ozljedio na zagrijavanju prije Dinama.
  • vjeko1701
    20k
    Evo i večeras zakmečao na jednom podcastu da se Vrbančić "kao slučajno" ozljedio na zagrijavanju prije Dinama.Sibirski plavac

Oh, imamo sljedbenika gospodina "sasvim slučajno, jel".
  • Sibirski plavac
    6.9k

A tu su negdje po realnosti, samo što ovaj prvi radi na televiziji pa se mora nekad sudržat od pojedinih komentara, dok ovaj drugi ima platformu u obliku youtubea gdje može svoje kmekete izjavljivati na dnevnoj bazi do mile volje. Sad vidim da je nakon tovarskih i dinamovskih odjednom postao i povremeni gost riječkih podcasta. :monkey:
  • NitkoBitan
    32.3k
    Kako bi bilo divno izaći sa stadiona u Malmou sa sve tri pobjede - i onda nam preostaje igrati još 5 utakmica, a iz tih 5 bi nam trebala biti dovoljno još 6 bodova da smo u prvih 8...periklo

U ovom je formatu prosle sezone osmoplasirani u LP imao 16 bodova, a u EL 14 sa najboljom gol razlikom (+6). Najbolje je pratit onu stranicu @football.meets.data i vidjet kaj oni kazu, kalkulacije se mijenjaju iz kola u kolo. Uglavnom 15 bodova ne jamci prolazak u top8, pogotovo uz losiju gol razliku.

Utakmicu po utakmicu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube