• doubletrouble
    1.8k
    Klub nam za koji dan igra europsku utakmicu u kojoj možemo doći do 9 bodova (!!) i potvrditi 1. mjesto na tablici, a ovdje ne znaš ko koga napada više
    Bravo za sve, prekrasno za čitat
  • FazeN
    2.8k
    Dinamo iznad tribina, grupa, boysa, navijača, igrača, Bobana i tako u nedogled.
    Idemo sad u Švedsku po nova 3 boda!
  • BBB Mataa998
    2.8k

Ti si onda sa zapada vjerujem poderao glasnice kako bi podrzao klub i igrace.
  • T90d
    2.2k
    Gdje je nestalo ono Dinamo iznad svih? Ili će sjever postati svrha sama sebi?
    Ima nekad obitelj internih problema, pa ne propušta nedjeljni ručak, krštenje/krizmu/svatove.

Koji god razlog bio, moglo je se obavijestiti ostale, ne detaljima, ali bar: iz tog i tog razloga nema navijanja. Ovako grupa ispada sama sebi dostatna, da je Dinamo ne bitan jer se interno, karikiram, 5 osoba nisu mogle dogovoriti oko nečega.
  • San Lorenzo
    22.4k
    Meni je baš drago što se kritizira i nakon pobjeda, ovaj klub u ovakvoj konkurenciji zaslužuje samo najbolje, tako se stvara pobjednički mentalitet i igrači za najviše svjetske domete što vidimo i na primjeru reprezentacije koja živi na igračima odgojenim na tom sustavu.
  • Fan
    1.6k
    Ovdje je pitanje smatramo li da je BBB službeni dio Dinama, ajmo reći kao neki sektor, poput marketinga, sportskog sektora, financijskog sektora...
    Ako je odgovor ne, onda oni nemaju dužnost prema nikome govoriti što je ili nije bilo.
    Ako je odgovor da, onda je opet pitanje do koje mjere transparentnosti bi trebali imati dužnost obavjestiti članove, ali i igrače Dinama i njihov stožer, o tome što se dogodilo. Imaju li nabrojani pravo znati zašto klub nema potporu vlastite najjače navijačke skupine?
    Svakako se moglo neko banalno priopćenje napraviti tipa: Zbog neslaganja kod neke točke unutar grupe danas neće biti navijanja.
    Vuk sit a ovce na broju.
  • Georg Koch
    6.8k
    Ne znam jel prikladna tema, ali dobar je dogadjaj pa cemo je progurati :D
    Svi zainteresirani, posebice ovi iz Hercegovine, ukoliko ste slobodni u cetvrtak i nemate pretjerano obaveza, pozivam vas na jedno lijepo plavo druzenje :D
    Organiziram kod nas u Čitluku, lokacija Club Passage (preko puta srednje skole):

19:00h Dinamov pab kviz
    20:30h rostiljada za sve
    21:00 zajednicko gledanje tekme Malmo-Dinamo

Dakle malo kviza i zezancije (uz nagrade za najbolje ekipe naravno) , malo vise rostilja, te forcamo zajedno za nase decke od 21h.

Ustanite HERCEGOVCI :heart:

Usput, ovo je samo jedan u nizu dogadjaja koje cemo raditi po Hercegovini.
    Dinamovština nek se siri na svakom koraku!!!
  • NitkoBitan
    32.3k
    Sjever je slavio golove, pljeskao na dobre poteze igraca... DZIS :smile:

Nitko se nije pokupio doma jer nije bilo navijanja.
  • NKDZ86
    6k
    Nitko se nije pokupio doma jer nije bilo navijanjaNitkoBitan

Nije baš istina, dosta ljudi je na poluvremenu otišlo di sam ja bio, a i ja sam jedva čekao da odem i otišao prije kraja jer da sam htio gledat tekmu u kazališnoj atmosferi ne bi kupio godišnju za sjever, ostao bi doma i gledao tekmu.

Edit: kak si došao do toga... Naravno da nije, većini, kao i meni je da ako idem na sjever, onda idem zato da navijam za klub koji volim. Nejdem jer je jeftinija karta niti drugi razlog nego isključivo podrška klubu i grupi čije sam odluke uvijek poštivao.

krivo si skužio kolega.

Pogledajte samo futsal dinamo i njegovu posjećenost na tekmama od kad grupa nejde i ne navija. Od 1000, 1500 ljudi minimalno po tekmama, sad je 300 ljudi prosjek. A to se održava i na članstvo, godišnje, plavog prijatelja.

Mnogi zaboravljaju da bbb imaju jako velik utjecaj i puno znači takva podrška kako klubi, tako i na cjelokupnu atmosferu na tekmi.
    Toliko o toj temi.
  • mosad
    2k
    kažu da će sve tekme do kraja biti ovako sada
    Vrati ti godišnju klubu pa da si siguran
  • Droljo
    22k

Čemu to sad?
  • NitkoBitan
    32.3k
    a i ja sam jedva čekao da odem i otišao prije kraja jer da sam htio gledat tekmu u kazališnoj atmosferi ne bi kupio godišnju za sjever, ostao bi doma i gledao tekmu.NKDZ86

I igrači su već skužili da su ultras grupe danas same sebi svrha.
    Moderni nogomet - moderni navijači.
    NKDZ86

Ok.
  • superSantos
    3.2k
    Nije baš istina, dosta ljudi je na poluvremenu otišlo di sam ja bio, a i ja sam jedva čekao da odem i otišao prije kraja jer da sam htio gledat tekmu u kazališnoj atmosferi ne bi kupio godišnju za sjever, ostao bi doma i gledao tekmu.NKDZ86

Nešto si ti pomiješo lave jer Bad Blue Boysi ne prodaju ulaznice za tu "predstavu" koju ti očekuješ, probaj s promjenom kazališta
  • Droljo
    22k
    Jedva čekam novi stadion i istočnu tribinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet