• Jurki
    20.1k
    ma ok.. al sam dojma da Šikić vise voli eure nego neku kompenzaciju bilokakve vrste.
    Isto tak u zadnje vrijeme mi Loksa izgleda kao klub koji ne odgaja nogometase vec nekakvu divlju verziju nahajpanih igraca.. samo da se prodaju.. Ivanusec, Kastrati, Stojkovic, Šoticek.. pa i Krivak..
    sve samo da se napucaju brojke pa da to impresivno izgleda.. a kad dojdu u sustav di treba pokazati kompletnu sliku se izgube.

Ili smo mi izgubili nit vodilju kak od takvih nahajpanih igraca napraviti kompletne nogometase kojima nebu neki segment falil.
  • vjeko1701
    19.9k
    Pa to je već neko vrijeme. Koji je zadnji tehničko-taktički školovan igrač kojeg su razvili? Ivanušec?
  • Jurki
    20.1k
    nije jer smo i njega cekali vjecnost da nadojde bez obzira na seljakanja s pozicijama.
    Generalno kaj se svih "talenata" tice ako odigra "top" polusezonu je odmah za Dinamo.. nije bas.
    Sve je to neki divlji nogomet.. samo napucati brojke i vozi.
    Zadnji najblize tome je Jakic, neki ideal nogometasa koji bi se uklopil u normalnu momcad.
  • vjeko1701
    19.9k
    Al njemu nije bio problem nedostatak taktičke potkovanosti nego je jednostavno previše varirao u formi. Rijetko tko će iz donjeg doma HNL-a doći u Dinamo i odmah nastaviti gdje je stao samo pod nemjerljivo većim pritiskom, povećalom i očekivanjima.
  • Ludovic IX
    10.1k
    To sto sikic zeli je jedno, ali to sto krivak zeli dolje je meni čudno. Odjebi sikica, čekaj ds ti istekne ugovor i potpisi za dinamo.
  • miro
    7.7k
    e jbg, tu treba razgovarati s dva Nikice Jelavića, lako za nogometaša...
  • Jurki
    20.1k
    nitko ni ne ocekuje da iz Lokse uskoci u Dinamo kao pojacanje jer je to blagoreceno ludost i idiotarija.
    Ali je stvar u tome da nakon 2 sezone taj top igrac Lokse bi trebal postati nositelj ili barem glavniji igrac u Dinamu.
    Sad dal je problem u nasim trenerima koji ne znaju iz divljeg igraca napraviti top proizvod za rezultatski uspjeh i daljnji prodajni asortiman je prica za dobru debatu.
  • Jima
    797
    Ma i da Krivak ode dolje, oni su iduću godinu u raspadu. Masni godinu dana stariji, Rebić u mirovini, trener na psihijatriji, školjka se raspala, vrhunskih talenata niti love nemaju. Od iduće godine više nemamo ozbiljnog konkurenta. To ozbiljno mislim.
  • Praskaton
    4.5k
    oni su iduću godinu u raspadu.Jima

Iz godine u godinu se najavljuje njihov raspad koji se nije dogodio niti će.Prevelik su klub gledajući na razini Hrv i nitko ne moze zauzet tu poziciju glavnog konkurenta.
    Umreženi su jako dobro sa vladajućim strukturama grada i države,imaju medije na svojoj strani i zaluđenu masu koja će puhat u isti rog.
    Ako negdje zapne eto penala i kartona.
    Prifali love uskoči država sa par milja..
    Baš sranje dođe do grla,prosvjed i s nožem ispod vrata grad uzima kredit..
    Uvijek će se naći rjesenje da opstanu.Uostalom možemo mi pričat što hoćemo ali i nama su oni potrebni kako bi rasli i bili bolji.Na terenu ali i na tribinama.

Nek vode kadrovsku i financijsku politiku kao i do sad i mi smo mirni.Kružni tok a ne duga cesta
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    ali i nama su oni potrebni kako bi rasli i bili bolji.Na terenu ali i na tribinama.Praskaton

Celtic je čist dobro živio bez Rangersa i ne bih imao ništa protiv da i mi malo ohladimo od ovih. Kaj se tiče raspada, ne mislim da itko očekuje ispadanje i slično nego više da igraju par sezona bodovno kao Rijeka sad npr, gdje ne će bit 20k pretplata nego 10k, gdje se neće potpisivat Džeke, Rebići i plejada Španjolaca nego neki Memolla i Hamza Barry eventualno.
  • rioda
    10.8k
    z godine u godinu se najavljuje njihov raspad koji se nije dogodio niti ćePraskaton

Ma neće se raspasti, ali kako će Livaja tonuti s igrama zbog godina, tako će i oni kao klub slabiti. On im je nezamjenjiv, ne vidim baš na vidiku ni neku zamjenu u budućnosti za njega
  • Praskaton
    4.5k
    ali kako će Livaja tonuti s igrama zbog godina, tako će i oni kao klub slabiti. On im je nezamjenjivrioda

Igra li on ove godine uopće? Nikakav učinak a tu se drže..Ok nasi kiksevi i njihovi poguranci al svejedno.Na valu euforije oko njega se izgradila ova ekipa koja nam se uspjela približit.Siguran je pad kad on ode al isplivat ce netko drugi koga ce dizat u nebesa.Kružni tok
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k

Teško će nać nekog tko će bit reprezentativac i svojih prime 5-6 godina provest dole. Bit će vjerojatno Vlašić i Pašalić povratnici na sezonu, dve, ali nije to to.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    igra...i kakav god da je veze 2-3 igrača na sebe...

Što se tiče Lokse, više nema poklanjanja mladih igrača koje kasnije kupujemo po enormnoj cijeni, sad će ti dečki biti u Dinamu i više neće Šikić moći pametovati o radu s mladima. Gotovo je s muljanjem i slobodno neka sve šalje na Poljud
  • FazeN
    2.8k
    Na današnju obranu Hajduka plus Ivusic, ako Istra ne utrpa 3 komada budem razočaran
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet