• Dudu
    2.6k

Zato sto su sad na stadionu oznacene stolice i ide dvije odobreno sjedenje, pa 4 nije dozvoljeno, pa opet 2 moze, 4 ne itd, itd... pa valjda da budu 2 osobe jedna do druge koje dolaze u paru, to je valjda logika iza toga...
  • NitkoBitan
    31.4k
    https://www.facebook.com/watch/?v=685668042056550 Otto Barić i Krešimir Antolić uživo na Indexu.
  • Bosna86
    12.3k
    Trla baba lan da joj prodje dan.... Sve smo ovo vec 100 puta culi
  • Bosna86
    12.3k
    Danas je prvi pendrek kluba izjavio da imamo 12 tisuca clanova!?? Postoji li mogucnost da se taj podatak negdje provjeri?
  • xavier
    12.1k

Ne, a problem je, kako smo više puta i pričali, što članstvo nije za određenu godinu nego vrijedi godinu dana od učlanjenja tako da broj varira iz dana u dan.

No lako moguće da je to broj. Godišnjaci su vjerojatno (gotovo) svi ujedno i članovi plus klinci koji su učlanjeni, ali ne idu na utakmice...
  • serbus
    5.3k
    Sad zamisli koji je to potencijal od kluba ako ovako truli imamo 10 000
  • Kwedi
    3.9k
    deset tisuća zbog beneficija.

ti kao član kluba faktički s plaćenom članarinom stvaraš klubu gubitak samo kroz one 4 utakmice godišnje džabe.
  • xavier
    12.1k

Ili kroz popust za godišnju ulaznicu koji je veći od same cijene članarine.
  • serbus
    5.3k
    To nije točno, iz više razloga sa time dobijaš lojalnost i dugoročno klub zarađuje više.
    netko tko će dijete učlanit u klub kao ja recimo od rođenja u tim prvim godinama ne vodiš na tekme a ipak je član. I ako zadržiš recimo mene pod starije dane kao člana a neću doć iz xy razloga klub će i dalje dobijati prihode. A i iduće generacije moje će nadam se isto tako... Za ove vani da ni ne govorim koliko će puta netko iz njemačke koristiti te 4 tekme hnl-a ... a članarina kapa.

Svakoj udruzi je važniji stalni godišnji prihod , nego povremeni i nesigurni od toga da odlučiš danas otić na tekmu i onda sto godina ništa.
  • Kwedi
    3.9k
    okej, nije točno.

ljudi se masovno učlanjuju u dinamo zbog lojalnosti i dugoročne zarade klubu, a ne zbog 4 tekme godišnje badava ili popusta na godišnju.
  • Mali dioničar
    18k
    Ma učlanjuju se zbog toga jer žele negdje pripadati.

Meni je svojedobno vrh članstva u Dinamu bila rođendanska čestitka kluba. I dijete sam bio učlanio upravo zbog toga.
  • serbus
    5.3k
    Ja ne poznajem nikog tko se učlanio u klub zbog 4 tekme hnl-a, a stadion je ovako i onako pun da je netko tko nije član izgubio mjesto da bi klub bio u minusu. Ljudi se učlane jer vole biti dio nečega sad jel to zbog love ili emocije svakom na dušu. Tako da d sigurno ne gubi ništa sa članovima kao što si napisao da je 10 000 zbog beneficija to nije točno. A i ako to gledaš tako nisi daleko od daltona nije sve u lovi.
  • xavier
    12.1k
    Ma dobro, šalu sad na stranu...prije Bjeličine euforije klub je navodno imao oko 8.000 članova, a sad je broj članova 12.000 i rekao bih da se dobar dio od tih novih 4.000 učlanio zbog popusta na godišnju ulaznicu. No time i dalje imamo više od 2/3 članova koji tu nisu zbog financijskih pogodnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet