• fakin
    1.5k
    jučer su bile policijske blokade na lučkom radi dvadesetak navijača zadra u utakmici koja se igrala u samoboru
  • Dubbbrava
    1.2k
    Kakvo je stanje na karatani?
  • Georg Koch
    6.7k
    https://zona-karata.live/ jel jos nekome ne radi ima 15min ?
  • Ludovic IX
    10.1k
    Pao sustav. Hrpa ljudi ulazi bez ulaznice ocitane jer ju ne moze skinuti. Ja sam jedan od njih
  • Dubbbrava
    1.2k
    I ulazit će se još jako dugo
  • Dino
    4.5k
    Fakat se nadam da po isteku ugovora s Ulaznice hr klub vise ne planira produljivati jer ovo je visegodisnji kriminal.
  • grba
    410
    koliko je službeno?
  • NerminB
    22
    13800 tako nest
  • NKDZ86
    6k
    Kakva debilana s tim izdanim ulaznicama, po čemu je to relevantno i kakve veze ima s ljudima koji dođu na stadion?
    Može klub izdat 20k karata i doć 15k...
    Broje se ljudi na stadionu, a ne izdane karte po meni...
  • Felip
    697
    Baš, te objave malo broja gledatelja pa malo broja izdanih ulaznica kako se kome digne je više besmisleno. Pa opet problemi sa skenerima.
    A doma u toplom uz max tv pak ne valja komentator. :groan:
  • SAS1987
    18.9k
    Može klub izdat 20k karata i doć 15k...
    Broje se ljudi na stadionu, a ne izdane karte po meni...
    NKDZ86

Poput Barcelone, Dortmunda, Bayerna itd. bi i Dinamo trebao brojati broj izdanih ulaznica, cisto zbog marketinških razloga.
  • Mali dioničar
    18.1k
    Poput Barcelone, Dortmunda, Bayerna itd. bi i Dinamo trebao brojati broj izdanih ulaznica, cisto zbog marketinških razloga.SAS1987

Jedino bi onda trebalo spikera upozoriti na retoriku pa umjesto "danas nas se na Maksimiru okupilo..." neka veli "hvala vam na xyz ulaznica kupljenih za današnju utakmicu." :rofl:
  • Rex Ramae
    4k
    Jučer je žena koja stoji na ulazu na sjever svima nama koji smo imali problema sa čitačem otključavala ulaz sa jednom ulaznicom, što bi moglo značiti da je nas možda 200-300 ušlo na jednu ulaznicu, a 200-300 njih koji su kupili ulaznicu nije došlo na tekmu i to je tu uvijek negdje po broju izdanih i broju ljudi na stadionu, sumnjam da je neka izrazito velika razlika.
  • Dzoni
    2.3k

Ako si radio na poslu 8 sati, a efektivno je to bilo 5, što ćeš reć gazdi, da te naplati za 8 odrađenih sati ili za 5?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.