• emilperska
    12k
    Posto optuzeni iskazuju zaljenje, apeliram da im se umjesto par dana u gulagu kazna promijeni u dva slusanja Cocinih Top 10.Pacho

Orc ce to CHAT GPTom na arapski i španjolski prevest..
  • Zoran
    343

Možda i njegova sestra slavi rođendan kao i Nejmarova pa je u tom periodu ozljeđen?! Ili konobari u fušu na Oktoberfestu.
  • KtcGoat
    1.6k
    Iskreno, divim se forumasima koji znaju sta je ovaj drugi napisao tad i tad. Ja sam ne znam sta sam napisao jucer
  • Jurki
    20.1k
    Iskreno, divim se forumasima koji znaju sta je ovaj drugi napisao tad i tad. Ja sam ne znam sta sam napisao jucerKtcGoat

Kad odlucis nekome vaditi mast.. onda ides kopat do u besvijest.
    Totalno bezveze.
    Mi smo ipak samo navijaci Dinama.. cesto nerealni, neracionalni, vođeni emocijama, vruce glave i moze se svasta napisati u trenu nekog vanserijskog poteza ili neke teske blamaze xy igraca/trenera pa se takve stvari vade van kao misljenje ili pokusaja nametanja stava nekog forumasa.

Edit: samo je dovoljno pogledati temu Cannavara.. od skepse, zlatne lopte, Mistera (nakon Milana) i u kratkom roku sokovnika, cikle i žabarske prevare na kraju.
  • Goncalo Santos
    1.6k
    Ivan Mandic koji je iz Vukovara presao u Casa Piu za solidne novce nakon 8 kola jos ni jednom nije ni na klupi bio, bez minute za sad, nema ga nigdje.

Zna li netko di je nestao momak?
  • prefontaine
    4.5k

Zato ja svako jutro odem na svoj profil i provjerim šta sam baljezgao sinoć. Nekad se divim svojim umotvorinama, nekad sam sebe žalim, ali takav je život.
  • Jaro
    10.9k
    Poslusao ovaj "severina nakon je@anja" style interviju s jakirom i ne kuzim sto su tako skandalozno ljudi culi. To kazem kao jedan od zescih kriticara njega kao trenera Dinama ovdje. Nista on nije rekao tu, a da nije to govorio dok je bio na klupi. Samokriticnost jednaka (nepostojeca), i dalje manjak osjecaja sto znaci klupa Dinama pa se cudi kako vezani poraz od tovara doma i katastrofa od Bayerna potezu pitanje pedale i usporedjuje to nekom katastrofom Coventrija ili kojeg vec slicnog seoskog engleskog kluba. Vecinom ispaljuje strelice prema novinarima, a ovo da je novo vodstvo bilo za njegovu smjenu nije neistina. I dalje tvrdim da je ostanak njegov najveca greska (a ovakav ostanak, s figom u dzepu jos i veca) tog istog vodstva.
  • jakov1
    1.1k
    ostanak njegov najveca greska (a ovakav ostanak, s figom u dzepu jos i veca) tog istog vodstvaJaro

Nezahvalna pozicija za nijh, zamisli koliko municije bi trovaci imali da ga se ispratilo nakon duple krune. Njegov rezultatski "podvig" 23/24 je vec sad poprimio mitske razmjere, a bojim se pomislit sta bi bilo da nije dobio priliku osramotit nas u HNL-u i Europi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.