• rokikaciga
    6.3k
    Faze je ipak bio u pravu :yikes:
  • DiddyGuela
    4.6k

Pa vjerovao ili ne ali stavljanje svojih klinaca im se prakticki uvijek pokazao kao dobar potez. Pa cak i onih koji nisu bili planirani ili "projekt" kluba poput Sigura. Jbg, talentirana regija. Dalmacija u prosjeku ima najveci doprinos talenata u HR a najveca greska hajduka je to sto im uvijek igraju "zviri" ispred njihovih klinaca.
  • Jurki
    20.1k
    ok, ali dolje je takva sredina.. cim neki igrac pocne pokazivati neke znakove dobre igre.. ta toksicna atmosfera ga sjebe.
    Odmah se od klinaca ocekuje ono kaj oni ne mogu u kontinuitetu pruziti jer su to klinci - osciliraju i odmah paljba po njima.
    I u manje toksicnim sredinama nije jednostavno od talenta napraviti igraca ... oni taj proces otezaju 100x.
    Ne znaju, nisu sposobni od talenta napraviti nogometasa.
  • DiddyGuela
    4.6k

Istina.

I ja sam se uvijek pitao kako svi ti klinci izgledaju bolje (bez obzira na hype) u svojoj prvoj sezoni sa 18 godina nego u drugoj sa 19. Primjera je bas puno. Vjerojatno pritisak, histerija, ocekivani transfer... ih vremenom uguse pa ispada najbolje ih sve prodat cim odigraju barem 20 utakmica dok ih sve navedeno ne pocne unistavat. Najbolji primjeri su tu Biuk i Vuskovic.

Ludara.
  • Jurki
    20.1k
    zamisli si samo Baturinu i njegove musice dolje? Ne da bi bezal rivom.. vjesali bi ga za zvonik crkve Sv. Duje kad bi imal virozu svaka dva tjedna. :rofl:

Perisic bi bil kurac a ne Perisic da iz te ludare nije pobegel. Pasalic ista stvar.
    Ovo ostalo sve kaj je proslo kroz njihovu prvu momcad u duzem periodu je teski odron od igraca.

Klince treba pustiti da grijese, jer su to klinci i to je sastavni dio nogometnog razvoja. Ako mu pocnes srati nakon svake greske.. ode on kvragu.
  • Sajla
    14.2k
    Virgili, Španjolac koji je iz Andore došao u Lokomotivu, dao intervju za AS pa ga je index prenio. Par zanimljivijih dijelova:

Život u sjeni Dinama
    Da, Lokomotiva je više kao seoski klub. Sportski direktor, koji me je zapazio, ovdje je već 20 godina. To je klub bez puno navijača i nema puno pritiska… Igrači, naravno, žele sve osvojiti, a trener želi biti pri vrhu, ali ovdje, u Zagrebu, svi pogledi i sav pritisak su na Dinamu. Kao da smo njihova filijala.

Zapravo, klub je nekoliko godina bio filijala Dinama, ali su se morali razdvojiti kad su ušli u Prvu ligu. Mi smo mali tim i u Zagrebu su svi za Dinamo. Imaju ultrase, sve je obojano Dinamovim grbom, što nije obojano grbom obojano je plavo… Drugi dan smo ih pobijedili i grad je bio pust.

Neprijateljstva nema, ljudi navijaju za nas, ali samo ako ne igramo protiv Dinama. Prihvatio sam ponudu zatvorenih očiju jer je biti ovdje za mene san. Igrati protiv Huga Guillamóna, Gonzala Villara, Ante Rebića… To je nevjerojatno.

Trener Nikica Jelavić
    U Lokomotivu sam stigao kao oklada sportskog direktora. Trener me nije vidio i moram dati sve od sebe na svakom treningu da ga uvjerim. Uspio sam dobro igrati kad mi je dao priliku i posljednjih tjedana je bliži sa mnom. On je trener s vrlo dobrim mentalitetom. Mi smo klub bez pritiska, ali za njega ostanak u ligi nije dovoljan.

Radi sjajan posao. Mi smo vrlo mlada ekipa, ali imamo puno gladi i borbenosti, a to je zahvaljujući njemu, koji nam je to prenio i koji nam ni u jednom trenutku nije dopustio da se opustimo. Imao je sjajnu nogometnu karijeru i to ga čini uzorom za svlačionicu.

Kvaliteta suigrača
    Da, primijetio sam velik iskorak, iskreno. Trener voli da igramo s jednim dodirom, s puno intenziteta, i tu se vidi kvaliteta nogometaša. Iako me je prvo iznenadilo to što je svlačionica vrlo mlada, što ima smisla s obzirom na to da Hrvatska želi izvoziti nogometaše. Ima pet ili šest veterana, ali ostalo su mladići. Prosjek je 20 ili 21 godina, ali neki nemaju ni 18.

Svi su nevjerojatni, jako su me dobro prihvatili i razina je vrlo visoka. Ono što sam najviše primijetio je fizička sprema, ali to mi je bilo jasno. Fizički su nevjerojatni. Čim sam stigao, prionuo sam poslu jer kad si fizički spreman, uz rad i strpljenje, sve dođe.
  • NORTE
    20.7k
    Neki tekst priopćenja, obrazloženje? Ili čuveno "mi nebismo".Tvrdica McTvrdi

Arhitekti su protiv jer smatraju da bi to izazvalo ili povećalo prometni kaos na dvije važne avenije u centru grada i da je bolja opcija druga lokacija gdje bi bio i kamp.
  • Krizy
    62.7k
    Špoljarić i Jurilj tek potpisali za Vukovar, pola godine bez minuta i odmah u prvih 11 protiv Lokomotive.
  • Vratite nam Istok
    637
    Tamo je teški kolodvor od momčadi. Navodno imaju i preko 30 igraca po treningu, sto potpisani, sto probe, i tako vec neko vrijeme.
  • NORTE
    20.7k
    Stadion u Puli navodno rasprodan za Nedilju?Hectorharatti

Još ima ulaznica za sjever Drosine.

Faze je ipak bio u pravu :yikes:rokikaciga

Ipak?
    Faze na zoni dijeli ekskluzivne informacije iz tabora rivala i vjerujem da je velika većina toga što sazna i podijeli istina, ako ne i sve.
    Od veće plaće Rebića do toga da su ubrizgali novu lovu u klub.
  • miro
    7.7k
    Kako ovo nije bio penal za Lokomotivu?
  • Filip 91
    1.9k
    Isao je na iznuđivanje penala. Generalno losa utakmica.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Uzeo bi Vesovicu mjesecnu placu na ovaj promasaj.
  • Dzoni
    2.3k

Klasika, već se može u 7.mjesecu napraviti bingo karta s time što će nova ekipa napraviti u HNL-u. Vukovar bi od toga ispunio već 5 polja, problem sa stadionom, posjeta manja nego na misi radnim danom u 7 ujutro, rani otkaz treneru iz 2.lige, gazilijun igrača za koje se zapitaš gdje ih nalaze i gdje su u pm učili nogomet i prekaljeni Zg trener koji ih vadi iz govana. Šteta što nije Davor Mladina, inače bi išli bonus bodovi za one koji sudjeluju u ovoj bingo igri
  • ArtVandelay
    150
    Kad gledas ove utakmice hnl-a stvarno se zapitas kaj se dogodi tim klubovima kad igraju protiv nas. Nas je pobjedila ova lokomotiva, ne samo da je pobjedila nego nije bila nista puno gora od nas cijelu utakmicu. I sad igraju ovako. Mi smo za njih, ono kaj je za nas liga prvaka. Svi motivirani 200%.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet