• skener
    6.5k
    Dinamovi juniori danas u 14 sati putuju u London, gdje ih u sklopu drugog kola Premier League International Cupa u subotu od 15 sati čeka Chelsea. S U19 momčadi pod vodstvom Jerka Leke trebala su putovati i dva mlada člana seniora - Leon Jakirović i Cardoso Varela. No, Varela je otpao u zadnji čas.

Odlučeno je, naime, da će Portugalac ostati u Zagrebu. Kako Mateo Lisica ima određeni problem s ozljedom (pubična kost?),ne može sudjelovati u ogledu 10. koloa između Dinama i Osijeka. Stoga je Dinamo u zadnji tren odlučio da Varelu ne treba poslati u Englesku, što znači da će vjerojatno dobiti određene minute u subotnjem derbiju na Maksimiru.
  • prefontaine
    4.5k
    Davida ŠakeOmake

Meni je tog malog iskreno, ali iskreno žao.
  • KtcGoat
    1.6k
    Imamo informaciju koliko je Belinho visok?Mlađi referent

Negdje izmedju 160 i 165, pretpostavljam
  • Sajla
    14.2k
    ne znam za neki primjer da je netko nakon osmog razreda, prvog srednje dobio više od cm-dva.Tvrdica McTvrdi

ne slažem se. slučajno znam na vlastitom primjeru da sam od početka do kraja srednje škole narastao 12 cm. a sjećam se intervjua sa Struparom gdje govori kako je u vojsci narastao 20 cm, pa kad se vratio nije znao ni trčati i onda je prestao igrati nogomet jer ga trener više nije stavljao u igru. ako je i pola dodao, ipak se radi o tome da je čovjek s 20 godina još uvijek nastavio intenzivno rasti. nije uobičajeno, ali događa se.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Pa nije problem visina, nije to patuljak kao sto je Messi bio pa je bilo upitno moze li hormon rasta odradit svoje. Pitanje je misicna masa koje on nema i u ovom uzrastu ne moze ni imat.
    Varela jos i izgleda kao da nekih misica ima pa ga Peric nosi u zubima.
  • Krizy
    62.7k
    Popis igrača koji putuju u London

GK: Žnuderl, Burić
    RB: Mikić
    CB: Zebić, Jakirović, Radnić
    LB: Žaja
    DM: Božkov, Baković, Radoš, Brundić
    AM: Šunta, Šutalo
    RW: Zulfić
    LW: Vlahović
    CF: Ćutuk, Perković
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Pitanje je misicna masa koje on nema i u ovom uzrastu ne moze ni imat.Efes Pilsen

A kako diljem Europe mladi 16 godišnjaci imaju već mase za igrat? Znači da u teoriji može imat, samo nema.

Fair, i susjed dve kuće dalje tvrdi tak da je dobio 15 cm u JNA i okej vjerojatno je istina. Ipak, to su očito anomalije 1 na 100 ili ne znam koliko. Nešto sitno kaj sam čito o tom je da zna bit ljudima koji još nisu ispunili genetski potencijal (otprilike došli do razine oca).
  • Pacho
    8.4k

Od koga je dobio 15 cm u barakama?
  • Pacho
    8.4k
    Hrvatski menadžer Andy Bara za Index je kratko poručio: "Nema nikakvih problema. Razgovarali smo u ljeto sa Zvonimirom Bobanom, razgovarat ćemo ponovno na zimu. Nema nikakvih problema između nijedne strane. Sjest ćemo i vidjeti u budućnosti što je najbolje za sve strane."
  • wolfgang14
    3.1k
    možda je već bilo pa isprike ali oće bit prijenosa gdje? Pretpostavljam dinamo plus? Možda još negdje?
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Neki mogu, neki ne mogu. Strkljavom, niskom klincu u razvoju teretana nece dodat nista.
  • rokikaciga
    6.3k
    Evo pise Index, uz izjavu Bare, da je sve to patka i da nema nikakvih problema. Germanijak je jos jednom ocito fulao, plasirao neistinu i sad se to mora peglati.
  • Mathiasovi Chageri
    6.6k
    Julian Newman je ostao metar žilet i realno dečko osim drkanja lopte nema pojma o košarci. ALI, ostali su milijuni pratitelja i prostor da se i dalje komercijalno iskoristi ta osoba na ovaj ili onaj način. On nije jedini.Omake

Ajme, hvala ti što si me sjetio na ovog lika. Prestao sam ga pratiti kad je otišao iz srednjoškolske ekipe koju je njegov tata izmislio na random katolički faks.

Dečko je doslovno uvijek bio košarkarški influencer jer D1, a bome ni D2 košarci nije mogao prismrditi, jer je bio prvenstveno prenizak i premekan, a i BBIQ mu je bio nizak. Odličan primjer kako roditelji isprostituiraju klinca, naprave od njega kravu muzaru, čak i u formativnim godinama kad se polako vidi da to nije to ni blizu. Bolje da ne govorim što su od sestre napravili.
  • FazeN
    2.7k
    Evo pise Index, uz izjavu Bare, da je sve to patka i da nema nikakvih problemarokikaciga

Misliš?
    Ovo mi više zvuči kao gašenje vatre jer je izašla vijest u javnost, nego demant iste.
    A i zna se da mali nije zadovoljan i želi više.
  • rokikaciga
    6.3k
    Ma nije ni to sto posto istina, taj clanak je placeni clanak i to se vidi. Bara je nazvao novinara indexa i rekao mu kaj da napise, platio mu gablec i mirna Bosna

Mali je super talentiran al dize ga se u nebo vec godinama. I treba se strpiti. Yamal je narastao 10ak cm od svog debija za Barcu a i on je tas bio Hulk za malog Belinha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.