• MarK
    1.1k
    O Batiju sam prošle sezone pisao da jedva čekam da se proda i da nećemo osjetiti da ga nema. I sad to držim za neke igrače ali ne želim biti (opet) popljuvan jer imaju dosta fanova ovdje kao i Bati nekada. Uopće nisam iznenađen što je loš, iznenađen sam što je netko dao 20 milja. Hvala im puno na tome
  • Droljo
    21.9k
    Igrač za zadnjih pola sata da masakrira umornu obranu i vezu na desetki bez defanzivnih obaveza. Tu bi bati procvjetao i zato mislim da bu dobar u repki.
  • DiddyGuela
    4.6k
    Škarturinu bi trebali isprobat na poziciji lazne devetke jer je decko teska prevara. Cringe. :blush:
  • Crusades
    19.3k
    Nejebica je gadna stvar.
  • Goncalo Santos
    1.6k
    Bara potvrdio da Olmo nikad ne propusta priliku nekom igracu nahvaliti Dinamo i objasniti kako je to pravi klub za razvoj.

Svakako igrac u kojeg se mnogi bivsi igraci ( i oni stariji) mogu ugledati. 10ka reprezentacije, igrac Barcelone koji zeli pomoci bivsem klubu koliko god moze.

Mozda se nece nikad vratiti kao igrac, nema problema jer je vec toliko pomogao. Velik si Dani Olmo.
  • Big Daddy
    1.6k
    Zajc je bolji od Batija. Jbg, Batiju kapa dolje i hvala, ali Zajc je majstor.
  • Crusades
    19.3k
    https://www.index.hr/sport/clanak/skaut-cityja-istaknuo-shnl-igraca-bio-je-kralj-ne-znam-kako-mu-se-razvila-karijera/2719589.aspx

Tomislav Duvnjak. Sjećam se da je netko bio pisao o njemu prilikom jednog od nedavnih utakmica s Varaždinom da je bio veliki talent i da je očekivao više od njega.
  • deda
    41.7k
    Generacija 2003 je najveći promašaj dinamove struke zadnjih ohoho godina.
  • Pacho
    8.2k
    Kaze Bara da Olmo niti jednom nije odbio nazvati mladog igraca kada iste treba nagovoriti da dodu u Dinamo. Uz to da je, naravno, sama njegova prica kljucna za dolazak takvih.
  • NVKOD
    8.4k
    Prije bih nazvao pomoćni teren po Olmu nego po Modriću. Koliko Dani aktivno pomaže bivšem klubu, ne pamtim da je itko tako radio. Grande Olmo!
  • rokikaciga
    6.2k
    Je, izgubio se bio malo ali zadnje 2-3 sezone je u uzlaznoj putanji. Ozljeda od cca 6 mjeseci u najkritičnijem periodu prilagodbe na seniorski nogomet ga je unazadila dosta. Nije ni pomoglo što ga je Dinamo praktički škartao nakon toga, pad samopouzdanja itd. Imao sam ga priliku upoznati jednom..jako drag i dobar dečko, baš dobrica koliko sam uspio pohvatati. Kao osoba sam čuo sam pohvale. Mogao bi on napraviti jedan solidan inozemni transfer i bit će to jedna lijepa karijera ako ga ozljede zaobiđu.
  • miro
    7.6k
    Po meni najveci talent u vezi u zadnjih 5-6 godina, šteta
  • Sajla
    14.1k
    pišu da su Livakovići dobili drugo dijete. Dominik, pa ima li boljeg mjesta za odgajanje djece nego doma..?
  • Bjelko77
    92
    Jedini za kojeg mislim da bi mogao odigrati zadnju sezonu u Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.