• Pacho
    8.1k
    Je li dolazak Munira El Haddadija bio realan?

– Ne, to nije bila realna opcija. Munir je moj prijatelj, ostali smo u kontaktu. Bio je iznenađen porukama navijača Hajduka, ali nije bilo realnih šansi jer je imao ugovor i velika očekivanja od karijere.

I alpski cuck slucajno posrao orjunu
  • Niko1986
    4.1k
    Filip Uremović novi crveni u Japanu. Dajte te japanske suce nama što prije.
  • Droljo
    21.9k

Kad? Gdje?
    Aha. Našao :up:
  • Goncalo Santos
    1.5k
    ako se netko pita gdje je taj Munir otisao s velikim ocekivanjima od karijere, trenutno je u Esteghlalu, 8. ekipa iranske lige.

Zamislite koja razina je hajduk ako je esetghlal premija za njeg.
  • Jurki
    20k
    Filip Uremović novi crveni u Japanu.Niko1986

Nek iskartoniraju cigana.. mtr mu jbm i to za svaki crveni koji nije dobil u Hnlu.
    Šupak i smece od nogometasa.

Trpaj govnara
  • jakov1
    1.1k
    Dajte te japanske suce nama što prije.Niko1986

Mozemo i madarske ako cemo se vodit tretmanom HNL grubijana nakon HNL-a.
  • vjeko1701
    19.8k
    Pretpostavljam da podmuklo impliciraš nešto o Ademiju koji nije dobio nijedan žuti od onih bombastičnih članaka.

S druge strane Uremović opet crveni. Pa kako?
  • jakov1
    1.1k
    Kako podmuklo ako svi znamo na sto se misli?

nije dobio nijedan žuti od onih bombastičnih članakavjeko1701

E ovo je podmuklo. Od zadnjeg zutog (nakon kojeg su izasli clanci), Ademi je odigrao jednu jedinu utakmicu.

Ali mozda si me krivo shvatio, ja ne govorim da je Ademi bio povlasten, nego da moramo brojati i Ademiju ako cemo brojati Uremovicu. Isto vrijedi i za Livajinu statistiku kartona. Glupo mi se fokusirati na neku takvu tanku statistiku s upitnom korelacijom kad ima bezbroj situacija s utakmia iz kojih se vidi povlasten tretman.

Genralno ne prihvacam anegdotalne dokaze u sportu jer je kontekst uvijek presudan. Statistika je zajebana za prezentirati, a cak i kad je uzorak ogroman, postoje neobjasnjive anomalije. Ko prati NBA ce se sjetiti "afere" sa Jaren Jacksonom koji je po statistici imao abnormalno visok omjer blokova kod kuce u odnosu na gostovanja pa su brojaci u domacoj dvorani optuzeni za pumpanje statistike jer je bio u igri za DPOY. Kako NBA objavljuje klipove svih statistickih dogadaja, bilo je lako provjeriti o cemu se radi, i vidi vraga, brojke su bile potpuno tocne.
  • Carrasco
    6.4k
    Odigrao je Ademi 20 utakmica u Kini i ima samo dva žuta, ali guba se uhvatila 5 utakmica u Mađarskoj. Nek pobroje žute Livaji prije i nakon dolaska u hajduk.
  • Omake
    12.8k
    Uremovic jako glup kamikaza start na zadnjeg igrača, čisti crveni.
  • vjeko1701
    19.8k
    Ali mozda si me krivo shvatio, ja ne govorim da je Ademi bio povlasten, nego da moramo brojati i Ademiju ako cemo brojati Uremovicu.jakov1

Apsolutno ne moramo. Uostalom, postoji razlika žutih i direktnih crvenih. Kao što je već napisano, igrao je Ademi i u Kini pa je u 20 utakmica imao isti broj žutih kao Uremović sada crvenih.

Pored Ademija se stalno i Ristovskom brojalo kako mora imati žuti po utakmici, pa ih sada u BiH ligi ima 2 u 12 utakmica, 0 crvenih.

O Livaji je ovdje već sve ispričalo, al opet su u pitanju većinom "samo" žuti kartoni.

Uremoviću se "broje" dva direktna crvena, znači ne žuti već direktni crveni kartoni. Nešto kaj je trebao dobivati i ovdje pa je u mnogim situacijama bio zaštićeniji od Livaje i Ademija skupa. A Livaja i Ademi su svoj status donekle i zaslužili svojim imenom, igrama ili stažem u HNL-u.

Evo, dopusti mi onda da guštam u tome jer mi je osobno bio odvratniji igrač od svih onih oko kojih se inače lome koplja.
  • NORTE
    20.6k
    Munir je moj prijatelj, ostali smo u kontaktu. Bio je iznenađen porukama navijača Hajduka, ali nije bilo realnih šansi jer je imao ugovor i velika očekivanja od karijere.Pacho

I onda pored najluđe atmosfere kad s razglasa puste Dalmacijo on ode igrat u Iran prije nego u nebitan Rakitićev klubić.
  • mrgud
    539
    Normalno da nije bilo realno,od jogurta ima žgaravicu a japanke ne nosi,više preferira natikače,a drugo mu nisu mogli ponuditi :lol:
  • FazeN
    2.7k
    Bogbaluna propušta Istru tako stoji zasad evo.
    Javim ako što novo saznam.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

Jel bar teško bolestan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url