• CastAway1986
    6.7k
    Svaka čast @Krizy, brutalan uvod !
    Ne smijemo ih podcijeniti, istina da nisu u nekoj formi ali po meni imaju daleko najjaci roster u svojoj ligi uz par stvarno dobrih imena ..
  • Pacho
    21.7k
    GettyImages-83451688__1_-1.jpg

Gradonacelnik Malmoa porucuje da su svi nogometni gosti dobrodosli
  • Pacho
    21.7k
    Informacije koje sam nasao se ne podudaraju s upisom kolege @Krizy

Po mojim informacijama uglavnom igraju eksplozivnih 3-4-3 i to u ovoj postavi:

images?q=tbn:ANd9GcSLLJNEt-hAe7s4mW_dXB8Z31j0I8BSVPdgaV7Rd8OLIGwYdSV6q1ycKyxY&s=10

Posebnu pozornost treba obratiti na njihovu lijevu stranu na kojoj terorizira osovina Hanafi-Muttaqi-Khairkhwa. Golmana Akhudanzadu zovu GOAT, ali iz malo drugacijih razloga nego inace.
  • Thor
    4.5k
    :rofl: :rofl:
  • Mr Anderson
    22.7k
    Golmana Akhudanzadu zovu GOAT, — Pacho

Goatfucker
  • Sava Krpa
    1.1k
    A koliko je ulaznica prvotno bilo namijenjeno nama? Svugdje se spominje dodatnih 500!?
  • ZGBhoy
    2.2k
    Golmana Akhudanzadu zovu GOAT, ali iz malo drugacijih razloga nego inace — Pacho

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Krizy
    77k
    To znači da kada se moraju donijeti velike odluke, članovi kluba zapravo imaju riječ. Uzmimo za primjer raspravu o VAR-u. Kada se postavilo pitanje treba li VAR uvesti u švedsku ligu, klubovi su morali glasati o tome, a o njihovim glasovima odlučivali su njihovi članovi.

Članovi Malmö FF-a, kao i većine švedskih klubova, rekli su ne. Kao rezultat toga, Malmö FF danas aktivno radi protiv VAR-a u švedskom nogometu. Švedska liga trenutno je jedina od 33 najbolje europske lige koja ne koristi VAR.
    — Krizy

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/intervju-anes-mravac-svedska-je-u-krizi-var-nas-jos-zbunjuje-ali-dinamo-cemo-docekati-spremni/151998

Tomo čita i dalje :rofl:
  • Filip B
    624
    Iz tog clanka na germanijaku je jos fascinantniji podatak da klincima ne broje golove do 12./13. godine kad igraju medusobno… “ Znate, u Švedskoj je zabranjeno na dječjim utakmicama do 12-13 godina brojati golove! Da, ne postoji rezultat, nema pobjednika i gubitnika, već je to obična igra.”

timater mi smo s 5-12 godina ratove vodili izmedu ulica na igralistu, skola vs skola, kvart vs kvart. Gdje su tek pravi klubovi i turniri od spanskog, jelenovca, ponikvi, dugava/zelengaja i lige koje smo igrali. Sve sto sam naucio o timskom radu, uspjesima i porazima bilo je u tim godinama..
  • nemapredaje
    6.9k

Mali offtopic, ali moram spomenut kak zbrajaju rezultate u Njemačkoj u mlađim dobnim skupinama u rukometu.

Zabijene golove množe s brojem različitih strijelaca. Tako da se ne može dogoditi da imaš jednog “wunderkinda” zbog kojeg pobjeđuješ sve žive nego moraš vježbati momčadsku igru.

Sve sto sam naucio o timskom radu, uspjesima i porazima bilo je u tim godinama. — Filip B

Ali ovo. Mislim da smo mi , između ostalog, i zbog te kompetitivnosti od malih dana dobri u sportovima. To treba njegovati i dalje i ne dopustiti ova moderna sranja o “sudjelovanju”.
  • vjeko1701
    30.3k
    timater mi smo s 5-12 godina ratove vodili izmedu ulica na igralistu, skola vs skola, kvart vs kvart. Gdje su tek pravi klubovi i turniri od spanskog, jelenovca, ponikvi, dugava/zelengaja i lige koje smo igrali. Sve sto sam naucio o timskom radu, uspjesima i porazima bilo je u tim godinama.. — Filip B

Jbt. nama je doslovce sve bilo natjecanje. Kaj god se radilo, ako smo bili u grupi smo pretvorili u "ko će brže", "ko će više"...itd. Ne kužim to moderno izdrkavanje "bez rezultata". Kao prvo, najzabavnije je kada se natječeš a kao drugo, od malih nogu treba učiti i podnijeti poraz. Zato imamo ova pahuljica sranja o "sigurnom prostoru" itd. Karakter se gradi od malih nogu.
  • Droljo
    32.5k
    Zabijene golove množe s brojem različitih strijelaca. Tako da se ne može dogoditi da imaš jednog “wunderkinda” zbog kojeg pobjeđuješ sve žive nego moraš vježbati momčadsku igru. — nemapredaje

Pa to je super stvar!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.