• über alles
    2.1k
    Zakaj se vi svi volite pravit ludi sa usporedbama malmo/lokomotiva ?

Bas se pitam zakaj je nekom napetije ic u malmo nego na lokomotivu na maksimir po 50. put u zivotu,malo realnosti vam nebi falilo u zivotu.
  • kibatech
    71
    Ja mislim da se tada baš puno pljuvalo po popisu.Juznjak

Ne, tada je bio problem jer su ljudi čekali cijelu noć da bi ostatak karata bio rasprodan za dvije minute na stražnjim vratima karatane. Koliko znam taj problem je adresiran i više ga nema.
  • fakin
    1.4k
    vidjet cemo koliko ce ulaznica biti u prodaji za Svedsku i Dansku
  • rioda
    10.8k
    Evo objavljeno.

1025 ulaznica ukupno
    472 idu grupi
    15 eura cijena
    Prodaja ide online od subote s pravom prvokupa za godišnjake, zatin članove pa sve ostale
    Ako bude velik interes, zatražit će se još karata
  • petrinjskikokošinjac
    127

Evo objavio je dinamo pa ti sve lijepo piše.
  • fakin
    1.4k
    Je, 50% ulaznica ide u prodaju
  • Salva
    2.9k
    Je, 50% ulaznica ide u prodajufakin

Zakaj zaokružuješ na veću decimalu?
  • Damir1986
    351
    Dobro je samo 46 % karata grupi. Za nas ostale godišnjake borba sa serverima, a do tad gostovanja u Predavcu, Splitu i Karlovcu vrhunac Europe. Za Dansku dakle odmah treba otkazat let
  • NitkoBitan
    32.2k
    Za Dansku dakle odmah treba otkazat letDamir1986

Tko hoce taj ce bit na stadionu.

1. Klub se zatrazit dodatne karte a cim se to spominje vjerojatno ce tako i bit.

2. Malmo ima u slobodnoj prodaji sektore pored gostujuceg.
  • masacusec
    6.5k
    Zakaj se vi svi volite pravit ludi sa usporedbama malmo/lokomotiva ?

Bas se pitam zakaj je nekom napetije ic u malmo nego na lokomotivu na maksimir po 50. put u zivotu,malo realnosti vam nebi falilo u zivotu.
    über alles

Pa mislim da se tim opetovanim vapajima i kritikama upućenim "biračima utakmica" na taj način šalje decidirana poruka: " idi u malmo, idi i na loksu"!!!
    Upravo ta disjunktivnost u odlascima na tekme, diže živac ljudima.

A o atraktivnosti utakmica i putovanjima, fakat nema potrebe........
  • Damir1986
    351
    Tko hoce taj ce bit na stadionu.NitkoBitan

Sve to stoji, ali po čemu je 425 godišnjaka važnije od ostalih? Jasno je da idu ljudi na sve utakmice, ali ti koje viđamo na svim utakmicama su do ulaznica stizali i prije famoznih popisa jer bi došli čekati na karatanu i kupili. Ovo zivkanje okolo ljudi jel te mogu ubacit na popis je sve samo ne pošteno.
  • masacusec
    6.5k
    A kak se nekoć buksalo u smislu doći do zemlje/grada gostovanja (o tome je pisao @ZGV u više navrata), tak se i danas, kada su putovanja nikad lakša, može smisliti način kak doći na tribinu...
  • Damir1986
    351
    Nije problem ući na tribinu bez karte, niti je ikada bio. Problem je što se od toga da svi imaju jednake šanse za ulaznicu došlo da veće imaju oni koji znaju koga zvat. Uvjeren sam da bi 80% ljudi s ovog popisa došlo do karte da se čeka na karatani ili da je online, ostalih 20% poznaje nekog od ovih 80 pa su ih ubacili. To mi smeta i nije pošteno. Baš me zanima bi li svi bili toliko susretljivi da na izborima pobijedi neka druga opcija pa da bude popis od 450 godišnjaka koji su za njih glasali. Bio sam u redu na karatani 2022. kada su karte za gostovanje u Salzburgu planule pa nije bila reakcija, tko hoće bit će na tribini. Neću više zatrpavat temu
  • Peškaman
    8k
    Preostalih 550 karata će otići sutra kroz sat-dva sutra,pogotovo jer je online.
    Je li zna netko oko koje cifre bi mogao biti dodatni kontingent ulaznica?
  • SAS1987
    18.8k
    ko je donio odluku da se samo online prodaje karte da ga počastim prvom prilikom!superSantos

Jel si te javilo pola Zone? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.