• Derby
    526
    Pravo prvokupa za Malmo onima koji su bili na Loksi? :)
  • criticus
    5.1k
    Prilično sam siguran da će osjetan dio od 3300 protiv Lokomotive biti i u Švedskoj.Niko1986

Ako nas bude preko 1000 ja ću biti oduševljen.
  • periklo
    234
    Koje su po vama prednosti / mane online prodaje karata za tekmu poput ove u Švedskoj?

Pretpostavljam da je velika prednost sto ljudi ne moraju doći fizički u Zagreb (ili naći nekog od ekipe) i čekati u redu na karatani, da su manji troškovi (ne mora se platiti osoblje karatane) i slično. A sto se mana tiče padaju mi na pamet pad sustava u slučaju vece potražnje i eventualno veća mogućnost da sve karte ne dođu do navijača? Iako takva opcija postoji i u slučaju fizičke prodaje…
  • Juznjak
    4.5k
    veća mogućnost da sve karte ne dođu do navijača?periklo

Nego do koga bi trebale doć? Ne razumijem
  • Papastrumf
    19.6k

Svetom Petru šaljemo.
  • Juznjak
    4.5k

Možemo se mi zajebavat, ali treba reagirat na ove gluposti koje neki pišu. Sve se piše zbog popisa za Bratislavu, a pametnjakovići ne shvaćaju da je baš taj popis način na koji ćeš osigurat da pravi navijači u punom smislu te riječi dođu do karte.
    Trenutno ne postoji u potpunosti savršen način koji bi skroz pravedno odredio tko će kada imat opciju kupovanja ulaznice, ali vjerujem da je svima jasno da je puno bolje da ide 1000 godišnjaka sa sjevera na gostovanje nego 1000 godišnjaka sa zapada. Neki to očito ne žele shvatit i prave i sebe i nas budalama.
  • duksy
    463
    Online kupnja je neki minimum koji bi trebali imati u 2025g.
  • periklo
    234

Nisam htio kurit frku :nerd:

Odnedavno sam tu na forumu, znam da sam znao pročitati par upisa od onih koji nisu bili zadovoljni nekim prijašnjim tekmama i online prodaji, a s druge strane bilo je i onih koji su se bunili zbog prodaje na karatani…
  • Niko1986
    4k
    pravi navijači u punom smislu te riječi dođu do karteJuznjak

Tko je bio u Bratislavi vidio je da tamo u kavezu nisu baš bili takvi nego neki u crvenim jaknama koje su morali skidat prije početka utakmice. Nitko (barem koliko se sjećam) tada nije bio protiv popisa, nego protiv onih van njega koji su dobili karte preko reda. Vjerujem da je to bilo tada i da se neće ponoviti.
  • Juznjak
    4.5k
    Nitko (barem koliko se sjećam) tada nije bio protiv popisa, nego protiv onih van njega koji su dobili karte preko redaNiko1986

Ja mislim da se tada baš puno pljuvalo po popisu.
    A za to dobijanje karata preko reda se treba žaliti ljudima koji su ih pustili da tako uzmu karte. Teško klub može utjecat na to što je netko od ljudi koji tamo rade odlučio čuvati karte za nekog svog. Toga realno može uvijek bit i ide isključivo tim ljudima na dušu. Jebiga, problem je što nam tako skoro sve funkcionira u državi.
  • NORTE
    20.5k
    eventualno veća mogućnost da sve karte ne dođu do navijača?periklo

Mislim da je sve podređeno prvenstveno imaocima sezonskih ulaznica.
    Nakon njihovog prvokupa prilika ide za članove dinama.

Što se dogodilo s ostatkom dijela ulaznica za Bratislavu to je povijest.
  • fakin
    1.4k
    Online kupnja znaci da postoji veca sanse da bude vise obitelji s djecom u gostujucem sektoru nego da je na karatani prodaja jer znamo tko ceka karte u zoru tamo.
    Zato sam ja kad je manji kapacitet da se prodaje uzivo
  • NORTE
    20.5k
    Za svako gostovanje bih uveo da pripadnici grupe imaju pravo prvokupa na temelju interne liste prijavljenih (godišnjaka i podružnica), onda svi ostali redom, godišnjaci pa članovi.
  • Mihael2305
    546
    Čitam i ne vjerujem. Tolko se piše o Malmo-u, a na loksu otići je teško. Guza ne voli biti mokra iako nije padala kiša tijekom tekme. Ako nije kiša problem, pretpostavljam da je cijena..., logičnije mi da će se više potrošit za Europu neg za domaću tekmu.

A za Bratislavu, bio sam osobno na tekmu, i potrošio sam cc 150e za kartu, kolko me vraća sjećanje, bio sam tribinu ispod naših. I moglo se vidjet da je taj spisak ljudi malo debilan al ne želim komentirat jer poznajem par ljudi koji su na tom spisku, sve se vrti oko love.

Volim dinamo i do kraja života ću ga volit, ali i dalje u životu mi neće biti jasno ti ljudi koji isto kažu a nema ih kad je potrebno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.