• Nolifer
    13.6k
    Da, samo da nebude novi Lešković, sve super, kad onda duga pauza zbog ozljeda...
  • Morales7
    186
    Dok ih ne vidim sa dresom ne vjerujem. Ako dođu Mišić bi mogao bit veliko pojačanje pogotovo ako izborimo prolaz u El, Camacho prinova. Treći igrač se ne spominje, možda iznenađenje neko
  • flexXy
    3.1k
    Transfer bomba, izgleda da je ono 3.neocekivano pojacanje Mario Cuze. Dobrodosao u Maksimir i puno srece u plavom dresu.
  • Smotanihaker
    954
    Sigurno su bili teški pregovori oko raskida posudbe. To mi se čini da od Portugalca ništa kada on dolazi.
  • mniokl
    292
    Očekivano.To je ta razina sposobnosti,dovesti igrača iz lokomotive kojeg si tamo poslao prije mjesec dana. :clap:
  • Crusades
    20.6k
    Ozbiljno? :lol:
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ok, svaki put kad pomisliš dotakli su dno, ne može bit veći cirkus od ovoga što rade, oni ponovno iznenade. Znači da nisam ovisan dođe mi najradije da pošaljem i njih i Dinamu u 3 pm i ostavim se praćenje nogometa na neko vrijeme. (ali nemogu tako da mogu samo pizdit valjda...)
  • Mali Zeus
    20k
    Ovo mi je uljepšalo dan.
  • flexXy
    3.1k
    Kad god bi Zoran Mamić usmeno dogovorio neke parametre, Sporting bi slao neke druge, posve drukčije. Ista je situacija bila i kod Camacha. On je također želio u Dinamo, kao i njegov otac, te zastupnik. Bila je usmeno dogovorena varijanta posudbe na dvije godine, ako ga Dinamo otkupi nakon godine dana, jedna je cijena, a nakon druge godine, neka druga.... Međutim, Sporting je tražio ekskluzivno pravo da ga mogu vratiti već idućeg ljeta, što Dinamu nije odgovaralo. Nisu u Maksimiru 'lajbeki' da razigravaju igrača za drugi klub.

Olivari, ja ne mogu prestat umirat od smijeha na ovo. Ispada je Mamic neki direktorski mag kojeg svi pokusavaju zajebati vec 10.put ovaj prijelazni rok.
  • mniokl
    292
    Svi igrači hoće u Dinamo ali viša sila ne da,pa ne da.
  • mniokl
    292
    Nisu u Maksimiru 'lajbeki' da razigravaju igrača za drugi klub. Jel on stvarno ozbiljan???
  • Mali Zeus
    20k
    Hehe bando, neće to proći, pa nije zoki veslo sisao.
  • Markelo
    3.6k
    Da ne bi sestrice ne bi nikoga doveli.
  • Krizy
    64.3k
    Kao što smo i najavili, kad se prelista unazad vidi se da se pisalo da će doći netko iz Lokse, da će vratiti Hajrovića i Atiemwena te da će propasti navodno skoro dogovoreni transferi. Ali i dalje u SN misli da se ljudi naivni pa opravdavaju ove iz kluba :zip:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.