• mosad
    1.9k
    ništa od ovoga izgleda
  • deda
    41.7k
    Osijek
  • Liks90
    3.6k
    Prešli smo 700 za Osijek, ako kog zanima…
  • Thor
    1k
    a ok hvala vam i @Sajla
    Ja mislio Malmo pa reko kak sam propustiio a imam reseno sve za ici gore :scream:
  • Purgeri
    1.2k
    Ma kakav 18 i kakve tampon zone? Pa odi na njihovu stranicu i pogledaj, 18 je odavno u prodaji. Ovo je snimka iz 2022., u međuvremenu je sređen "kavez", gostujući sektori bi morali biti 17 i 38. Ti sektori su ograđeni pleksiglasom i čini mi se vrlo malo vjerojatno da su se stvarno mogle kupiti karte za 38.
  • fakin
    1.4k
    i dalje su karte za sektor 38 u slobodnoj prodaji preko weba.

zbog toga gotovo sigurno nećemo dobiti taj sektor iako je na stranicama kluba on označen kao gostujući sektor
  • NitkoBitan
    32.2k
    Mogu se kupit karte za sektor 38 al to nije dio gostujuceg sektora unutar kaveza nego dio za domace izvan. Jednostavno im se sami sektori na stadionu (u online prodaji) ne preklapaju tocno sa gostujucim dijelom sto ima smisla jer su ovakav gostujuci dio napravili tek prosle godine. Ogradu stavili taman da pokriva 5% ukupnog kapaciteta i tjt.

Dobit cemo dio i na donjoj i na gornjoj etazi unutar kaveza/ograda kao sto pokazuju slike sa nedavnih gostovanja drugih klubova.

Sudeci po anketi za utakmicu interes Zonasa za gostovanje je ogroman (30%+) te je negdje u rangu sa ovogodisnjim Londonom, a veci je recimo od Salzburga na koji je islo 1500+ navijaca. Realnost je da ce mnogi izvisit za gostujuci dio i trebat uzet karte za sektore pored gostujuceg. Hvala Bogu pa Malmo ne ogranicava kupnju tudim navijacima pa ste bez brige.
  • Papastrumf
    19.6k

Tako je. Gostujući sektor je 17 te dijelovi sektora 37 i 38.
  • fakin
    1.4k
    Znaci ocekujemo 1025 ulaznica za Malmo ovih dana u prodaji
  • Neron53
    2.1k
    Nadam.se da se ne ceka kraj prodaje za Osijek da se puste ulaznice za Malmo..
    Valjda ce nas bar jednom nadlezni ugodno iznenaditi :)
  • Papastrumf
    19.6k
    Ulaznice će u prodaju u subotu ili ponedjeljak i to online putem.
  • fakin
    1.4k
    Online? Lani je samo online bio Munchen vjerojatno radi dijaspore, a ostale su bile preko karatane.

Kako to da je Svedska online?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.