• javolimtebejako
    3.2k
    nema na cemu prijatelju, ugodan dan ti zelim
  • Droljo
    21.8k
    Kak se lepo razgovara kad se hoće. Za prste polizati. :lol:
  • Marktwain
    917

Pederski, al lijepo.
  • prefontaine
    4.4k

jebote dva puta provjeravam jesam li na Zoni ili na poslovnom Teamsu
  • blue heart 72
    2.7k
    Ekipa, kaj mislite pošto uopće ne sumnjam da će gostujući sektor biti rasprodan, postoji li mogućnost u stvari bolje rečeno vjerojatnost da zatražimo još dodatne ulaznice u dodatna dva sektora pored ovih gore navedenih. S obzirom da je protiv Lude gore Malmö imao 11+ soma gledatelja, sada u prvenstvu 15+, a forma im se u međuvremenu nije popravila, mislim da nije nerealno da bi nam izašli u susret
  • NORTE
    20.5k
    Ekipa, kaj mislite pošto uopće ne sumnjam da će gostujući sektor biti rasprodan, postoji li mogućnost u stvari bolje rečeno vjerojatnost da zatražimo još dodatne ulaznice u dodatna dva sektora pored ovih gore navedenih. S obzirom da je protiv Lude gore Malmö imao 11+ soma gledatelja, sada u prvenstvu 15+, a forma im se u međuvremenu nije popravila, mislim da nije nerealno da bi nam izašli u susretblue heart 72

Ideja ti je fantastična.
    Idemo klub!
    Prsta dva jedne ruke!
    Ulaznice svima.
    Invazija iz Hrvatske i inozemstva.
  • Mikato01
    109
    Ja bi volil da si u pravu, ali ja sumnjam da bu se rasprodal gostujući, tj. i ak bu, bu jedva.
  • blue heart 72
    2.7k
    evo vidiš ja uopće ni najmanje ne sumnjam da se bu rasprodao. Ali ak bi i bilo kak ti veliš jedva, zakaj ne bi na polupraznom stadionu bilo moguće omogućiti ljudima da budu zajedno na tribini, a ne raštrkani po cijelom stadionu
  • Liks90
    3.6k
    Pozz ekipa, na zona karata samo zapad gore se može pratiti…zna li tko zašto? :) hvala
  • tom
    183
    Kako mislis da bi to bilo izvedivo kad su ti susjedni sektori odavno u prodaji? Ali ne vidim problem, svatko moze kupiti kartu u sektorima do gostujucih preko Malmövih stranica
  • fakin
    1.4k
    38 je u slobodnoj prodaji za domace navijače

IMG-20251008-125512.jpg
  • NORTE
    20.5k
    38 je u slobodnoj prodaji za domace navijačefakin

Nešto to ne štima, ovo su im info na njihovom službenom webu.

QhFXaag.jpeg
    N1Sbphe.jpeg
  • BlueNinja
    116
    Bilo je nekih promjena na webu oko prodaje samo za članove pa se sve raspalo. Live je nova logika dohvata karata pa se nadam da su brojke ok
  • BlueNinja
    116
    Pošto sad već prčkam po ZK, jel zna neko točne brojke za sektore popunjene s godišnjacima da i njih dodam da se prikazuju na stranici pa da budemo bar malo "točniji" sa statistikom prodaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.