• don
    16.3k
    on uredno uvijek stane igratCrni86

možeš izdvojit situaciju a da nije sa utakmice Osijek Dinamo? Prvi glas.
  • Crni86
    16.1k
    ha pogledaj utakmice onda ispocetka.

Bilo je sigurno u barem jos dvije utakmice ista situacija gdje se on razgovara dok utakmica traje.

Ovo na nasih 30 metara je ja mislim bas gorica bila cini mi se. Znam da je bilo na nasih 30 metara i da se to desilo na polovici pod jugom. Cak bi reko da je bel sudio ako je to moguce tako da bi to trebala biti tekma sa slavenom a ne gorica
  • Zagi
    12.3k
    Tu mu definitivno ne pomažu naši suci koji misle da su na kavi tijekom tekme.
    Koliko Pajač riječi izgovori tijekom 90 minuta, prosječan sudac petice ne izgovori cijelu sezonu.

Možda digići , znamo njih.
  • Sajla
    14k
    Kaj znači podcijeniti ligu? Može, izdaleka prije dolaska.
    Dva-tri duela i reality check je tu. 10 minuta je dovoljno i to više ne vrijedi.
    Carini loptu i izgubi ju. Nije nogomet tak kompliciran. Primi, daj dalje i trči/otkrij se.
    Zagi

pa očito njemu 10 minuta i dva izgubljena duela nisu dovoljni jer ne bi i treći i trideset treći put carinio loptu i dozvolio da ga vuku i tuku umjesto da da loptu dalje. lik je došao na pripreme kad ni Bennacer ni Zajc nisu bili ni blizu kluba, bio je dobar na pripremama i uljuljkao se u tu neku zonu komfora jer je prije dolaska mislio da je pozicija garantirana (nagađam, naravno jer ne znam kaj mu je u glavi), a tijekom priprema i prvih par tjedana sezone bio starter. meni djeluje kao tip koji se ne trgne tako lako kako si ti opisao, već da je više uvrijeđen neigranjem jer je plaćen 3 mil eura i njemu "pripada" mjesto na terenu, a ne da misli da se za njega treba izboriti u "tamo nekom HNLu".
    možda sam potpuno u krivu, možda je dijametralno suprotno, ne vidim ga i ne razgovaram s njim svaki dan da bih mogao sigurno reći, ali na mene je takav dojam malo umišljenog tipa ostavio već u onom intervjuu s priprema. lako je moguće da su to samo moje predrasude, dapače, nadam se da jesu. ali ja nisam vidio da je nakon što je par puta dobio po nogama počeo drugačije igrati, a trebao bi. možda je tip koji ne treba 10 minuta i 2 duela nego 10 nastupa i 2 mjeseca. vidjet ćemo. ja mu želim da se pokaže u najbojem svjetlu već protiv Osijeka.
  • The Undertaker
    8.8k
    Ne mogu znati ali nagađam da je u pripremi utakmice bilo predviđeno da Villar uđe zadnjih pola sata. Onda je Kovačević u panici ubacio Zajca jer mu više vjeruje i Villar je popizdio. Ja bih rekao da su oba u pravu i oba u krivu.
  • Madness
    51
    Situacija, 2 ili 3 minuta, ako se ne varam Kolinger ulazi mesarski u Hoxhu, naš kapetan stoji kao i svi ostali, ni minimum pritiska prema Lovriću ili nekakve reakcije ka Lokomotivinom kostolomcu. Posljedica, ne svira nam čist i očit prekršaj nad Bennacerom nakon kojeg je ukradena lopta i Lokomotiva zabija famozni pododak za 0:2. I naravno opet, nitko od naših igrača ne prigovara niti ne traži očiti faul kod suca, spašava nas Var. Definitivno je očito kako nam sudački tretman za razliku od nekih zadnje 2 godine nije na nekoj razini. I u potpunosti se slažem s tvojim komentarem, bolje Villarovo mahanje prema sudcu i stvaranje barem nekakvog pritiska nego kapetanovo mrmljanje sebi u bradu. Ovo je samo jedan detalj na temelju kojeg se vidi da nažalost nemamo potrebnog lidera na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.