• The Undertaker
    8.8k
    Meni se čini (za sada je samo dojam) da će prije Villar napraviti razliku u malom prostoru nego Stojković i Vidović.
    Neka trener slaže što misli da treba ali još jedan gubitak bodova u HNLu i on je u panik modu.
  • Keyser Soze
    16.5k
    Realno trebao je više igrati, plaćen je dosta, a i dobar je igrač, mislim da bi pomogao u razbijanju bunkera.
  • Crni86
    16.1k
    igrao je protiv gorice doma od prve. Sta smo tada na bunker napravili i koji je bio njegov doprinos?
  • Keyser Soze
    16.5k
    Igrao je s Mišićem i Ljubičićem u paru što se već pokazalo da ne funkcionira, imao je isti učinak kao njih dvojica što ne znači da se radi o lošim igračima. Čovjek je plaćen 3 milijuna eura i pokazao je da može jednim potezom riješiti utakmicu, Istru zapečatio golčinom, u Varaždinu na 1:1 jednim potezom izbacio obranu Varaždina i gurnuo Kulenovića u šansu. Villar je top igrač za ovu ligu i treba ga se što više koristiti, ne vidim razlog zašto nije mogao početi protiv Lokomotive skupa s Bennacerom kad su ti svi veznjaci mrtvi umorni. Šta smo ga onda plaćali 3 milijuna kad ne igra.
  • don
    16.3k
    koji je bio njegov doprinos?Crni86

koji je bio doprinos Ljubičića?
    koji je bio doprinos Mišića?
    koji je bio doprinos Stojkovića?
    koji je bio doprinos bilo koga?

reć da je ima šansu na početku sezone i prokocka je deplasirano jer je mora idalje dobijat a ne bit zakovan na klupu.

Villar je klasa i to će i pokazat. Ako mu dopuste
  • Tranzicijski Napad
    842

Probijanje protivnickog presinga, kontroliranje kaosa na terenu, ne gubi loptu cesto i jedan je od najfauliranijih igraca na terenu svaki put.
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    Od svih je najmanje minuta dobio jer se kao ne slaže u igri sa Mišićem ,najgluplja stvar koju sam ikad čuo
  • Paggini
    72.7k
    Treba biti iskren i reci da je Villar u odnosu na što je njega plaćeno pokazao debelo najmanje. Imao je prilika poprilično, ali zasad je to bilo relativno mršavo.

Klase ima na izvoz, ali ju nije prikazao u tolikoj mjeri kao ostatak veznog reda - Bennacer od prve sekunde, Zajc od prve sekunde recimo.

Ne sumnjam u njegovu klasu i da će ju pokazati, ali zasad to nije ni blizu onoga sto je prikazivao na pripremama i pojedinim akcijama.

A nije kompatibilan s Misicem, to je istina, ali zato treba vidjeti kako funkcionira s Bennacerom recimo i sa izbacenom desetkom naprijed, gdje se moze kretati kao osmica s gro prostora.
  • Crni86
    16.1k
    i koje je onda rjesenje? Da je zamjena za misica ili ljubicica?

Ja i dalje mislim da nam to nije najveci problem jer bi opet to izgledalo isto. Treba ti neki igrac medu linijama. Krila koja ce ic 1vs1, bekovi koji ce se dizat gore. Igrao na sestici misic, ljubo, benacer ili villar bice isto sranje. To je bila i poanta mog upisa.

dobio ju je i protiv gorice pa je zamjenjen na poluvremenu jer je uvjerljivo bio najlosji igrac. Gubljenje nekih lopti u opasnim zonama itd.

Mi imamo mnogo vece probleme nego to sta villar ne igra. Protiv lokomotive redom stoperi slabiji na lopti, bez veznjaka koji igra medu linijama (villar to nije), lijevi bek koji nije mogo prema naprijed nista napravit, krila koja ne idu 1vs1 (hoxha se ugasio nakon 25 min)

i to sve zvuci kao igrac za vece tekme. A ne kao nase rjesenje za goricu ili lokomotivu kada na terenu vlada apsolutno sve suprotno. I opet u svemu tome meni zajc izgleda xy puta pametnije i bolje.
  • Sajla
    14k
    već je to ovdje napisano - čini se kao da je potcijenio ligu. što donekle i razumijem jer je u top 5 najviših ulaznih transfera HNLa ikad, ali mu je ovo, nadam se, poslužilo kao reality check. samo ako se koncnetrira na igranje nogometa, a ne na suce i širenje ruku, u sljedećem krugu ima velike šanse dobiti puno minuta na terenu. KTC dobro govori španjolski, bilo bi pametno da se njih dva malo porazgovaraju.
  • don
    16.3k
    jer je uvjerljivo bio najlosji igracCrni86

niti je bio najlošiji, a kamo li uvjerljivo.
  • Crni86
    16.1k
    zato je na poluvremenu ostao u svlacioni.

Covjek je usporio protiv gorice svaku suvislu akciju. Defanzivno nije postojao i klasicno je opet mahao rukama.

Prigovarali smo misicu povratnu trku, a gdje je kod njega koji je nekoliko godina mladi od misica?
  • don
    16.3k
    Covjek je usporio protiv gorice svaku suvislu akcijuCrni86

hvala Bogu Ljubičić, Mišić, Stojković i ostala družina su je ubrzavali

klasicno je opet mahao rukama.Crni86

ne znam šta toliko imaš protiv toga..
    naprotiv, drago mi je da imamo igrača koji neće mirno i nevino stajat sa strane dok ga čupaju sa svih strana ka ni u slučaju kad triba u ime suigrača vršit pritisak, a upoznati smo s prošlim sezonam kako je našim igračima bilo svejedno jesmo li dobili slobodni i je li netko izubijan na terenu ili nije.

nemoj samo spominjat Osijek i onu situaciju koju ne podržavan ali to je jedan izuzetak.
  • Crni86
    16.1k
    hvala Bogu Ljubičić, Mišić, Stojković i ostala družina su je ubrzavalidon

Sigurno brze od doktora uvijek dodir vise tako je bilo i protiv gorice.

ne znam šta toliko imaš protiv toga..don
    To sta umjesto da igra siri ruke. Protivnik izvodi aut na nasih 30 metara on prica sa sucem. Njegov igrac prima loptu sam - jer on prica sa sucem. Stvarno ne znam sta imam protiv toga…

Treba prigovorit, ali treba znat kad. A on uredno uvijek stane igrat i krene pricat sa sucem.
  • Zagi
    12.3k
    Ne kužim ove vaše mentalne.
    Jedan je loš jer ima problema sa samopouzdanjem, drugi je podcijenio ligu, treći je divlji...
    Meni su to samo izlike.

Kaj znači podcijeniti ligu? Može, izdaleka prije dolaska.
    Dva-tri duela i reality check je tu. 10 minuta je dovoljno i to više ne vrijedi.
    Carini loptu i izgubi ju. Nije nogomet tak kompliciran. Primi, daj dalje i trči/otkrij se.

Imamo četiri vezna igrača koji žele istu stvar. Primiti loptu od stopera i graditi igru.
    Zajc,Mišić,Bennacer i Villar. Jedna je lopta.
    Zajc najmanje, zato je i najkompatibilniji s kim god ga spojiš.

Ova tri? Jedan može igrati. Bannacer HNL, Mišić europu.
    Kaj sa Villarom? Nemam pojma. Minute tu i tamo jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.