• NKDZ86
    5.9k
    bezveze ste čovjeka napali. istna je da ih je gro u zagrebu, a sad koliko to niko ne zna.
    pa pogledaj na kaj liči zagreb preko ljeta do 9.mj., svi su dolje, pa bircevi dok se gleda jajduk, gro ih ima ovdje nekretnine, poslove, itd.
    pa u mom malom naselju ja ih znam barem 10 kaj navija baš za jajduk, a to je u novom zgu mali kvart.
  • Zagi
    12.3k
    Kaj je klub napravio u zadnje vrijeme da dovede ekipu iz birceva na stadion?
    Barcelona/Bayern TV navijače i njihovu djecu?
  • don
    16.3k
    naravno da ih ima, Zagreb je glavni grad hrvatske i većina ih iz vukojebine Splita dolazi u Zagreb ponajviše studirat.
    Ali u Zagrebu ih nema više od tih broja "učlanjenih" pogotovo jer "brale svi živi na planeti su članovi ajduka" tako da i u tom broju u odnosu na broj stanovnika ima onih koji i ne znaju da su članovi niti su navijači hajduga.

Ako ih ima, zašto nisu članovi? 120 tisuća je članova hajduga i baš da "tu di ih ima" ih je tako malo?
    Mitomani bili, mitomani ostali.
  • Zagi
    12.3k
    Dobro koga boli koliko ih je. Ne budu nam oni punili stadion.
  • NORTE
    20.4k
    Ljudi su unatoč lošem vremenu šokirani posjetom zato jer su sad navikli na 10k posjetu, ali s godišnjacima kojih ima 5500.

Kao što vidimo dobar dio godišnjaka nije ni pomislio kupit ulaznicu za Lokomotivu.

Očekivana posjeta uz ovakvo vrijeme, slično bi bilo i da se igralo u Kranjči.
  • Mali dioničar
    18k
    samo sto imas jedno 200 tisuca pristalica tovara u zagrebuJokagrof

Ako je u DPH Zagreb 2.500-3.000 članova, a Dinamovih članova u Zagrebu ima 26-27.000 odnos je 10:1.

Neka ima trećina stanovnika koju uopće ne zanima nogomet, to bi dalo cca 450.000-500.000 Dinamovaca i cca 45.000-50.000 Hajdukovaca u Zagrebu.

kompetentnost ligeJokagrof

Je, liga je strašno nekompetentna.
  • Facke
    6.8k
    A jeste krenuli v raspravu o posjete po koj ja znam koji put. Na tu temu je vec se recene. Same se ponavljate.
  • Keyser Soze
    16.5k
    Bit će zanimljivo vidjet brojku na utakmici Lokomotiva - Hajduk. Neka se zapitaju malo svi koji jučer nisu bili na utakmici.
  • Jurki
    20k
    Ni nakon prospavane noci i cijelog dana nije mi jasno kaj se dogodilo.
    Nisam ni ljut, vec razocaran i sa milijun upitnika iznad glave.
    A najvise tih upitnika je vezano na trenera i golmana.
    Kova u Europi dobro behandla i dobro procita protivnike (za sad) i time je kupio određeno povjerenje da moze voditi klub kao Dinamo.
    Nazalost onaj osjecaj male sumnje nakon Gorice se vratio.
    Svi upisi su vise manje k tome da se slabo rotira.
    Stvarno ne kuzim, zakaj nije izrotiral cijelu momcad. Rezultat bi mozda bil identicni, a mozda i puuno bolji. Nazalost s tim pokazuje da ne vjeruje igracima koje ima u kadru.
    Doslo bu vrijeme kad bu moral rotirati i ocekivati da igraci kojima ne vjeruje ginu za takvog trenera.... rezultat je unaprijed poznat.
    Isto golman, zar nitko ne vidi da je Neva u totalnoj banani i da ne smije sve kaj se pukne prema okviru gola biti gol. Golman ima jedini posao da sprijeci loptu da uđe u mrežu. Nas golman taj posao radi blagoreceno ocajno.

Da se dotaknem i posjete.. sramotno mali broj nas je bil.

Jucerasnju utakmicu smo zajebali svi. Od nas na tribinama tj onih koji nisu dosli, trenera i igraca. Trebala je biti lijepa nedjelja, zadnja tekma prije reprezentativne pauze, a sad sam samo posran.
  • Fan
    1.5k
    Gdje je tih 90% populacije, koje su njihove izlike?Dzoni

Naveo si 500k ljudi pod pretpostavkom da navijaju za DInamo.
    Gdje je tih 90%? Pa eto, gola istina, većinu zaboli kurac za DInamo. A oni koji navijaju, a nisu zagriženi fanovi, će ići na utakmicu samo ako se posloži dosta stvari u životu i Dinamo im je negdje 10. na listi prioriteta: nemaju drugih obaveza, lijepo je vrijeme, atraktivan je protivnik itd itd.
    Zašto je to tako teško prihvatiti?
    Znam da se ovdje ljudi dižu na noge kad se spomene da "Dinamo nikog ne zanima", što ne smatram točnim zbog toga kaj Dinamo realno prati puno više ljudi nego Hajduk npr, pogotovo pred TVom, ali što se tiče posjete na stadionu, to je skroz točno.
    Ponavljam ono što sam neki dan spomenuo, Zagreb je izgubio navijački identitet i to treba ponovno izgradit, ali mi je apsurdno da netko očekuje 15,20k ljudi na trulom stadionu u gradu koji je izgubio navijače u pravom smislu te riječi još prije 15,20 godina.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Stvarno ne kuzim, zakaj nije izrotiral cijelu momcad.Jurki

Valjda ne misliš doslovno cijelu momčad.
    Lako je biti general poslije bitke, ali mi nije jasno zašto nije stavio Vinlofa umjesto Gode, Villara u vezu, možda i Bakrar umjesto Lisice...kad će Galešić dobiti priliku? Moralo je tu biti koja promjena više.
  • Jurki
    20k
    pa skoro cijelu momcad je trebal izrotirati. Ostavil bi u ekipi Škota, Zajca i to samo do poluvremena i Belju.
    Slazem se da je lako biti sad general poslije bitke i pametovati.
    Treba puhati i na mrzlo da nam se ne dogodi ko i lani.. hrpetina ozljeda, pa nek vade vrele kestene igraci koji su van svakog natjecateljskog ritma.
    Na rotaciji igraca je Kova definitivno pao.
    Nadam se da mu bu ovo dobra lekcija i da ce nauciti iz ovoga nesto.
  • Dzoni
    2.3k

Kako onda objašnjavaš pune kafiće dok igra Dinamo, gdje se gleda utakmica Dinama dok on igra na Maksimiru? Kako objašnjavaš skoro 1 milijun pratitelja na društvenim mrežama i to dosta aktivnih ljudi po društvenim mrežama gdje objave redovno imaju po više stotina komentara kad je utakmica i po 10+ tisuća likeova samo na instagramu, drugdje i više?
    Stadioni u Belgiji i Italiji npr. su u prosjeku tu negdje kvalitetom kao naši pa je dosta viša posjećenost nego kod nas.
    Recimo Fiorentina ima poluruševan stadion, Firenca ima manje stanovnika nego Zagreb pa je prosjek 23 tisuće bio prošle sezone.
    Definitivno se može naći ta brojka, ne ove ili iduće godine, ali kroz 5 sigurno može.
  • Juznjak
    4.5k
    kad će Galešić dobiti priliku?Blueshadow86

Kad ako ne sad kad je bolestan :rofl:
  • Blueshadow86
    4.2k
    Nadam se da mu bu ovo dobra lekcija i da ce nauciti iz ovoga nesto.Jurki

Ja sam još poslije domaće pušione od Gorice mislio da će se iz toga naučiti nešto, kad ono isti rezultat kao i tada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.