• Crusades
    19.2k
    Druga ili treća utakmica u sezoni, legenda odigra bez i najmanje greške. Kakva nogometna i ljudska veličina :clap: pravi primjer kako se profesionalac ponaša. Pisao sam već 100 puta, nadam se da ima ambiciju radit u nogometu i ostat u Zagrebu, obavezno ga ostavit u klubu.
  • NVKOD
    8.3k
    Treba priznati da KTC nije za ovakve utakmice. Reakcije su prespore, praktički bi taj drugi gol bio njegov da nije bio suđen faul. Igrači Lokosa ga pretrče samo tako.

Njega za Europu da, ali u HNL-u nema kaj tražiti. Po meni prije gurati Jakira Jr. nego njega za ovakve utakmice. U HNL-u je potrebno znati igrati nogom što od njega baš i ne možemo očekivati.

Osim toga, vide Lokosi da je on najslabija karika pa svi napadi idu na njega.
  • Crni86
    16.1k
    Uzasan danas. Spor, kasnio apsolutno svaki put i to su dobro vidjeli lokosi.

Kod va tri gola je on kljucan. Zas kod prvog gola stoji na 25 metara? I zasto kod penala opet mu mckenna pokriva leda na desnoj strani i vraca loptu?

Jednostavno danas kriminalne odluke u izlascima. Kriminalne.
  • Žan
    706
    Mislim da bi to bilo to od tebe, da sam novinar kojeg je poklopio Kovacevic ponovo bi mu postavio veceras isto pitanje.
  • Dzoni
    2.3k
    Opran ilitiga washed
  • CastAway1986
    4.2k
    Ne moze igrati dvije utakmice u tako kratkom periodu pogotovo protiv ovakvih ekipa..Očekujem da Galešić bude prva zamjena a i pokoju minutu Jakiru
  • KtcGoat
    1.5k
    Nije valjalo danas, jebiga
  • Mr Blue
    4.3k
    Uvijek sam ga hvalio, danas ga moram i malo pokuditi. Nije bilo dobro.. složio bih se da je previše igrao u posljednje vrijeme. Kad sam ga vidio u početnoj postavi mislio sam bit će sve u redu, nažalost nije tako ispalo.

On u HNLu može unijeti sigurnost kad je to potrebno, no možda utakmice u ovakvim situacijama trebaju počinjati mlađi i brži stoperi.

No jedna loša utakmica ne znači ništa. Bit će problem ako se ovakve igre ponove u kontinuitetu. Glave gore!
  • Jaro
    10.9k
    možda utakmice u ovakvim situacijama trebaju počinjati mlađi i brži stoperi.Mr Blue

A nije mozda vec sigurno. KTCove kvalitete i mane su svima poznate i onda trener ovako kiksa jbg...
    Dinamo nije Slaven, ne moze igrati isto protiv Fenera i protiv Gorice, Lokomotive...
  • DrRatoljub
    314
    Svi su skuzili da kad on igra da samo moraju zatvoriti Mišića i njega pustiti. I onda si olakšaju posao 40 posto.
    To je kriv i trener, jer Theo ne može iznositi loptu ,nikad ni nije.
  • dmil
    1.1k
    covjek ima 37 godina i nije skoro nista igrao dosad, i onda ga se stavi da igra ritam cetvrtak nedjelja, ne znam sta se ocekivalo
  • cibona
    6.4k
    Ne treba zaboraviti da je na početku sezone bio na tribini, a sada se od njega očekuje da bez problema održava ritam utakmica dva puta tjedno svih 90 minuta. Jako kontradiktorno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet