• Crni86
    16k
    A ljudi se jucer cudili kad se objasnjavalo da nece bas biti to tako do polusezone. Izjednaceni nakon prvog dijela prvenstva i ja sam iskreno razocaran time.

Imat isti broj bodova sa ovakvim hajdukom je za mene zalosno.
  • Benito
    1.3k
    Tragedija je da imamo isti broj bodova s ovim kretenima dole
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Ne boli poraz od Loksi, Gorica i sličnih sam po sebi, boli što onim jadnicima dole još jednu nedjelju omogućujemo da mogu ić spavat sa nadanjem o potencijalnoj frituli. A već i magareća podcast scena odustala od jajdučije, onaj Zoki jučer Profi i Kvasini u live-u čestita unaprijed naslov jer su njegovi zakurac pogotovo broj 3 ( Gonzalez, njega posebno ima na piku). I mi im dajemo opet šansu... Eh, jebem ti nogomet i sve...
  • striko
    2.4k
    Hajduk katastrofa, propada, užas i 3 boda. Kod nas sve posloženo i 0.
  • Pacho
    7.6k
    Usrali pobjede u derbijima porazima na Maksimiru od liliputanaca.
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    Nema veze, najbitnije je Nevistiću dat vremena
  • Keyser Soze
    16.4k
    Ja bi volio da na ovoj temi prestane priča o svakavim mašinerijama, HDZ-u, komunistima dok mi gubimo na domaćem terenu od Lokomotive i Gorice.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Mene najvise boli sta je ajduk sve "male" utakmice dobio osim varazdina. Oni loksu i goricu dobe. Odvratno tesko gadljivo, ali dobe. Kad igraju takve utakmice njima je to sansa za 3 boda kakva god i zato uguraju loptu na silu u gol, a nama te utakmice sluze za dodatno izivljavanje na ovima sta su i ovako umorni od europe i derbija.
  • Pacho
    7.6k
    Mislim da je najbolji pokazatelj toga kolika je rupetina to da njegov fan club na zoni dolazi ovdje fleksati kada covjek ponekad skine neki poluopasni udarac.

DI STE SAD MISEVI, A? NIJE NEVA DOBAR?

nicholas-cage-funny.gif
  • Sibirski plavac
    6.7k
    Ajde, barem u idućem kolu igramo prije ovih dole. Nekome može zvučati ko floskula, ali kad igraš tekmu dan prije rivala i još ak ju dobiješ onda je rivalu idući dan još veći pritisak. Mi doma igramo iduće kolo s neuvjerljivim Osijekom (iako ne sumnjam da će tad letit terenom,a Malenica koji prima tko god pukne u njega će postati Neuer taj dan), a magarad idući dan ide u Pulu kod Istre koja je recimo u nekakvom naletu neporaženosti pa tu vidim šansu za magareći kiks. Ali, prvo nek mi dobijemo mađare dan prije. Lako ćemo za sve ostalo.
  • miro
    7.6k
    Problem je što mi moramo svaku utakmici pristupit kao da je EL. Ako se tako postavimo protiv Osijeka dat ćemo im 3-4 komada bez problema. U suprotnom nas čeka mučenje opet
  • Sibirski plavac
    6.7k

Apsolutno.
    Istovremeno, žalosno je da mi protiv raznih Gorica i Loksi odigramo loše i kasnije čak kad proigramo i krenemo ih stiskat lopta nikako da uđe u gol i spušimo te tekme. Lani smo imali primjera da čak i kad zabijemo, znaš da za koju minutu slijedi odgovor sa druge strane i problemi. Dok s druge strane recimo magarad odigra kriminalno (i to evo jučer protiv zadnjeplasirane ekipe lige), ali njima se uvijek stvori taj jedan pojedinac koji zabije gol, i kad ga zabije to ti je 90% garancija da što je protivnik pritskao pritiskao je, bodovi idu u Split. Prije je to bio samo Livaja, evo sad im se i mali Amer ukazao, brzonoga kokoš Bamba je isto imao takvih tekmi, "panjina" Kalik zapečati Lokose prošlo kolo.
    Frustrirajuće je gledati kako se mi sa skupocjenim kadrom mučimo s ovim malim ekipama i najčešće ako prvi primimo to gubimo, a očajna magarad može odigrat skoro 80 minuta zakurac (jučer recimo), i onda im se pojavi pojedinac koji ga metne i to je to, 1 0 idemo dalje. Što je netko jučer ovdje napisao, te njihove pobjede unatoč dominaciji protivnika su stvarno za promatranje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet