• Peškaman
    8.5k
    Jebiga, loša utakmica,loša večer,idemo dalje.
    Gorak okus u ustima znajući da idemo bodovno izjednačeni na prvom mjestu i "samo" +4 u odnosu na trećeg na pauzu u kojoj smo igrali ekstra nogomet.

Vidim da se dosta ekipe slaže,Kovin poraz apsolutno. Od 30 igrača konstantno korištenje 14-15 igrača, danas dosta igrača energetski nisu bili na potrebnoj razini.

Do našeg gola teški throwback na prošlu sezonu, naša stativa,naša kontrola a ovi iz dva šuta zabiju dva gola.
    Šteta,uvjeren sam da smo igrali s određenim rotacijama da bi upisali tri boda.
  • MarK
    1.4k
    Po meni je prva postava predefezivna za ovakav tip utakmice. Opet 3 centralna/defenzivna vezna, uz to jako potrošeni bekovi i krila otprije i izostanak Sergija i dobiješ jalovost prema naprijed. Ta je postavka u redu za europu, pa čak i za derbije jer ćemo imati priliku iz tranzicije, u malim utakmicama to nije to. Treba više odmornih igrača i više ofenzivnih igrača, visoki presing i što više lopta u nogama.
  • rioda
    13.3k
    Evo da zaključimo - Galešić je trebao igrati danas, ali nije zbog bolesti
  • CastAway1986
    5.2k
    nisam ja ni popljuvao tvoje komentare, Mudri je bio loš ali tko zna kako bi danas reagirao , kao i ostali navedeni..Kova je trebao vise rotirati svi vidimo da je to najveci problem bio
  • DiddyGuela
    5.4k
    Jebote ubila me ova utakmica. Bas sam u šoku. Teski osjecaj nemoci i flashbackova od prosle sezone. Kakvi papani nas skoluju u HNLu, to je teska sramota
  • Cif
    460
    trebao je igrati i mali jakir vinlof vilar bakrar od prve
  • dis
    173
    Ajde sve na stranu ali da ti Mišić svaku igra 90 min stvarno nema smisla, uz toliko kvalitetnih igrača na klupi.
  • mosad
    2.2k
    Welcome back @emilperska
  • emilperska
    14.5k
    Opet dolazimo do onog što su neki pisali ranije. Osvajanje HNL je majka svih majki i maltene pitanje financijske stabilnosti dogodine.
    Fener, Maccabi i Malmo su bonusi za ovaj roster.

Želim vjerovati da su Hajduk, Fener i Maccabi prava slika momčadi, a ne Gorica, Loksa i fake Varteks.
    Kako god, nadam se da će i ZB objasniti Kovi tijekom stanke da će rotacija biti ključ. Nakrcao mu je momčad solidnim igračima do te razine da ti je Galešić 4. stoper, a a Fran Topić na tribini izvan zapisnika. Izvoli, iskoristi to.

Ako je mogao proucit Fener, jogurt i Maccabi u detalje da ih taktički školuje, valjda moze i zmozgat kako iskoristit Galešića, Villara, Varelu, Soldu i Mudrog i s njima dobit Goricu doma + da ti Mišić i KTC ne umru na terenu od iznemoglosti..
  • Xpert1992
    396
    Nemojmo sada panicariti. I gledajmo nesto pozitivno. Evidentno je da se dogodilo emotivno praznjenje i umor je bio prisutan. Ne zelim sad pojedinacno imenovat igrace ali vecina nije bila na razini na koju smo na kraju krajeva navikli. Da se sad vratim na pozitivno, i stozeru i Kovacevicu je jasno sada da su pogrijesili sa kadrom i drugi puta vjerujem da ce pametnije odluciti, i s tim ja mogu zivjeti. To se moze vidjeti i po zamjenama koji su usli. Perez Vinlof kojeg nismo prakticki vidjeli od drugog kola ti ulazi umjesto ocito umornog Gode.
    Nije smak svijetu, i bit cemo mi ok. Znam da smo svi nervozni sad i tesko je prihvatit poraz, ali ako iz nekog poraza mozes nauciti ovo je definitivno taj.
  • Plavi Zapad
    19
    Imas posjed i igraju ti Teofil i Goda. Odmori napokon Misica i stavi Bennacera na zadnjeg i igraj s jednim. Bakrar isto tako je morao poceti prije Lisice.
    Dogodi se da odigras losu utakmicu ali onda protiv ekipa poput Gorice i Lokomotive uzmes bod
  • Boycie
    3.8k
    Velika greska je da ne startas sa 3-4 svjeza igraca, a imas toliko rijesenja na klupi. Odlican dinamo i los hajduk na istom broju bodova. Tragedija. Nevistic jednostavno nije kapacitet za prvog golmana i jos ce nas kostat ako ce biti starter.
    I jos nakon svega moram citati o sudackim odlukama, a da je u 2 min Vesovic dobio minimalno zuti druga prica.
  • Paggini
    74.7k
    To je to od prvenstva, sad mozda jos nesto usicarit u EL...

Nisam htio nista govorit poslije hajduka, fenera, slavena i maccabija, al svi vidimo sad sto sam ja mislio
  • IceMan
    3.9k
    Jako nam fali i Dominguez.

Izlaz s loptom, postavka cijele obrane dost više. Mi smo grozno ušli u tekmu, a oni su imali više energetski raspoloženih igrača između linija.

Ne zaboravimo da su imali i mrtvaca još na 1-2 dok mi gotovo nakon gola nismo imali pravu izrađenu šansu.
  • Mikina lijeva kopačka
    524
    Kada stignete gledati utakmicu kada pljujete i serete 90 minutaDe Oliveira

Idem s tekme, i bacim pogled tu. E, bas me ovo zanima kaj si napisao, kak stignu gledati jazavci dok prosipaju žuč. Jedva cekali

@paggini spominjalo se nekakve banove za one koji su iz zg a pisu za vrijeme tekme. Ajmo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.