• FazeN
    2.9k
    Ako možemo hvaliti u pobjedama, možemo kritizirat valjda u porazu i iznest svoje mišljenje.
    Naravno svacije misljenje nije isto, to je normalno.
    Ovdje je Kova kriv za poraz i to je to.
    Emotivno praznjenje igrača nakon Maccabija je očito i to je to.
    Rotacija gdje je? Imamo 30 igrača, koristimo 14.
  • Masto
    315
    Biće bolje drž nedaj
  • Slepicka
    332
    uzas, bas uzasna partija cijele ekipe
  • Dani Olmić
    2k
    ma da, baš ti znaš majstore
  • Mlađi referent
    14.7k
    Goricu sam Kovačeviću smatrao jedinim minusom ove sezone, ali kad se nešto ponovi drugi put u kratko vrijeme, onda stvarno nije dobro.

Na domaćem terenu, nismo u stanju smirit tu jebenu loptu nego je nabijamo poput sivonja do iznemoglosti na sve strane.
    Ovakve stvari se NE SMIJU događati. Poraz može, ali ne da ti igra ne postoji, da se moliš odbijancu ili da će neka ući s 30 metara u rašlje.

Ništa, opet nažalost šugave repke, do tad se odmoriti, skupiti glave i krenuti u novu seriju.
  • Anderson Costa
    180
    danas mogu sve citat ali zazivanje mudrog nakon onih par predstava mi je komicno
  • fakin
    1.6k
    Ocito jos to nije onaj dominantan Dinamo koji ce rutinski pobjeđivati u hnlu. Bit ce tu jos uspona i parova, ali dva poraza na Maksimiru protiv nekog tko nije hajduk ili Rijeka brine. A opet u gostima lagano rjeseni i tovari i rjecani.
  • Kruno
    1.1k
    Pogotovo ovakvim pristupom
  • E46
    1.8k
    imao je lekciju vec protiv gorice i varazdina i niste nije naucio iz nje, u Dinamo nema mjesta uzastopnim nenaucenim lekcijama.
  • rioda
    11k

To ti je isto, u ovakvim utakmicama smo mi Fener, a oni Dinamo
  • Mathiasovi Chageri
    6.6k
    Nikad širi Dinamo teški mit, stalno istih 14 igrača, stalno iste šablonske izmjene. Mišić će u ožujku morati na škrge opet disati. Dvadeset milja da bi se naš trener bojao rotirati ekipu nakon europskog pražnjenja.
  • Time
    1.5k
    Boli me kurac za Europu,nek igraju varela i mudražija jakirovic i zivkovic sto se mene tice,ovo je neprihvatljivo i od trenera i od igrača,da nisu u pitanje provizije od europskih pa otud i veca motivacija i zelja na europskim
  • IceMan
    3.6k
    U samom startu, u 3-4 minute sam vidio već da je pristup oprezan i “lako ćemo”.

I kad smo krenuli gubit smo počeli kolko tolko gristi.

Ne kužim i uvođenje 3 napadača i ne dat nutra jedan pošten centaršut…

Jebiga, sve ono kaj se govori da je HNL najbitniji, na utakmicama kao Gorica i ovo danas se ne pokazuje ni približno tako.
  • Nolifer
    12.9k
    Sudac je igrač utakmice, samo ću to reć... :down:
  • DiddyGuela
    4.7k
    Sokantan broj tehnickih gresaka i opcenito retardiranih odluka nasih igraca. Bit ce i ove godine HNL napet do zadnjeg kola. Ne vidim ja tu nekakav poseban napredak od Gorica i Lokomotiva koje smo gledali prosle sezone. Neka nam Europa ne maže oci i ove sezone. U HNLu smo loši!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet