• fakin
    1.4k
    Jedina izmjena na poluvremenu bit ce Bakrar - Lisica
  • Mlađi referent
    14.6k
    Nadigrani.

Reakcije na poluvremenu i jebat ćemo ih
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Jel kazu igraci ovom da su umorni, ovo mi je ko da 5 ademija imamo, mozemo mozemo super smo. Onda nakon 15 min disanje na skrge.
  • Georginho
    452
    Zašto ne igra Galesic?Ništa slabiji od drugih stoperaCastAway1986

Ima temperaturu i nije u kadru.
  • hardek
    6.7k
    Lokomotiva je energetski izrazito moćna ekipa, iz tog razloga priželjkivao sam više promjena. Nadam se pobjedi i bez ozljedahardek

Velik broj tehničkih pogrešaka jer rezultat akumuliranog umora. Kova se dosad nije susreo s ovim i ovo ce mu bit vrijedna lekcija, nadam se da još uvijek može biti bezbolna i da možemo okrenut ovo.

Vinlof - Goda obavezno
  • mrgud
    539
    Kad Šika pita Zvonu kolko si ti ono potrošio na pojačanja.Mislim da Kova može od svakog izgubiti osim od lokse
  • San Lorenzo
    22.1k
    Goda i Ljubičić nemaju šta tražit u ovakvim utakmicama.
  • Zagi
    12.3k
    Ovo je prebrzo za KTCa.
  • Heisenberg1986
    381
    Moraju 3 svježa uci igraca, ispada ipak da mora vise rotirati. Ne treba pizditi sad, shvatit ce kova kroz vrijeme, isto smo ubili zadnje 4 tekme, a sad nismo dovoljno svjezi i tekma ide tako kako ide, bez obzira na to smo bolji i držali smo se dobro visoko 25 min, da je tad nes ušlo, bilo bi lakše
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Čini mi se da imamo akumuliranog umora osobito na bekovskim pozicijama…,vlatkomarkovic

Ovo je bilo vidljivo već u četvrtak, imaš uzorak malih utakmica gdje si se mučio ,pa i Belupo da nije bilo solo prodora, i opet postaviš ekipu na isti način.
  • DiddyGuela
    4.5k
    Vrlo slabo. Bas igramo ko pedercine.

KTC ne zna gdje se nalazi. Svaka njegova intervencija je ocajna. Sa loptom, bez lopte, duel, skok, SVE!
    Beljo stoji ko drvo u napadu, nist koristi za sada.

Ajmo malo duha jebemu mater. Ovi olinjali klosari nam rade mladuncad.
  • dzg717
    1.2k
    Kak je moguce da za jednog svjezeg Mudraziju nema mjesta ni u hnl
  • Paggini
    72.6k
    Kad Šika pita Zvonu kolko si ti ono potrošio na pojačanja.Mislim da Kova može od svakog izgubiti osim od loksemrgud

Nek si i ti iz rupe svoje izasao, nismo te tjednima culi
  • Ivdzo11
    8.5k
    Ovo je ona situacija kad bi da moze napravio svih 11 zamjena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.