• nemapredaje
    6.3k

Ma da, krivo sam gledao.

Pitanje je ustvari zašto Lokomotivini juniori nisu igrali?
  • Ludovic IX
    10k
    igra sa steauom 22.10
  • Enco
    543
    Danas
    pioniri 10:00 , kadeti 12:00 na poljudu protiv hajduka
  • rioda
    10.8k

Nažalost, koliko vidim dva poraza
  • Enco
    543

Nažalost da. Dobio info da su kadeti očajni bili.
    Oni i kad pobjeđuju loše izgledaju, jako loša generacija, a i dosta čudnih odluka struke.
    Ne može ti golman primiti jedanaest golova u par kola ,a da drugi ne dobiva priliku, ne može ti zadnji vezni jer nema mjesta na toj poziciji igrati stopera, a spor i nizak je, ne može ti stoper konstantno kao zadnji ulaziti u rizik i dribljat...
  • NVKOD
    8.3k
    https://www.24sata.hr/sport/hajduk-dobio-dinamo-dvaput-u-jednom-danu-i-preuzeo-1-mjesto-1078697

Vidi tovarčina kako su se odmah sjetili napisati članak kako je Highdug prvi u jebenim KADETIMA! Znači, pusti klince da igraju nogomet i da se razvijaju, ali ne, s obzirom da seniori trebaju poguranac protiv petoligaša, uzimaju svaku pobjedu i u mlađim kategorijama te stavljaju na naslovnice. Da je bilo suprotno, ta pobjeda ne bi vidjela svijetlo dana. Stvarno bolesno stanje uma.

A mene samo zanima, gdje je članak da je Dinamo prvi u juniorima??? S igračem manje zabili 7 golova Šibeniku, nisam nigdje da je objavljeno. Da su u pitanju tovari, odmah bi se pričalo o atomskim bilim tićima! Dnovinarstvo. Njima je juniorsko prvenstvo relevatno samo kad su tovarčići prvi, a kada su sedmi na tablici i 8 bodova iza naših, onda nitko ni a ni b ne piše.

Kaj se mene tiče, juniori bi eventualno dobili članak kada bi igrali protiv europskih momčadi, prvenstvo i Kup neka igraju na miru. Apsolutne idiotarije stavljati naljepnice klincima kojima nije ni dlaka na bradi narasla.
  • Crni86
    16k
    Nakon 3 godine - u19 nogomet pocinje opet bit vazan hehe top prica
  • Jurki
    20k
    Kaj se mene tiče, juniori bi eventualno dobili članak kada bi igrali protiv europskih momčadi, prvenstvo i Kup neka igraju na miru. Apsolutne idiotarije stavljati naljepnice klincima kojima nije ni dlaka na bradi narasla.NVKOD

Potpis.
    Koliko klinaca su ta piskarala unistila pisuci pizdarije o velikim zvijezdama... klinci se umislili i otisli u k.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.