• Fan
    1.5k
    Kao i protiv Slavena, bit će sigurno max 4 rotacije, što je i dovoljno jer nas čeka repstativna pauza.
  • Masto
    250
    Ocel ta najava
    Purgerski pozdrav
  • NB86
    17.2k
    Ja bio volio lijevu stranu vinlof vidovic, jos bennacer i kule u prvu i to je to
  • marcio amoroso
    46.3k
    Btw.sto je na kraju njemu bilo s rukom, jel ipak bila slomljena? Sad vec preko 3 mjeseca igra zamotane ruke, pa toliko dugo samo radi kontuzije?Marley

Modni detalj.
  • deda
    41.6k
    Men's čini da treba počet navijače rotirat izgleda su oni najumorniji.
  • Nogo
    9.3k

Po ovome očekujem 4,5 promjena.
  • kajjaznam
    252
    Sutra očekujem cca 5 k ljudi
  • vlatkomarkovic
    2k
    Mislim rotacija 4-5 igrača je maksimalna, realno i razumijem zašto, ono sto bi ja volio vidjeti je da lagano počnemo vise rotirati bekove, Misketa i Ljubu. Prošlih godina u slucaju ozlijede bilokojeg “kapitalca” smo se našli u govnima. Sada naravno nije realno svu 4 rotirati, jer je opasno za rezultat…. ali 2 bi bilo taman + Galesic i tipa neka standardna rotacija tipa Kule, Barkrar…

Nadam se također da ćemo tijekom reprezentativne pauze igrati sto vise prijateljskih da se dignemo sto vise…
  • Nemrem igra Dinamo
    4.5k
    Bennacer i max još 2-3 rotacije. Pa dečki pucaju od snage :strong:
    Samo ozbiljno i dobiti ovo, a nek Vukovar odradi danas svoje...
    Ono kaj mene brine je broj prodanih ulaznica, malo je reći da sam očekival puno više, a i dečki su zaslužili!
  • Crni86
    16k
    Kakva rotacija… za sta se odmaramo?

Sad 2 tjedna pauze. Kaj zarotirat pa da su kljucni igraci bez utakmice 17 dana? Vidli smo kak je protiv gorice to djelovalo kad su nam glavne vedrte bile bez ritma 2 tjedna.

Najjace snage na teren pa rotiramo u drugom poluvremenu na 2.3:0. Trenutno bi samo misica malo izvuko i stavio benacera. I to je to.
  • Marcinko
    799
    Ne rotiraš da bi nekog odmarao već da imaš više svježine i energije protiv Lokomotive, odigrane su 4 utakmice u rasponu od 10ak dana, uz to je kratka pauza u odnosu na utakmicu s Maccabijem. Očekujem dvi tri rotacije, Goda i Hoxha su imali manjih problema a i nisu nešto posebno odigrali zadnju utakmicu, tako da njih dvojica i jedan u veznom redu.
  • rokikaciga
    6.1k
    Ne ocekujem Godu (vec je imao manjih problema) Misica (prevencija ozljede), Zajca(takoder), Hoxhau(vidi:Goda)
  • Fan
    1.5k
    Ja rotacije za sutra ni ne vidim kao odmor igračima, kojeg će sada imati dosta, ali kvragu, neke treba valjda isprobat da znamo možemo li na njih računat ili ne...
  • Dudu
    2.7k
    Volio bih vidjeti sutra kombinaciju Bennacer-Villar
  • Z brega sam
    213
    jbg, stara priča iz kola u kolo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.