• NKDZ86
    5.9k
    ja s tovarima koje znam ni ne pricam o nama i njima jer znaju kaj ih čeka ak počnemo o tom razgovarat :rofl:
    oni žive u svom svijetu, nema tu pomoći, meni ih je žao iskreno
  • Z brega sam
    198
    Volim čuti pojedinačno kad ih izdvojis iz okruženja i zabavit se slušajući.

Količina magle u glavi je nemjerljiva.
  • Noel
    16.2k

ALI KAKOOOOO IGRALI SU ČETVRTFINALE ŠEMPJONS LIGE?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?
  • Carrasco
    6.4k
    Samo im napišite da Dinamo ove sezone ima dvije pobjede u skupinama europskih natjecanja, a Hajduk od samostalnosti tri pobjede u skupinama europskih natjecanja.Krizy

Ili da smo u zadnjih 10 dana ostvarili više pobjeda u skupinama europskih natjecanja nego oni u zadnjih 25 godina
  • Pacho
    7.2k

Sta reci. Jevreji bi od njih napravili hummus pa ga bacili u smece, jer vonja po urinu i sardinama.
  • Pacho
    7.2k
    S Indexa:

Sjeverni prostor Bačke, oko grada Sombora, uglavnom je vezan za Dinamo dok su Srijem i pojedini dijelovi unutar Bačke bliski Hajduku.

Kojem ajduku? Orjunaskom iz jadranskog Bejruta ili jednom od preko dva tuceta ajduka iz srbije?
  • deda
    41.5k
    Pa iz Kule, kojem drugom.
  • Jurki
    19.9k
    hahahah.
    Tvoji opisni upisi o tovarima su genijalni.

Kapa do poda majstore.
  • Pacho
    7.2k

Gust ih je podjebavati, ali neke ozbiljne rasprave o tome koji je klub veci vise stvarno nemaju smisla. Na to treba samo ovakve ili slicne reakcija:

24uWoq.gif

200w.gif

Raspravljanjem o njihovim pape i dida mitovima, o tome da li vise vrijede nase trenutne briljantne epizode u Europi ili nas europski trofej od njihovih cetvrtfinala od prije 50 godina, o tome da li vise vrijedi nasih par desetaka trofeja od njihove prazne i prasnjave vitrine im se daje paznja koju apsolutno nicim ne zasluzuju.

Naravno da ce derbiji i dalje biti vazni i da ce nositi sve sto uz njih ide i dobro je da je tako, ali oni su Torino, a mi Juventus. Ili Everton i Liverpool. HSV ili Monchengladbach i Bayern. Nema uopce smisla trositi vrijeme i energiju na rasprave.

Dodatni bonus je to sto im je, iz mog iskustva, taj pristup jos veca samarcina, jer shvacanje da si irelevantan i nebitan pece jace nego bilo sto. Sprdanje i ruganje apsolutno treba nastaviti, ali usporedivanje nas i njih odjebati u startu kao da ti s istim kurcologijama uleti navijac Slavena ili Gorice.
  • De Oliveira
    1.8k
    ne znam sto je njima Srijem, ali ako gledamo ispravno i ukljucimo i zapadni Srijem koji je u najvecem dijelu pripao Hrvatskoj (Vinkovci, Zupanja, Vukovar, Ilok i dio Sidske opcine) onda je Srijem sto se Hrvata tice najvise plav. Ovaj dio koji je pripao nama svakako, a osobno sam upoznao dosta ljudi iz istocnog Srijema i sigurno 70-30 je omjer za Dinamo.
  • hardek
    6.6k
    Grozan nogomet u Puli za sada, užasna utakmica za gledanje
  • Hnlovac
    3.5k
    Ne pomažu ni kose linije košnje ni zatvoren Istok
  • veselko tenžera
    6.1k
    Berači ruža iz SlovačkeKrizy

najbolji u kognitivnoj disonanciDerHerrKool

na spomen onog zalizanog krmeta.Jurki

na tom čučavcuJurki