• Kumerle
    1.7k
    Screenshot-2025-09-30-at-16-48-26.png

U nedjelju nas očekuje novi gradski derbi u kojem naš Dinamo gostuje kod Lokomotive, ali zapravo ostajemo doma jer se susret igra na travnjaku Maksimira iz dobro znanih razloga i stanja Kranjče.
    Ova utakmica nije običan gradski derbi jer nosi dodatnu težinu rivalstva i zanimljivih zajedničkih poveznica iz prošlosti koje su trenutno popucale.

Loksa je imala šansu pobjedom na Poljudu prošlo kolo preuzeti pomalo senzacionalno drugo mjesto HNL-a, ali uz sudački poguranac Hajduku nisu uspjeli iako su imali par jako dobrih prilika i nikako nisu loša momčad koju smijemo podcijeniti.

Susreti s njima često su bili festivali golova i preokreta, a mi pred svojim najvjernijim navijačima i ovog puta tražimo potvrdu dominacije.
    Povijest međusobnih ogleda bilježi našu nadmoć, no Lokomotiva se mnogo puta pokazala tvrdim orahom, na tim utakmicama izrastali su neobični junaci, neočekivani strijelci i neizvjesnosti do posljednjih minuta.
    U HNL-u smo se međusobno susreli 57 puta, od kojih smo zabilježili 44 pobjede, imali 7 neriješenih ishoda te 6 poraza.

Screenshot-2025-09-30-at-16-46-56.png

Nedjeljna utakmica stoga nije samo još jedno kolo domaće lige već je poslastica zagrebačkog nogometa u kojoj moramo tražiti nove bodove i potvrdu dominacije.

Iako tehnički ne igramo doma, ajmo se skupiti i podržati našu ekipu u dosta bitnoj utakmici s kojom možemo doći na 22 od maximalno mogućih 27 koje smo mogli skupiti u 9 utakmica.
    Maksimir je uvijek bio naš dom gdje se slavilo, tugovalo i navijalo bez obzira na protivnika i pozivam sve da i ovoga puta bude tako i da, bez obzira na vrijeme i rezultat iz Europske lige koje će se igrati 3 dana ranije, dođemo u što većem broju podržati ekipu.
    Vremenska prognoza nije idealna, ali pravim navijačima to nikad nije bio problem, podršku moramo dati i kada je teško.

Naprijed plavi lavovi, bodre vas vaši Purgeri!
    1. Dolazite li na tekmu? (151 votes)
        Da
        59%
        Ne
        36%
        Ovisi o vremenu
          5%
    2. Očekivani ishod? (151 votes)
        Pobjeda
        97%
        Remi
          3%
        Poraz
          1%
  • Kumerle
    1.7k
    Zdenko Lovrić (Đakovo- Jelavić te u gepek spakovo)
  • miro
    7.6k
    Nema goreg suca u HNL-u, a tu titulu je zbilja tesko izborit
  • C@ptain Koons
    297
    meni je ipak bjeloglavi sup gori od ovog
  • NKDZ86
    5.8k
    ja bi dao priliku od prve ili bar 60 min.: Mudrom, Vinlofu, Kulenoviću, Stojkoviću, Vidoviću pa kud puklo, odmorit kog treba i rasturit
  • marcio amoroso
    46.3k
    Ja vjerujem da će ući samo Bennacer umjesto Zajca i Sergi umjesto Thea.

Volio bih vidjeti i Vinloefa umjesto Gode koji igra bez pauze, ali sumnjam da će se to desiti.
  • deda
    41.5k
    Evo da i ovdje vidite oni koji ne pratite temu ulaznice.

Loksa stanje prodanih ulaznica u 11.25 3. listopada:

Sjever: 709
    Zapad: 386
    Loža: 15
    Ukupno: 1.110
  • Efes Pilsen
    13.1k
    S obzirom da slijedi omrazena repre stanka ne vjerujem da ce se ici u vece rotacije. Prakticno svi nasi igraci ostaju onda i imat ce vise vremena za odmor.
  • rioda
    10.7k

Tako sam i ja zaključio po izjavi Kovačevića, kao nema mjesta umoru, imamo još dvije utakmice (izjava pred Maccabi) do reprezentativne pauze pa ćemo odmoriti. Jedino me ne bi začudilo da ipak Valinčić ostane na klupi ovu utakmicu, ili izađe ranije.
  • Ludovic IX
    10k
    i ja bi i vinlofa i stojkovića pa i vidovića na mjestu 10-ke i pa i Galešića da nam bar jedan član ovdje bude sretan ali misli mda je dinamu samo rezultat bitan trenutno i da rotacija da, ali samo ako to dozvoljava stanje na tablici.. još ne a ide stanka tak oda sumnjam da će bit previše

Vjerujem da je vidović frustriran pa i Villar. nije ni stojke presretan ali pobjeđujemo. dok je tako, nema prigovora
  • Svi na Sjever
    3.1k
    Goda mi se činio jučer malo "teretan" , kao da ga je malo prvi umor stigao, treba imati na umu da nije igrao cijelu prošlu sezonu, tako da vjerujem da krećemo sa ofenzivnijim Vinlofom probijati lokose.
  • Blue Label
    122
    Jedino što sam siguran je da će vezni red biti Mišić, Bennacer i Ljubo
  • Mali Zeus
    19.8k
    Bojim se ove tekme ko vrag tamjana.
  • Paggini
    72.3k
    MALO NAM FALI DO LUDILA
  • Z brega sam
    196
    Od nedjelje smo 6 bodova ispred tovarije!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.