• Zg123
    2.6k
    Ne znam je li se negdje napisalo ali nemamo niti jednog svog covjeka u ZNS-u
  • prefontaine
    4.1k
    Gledam pomalo ove utakmice, i usudim se reći, mi smo puno kvalitetniji i od Maccabija i od Malmöa i od FCSB-a. Iz te tri utakmice minimum 7 bodova, a realno je 9.
  • criticus
    5k
    Ne znam je li se negdje napisalo ali nemamo niti jednog svog covjeka u ZNS-uZg123

Koliko god glupo zvučalo skandaloznije je da Rijekin sportski direktor (?!) je član izvršnog odbora HNSa. Pa Đale da je potraja do Božića i on bi upa.
  • strumfich
    499
    Općenito o prijelaznom roku, dugo nismo imali više "tricaša", baš me zanima koliko ćemo zabiti golova van 16m. Mogao bi to biti jako impresivan highlights mixtape na kraju sezone.Omake

Samo ću ovo ostavit ovdje. Svaka čast @Omake
  • Krizy
    62.3k
    Dinamo u skupinama Europske lige:
    20-7-17 60-51

2009./10. - 2017./18.:
    7-2-15 25-39

2018./19. - danas:
    13-5-2 35-12
  • Ludovic IX
    10k
    gledam daleko ali na proljeće , kako su rekli da nekim igračima fali par mjeseci da mogu ući u homegrown igrače i ako se to ostvari, taman imamo dva mjesta za RPG-a i Bennacera. ukoliko dovedemo koje pojačanje, Soldo i Mudri će bit prvi koji će otpast
  • bbb medimurje
    4.6k
    Čestitke svima u klubu a posebno mom medimurcu Luki Murki na vrhunskoj fizickoj pripremi!
    Svi dobivaju cestitke pa je red da se i njega spomene.
    Dugo nisam vidio da Dinamo ovak dobro trckacki izgleda
    Bravo majstore!
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

Mislim da idu 3 nova igrača, nevezano ode li ti netko. Dakle ne možemo samo maknut Soldu i stavit nekog drugog umjesto
  • Mali Zeus
    19.8k
    https://gnkdinamo.hr/hr/momcad

Promijenite Bošniru fotku. :lol:
  • prefontaine
    4.1k
    Hoćemo i žensku ekipu u ovoj opremi!
  • Ludovic IX
    10k
    možeš imat 25 igrača na popisu.. mi ih imamo 23 zbog manjka homegrown igrača.. sa RPG i Bennacerom imamo 25.. treći mora bit zamjenjen sa jednim sa popisa.. soldo ili mudri po meni
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

Oke to nisam znao, onda super
  • Mali Zeus
    19.8k
    Ivan Ivković Los se opet pravi pametan, kao momčad visokog poda i skromnog plafona i brutalna konverzija, što je neodrživo.
    Jedan pametnjaković dole, po prezimenu tovar rekao bih, govori da smo zabijali iz nikakvih šansi itd. :rofl:
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Los zna, znas ti koliki on staz ima na Tribini? Stari moj, analize za sladokurce, pisane pa video. Los je avangarda, Livakovic je konacno na klupi.
  • vjeko1701
    19.5k
    Ivan Ivković Los se opet pravi pametanMali Zeus

Jel opet moram vaditi gifove lošijih krila od Bambe?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet