• gaTeDZG
    2.3k
    I tako, dok se dodatno ojačava narativ kako se "hrvatski klubovi sramote u Europi", onaj najsjajniji lovi nove bodove i koeficijent kojeg usamljeno gomila. S druge i treće strane, armenski ribari, uz dužno poštovanje tom narodu, rutinski odrađuju zadaću protiv dvostrukog prvaka, ovi dole love pleksiglas sa Titove školjke...

Sasvim običan europski četvrtak. #svaksvoje
  • Kumerle
    1.7k
    Mislim da su pare od HDZa uplaćene Splitu jer su oni vlasnici stadiona.

Jedino da nisu oni prebacili Hajduku pare, al to bi tek bio skandal jer oni ne odrzavaju stadion i nije na njima da to rijesavaju.
  • De Oliveira
    1.8k
    Rijeka gubi 1-0 od Noaha koji je ispao od Lincolna koji sada gubi 3-0 od Zrinjskog
  • Krizy
    62.3k
    Berači ruža iz Slovačke izbace Hajduk, zatim ispadnu od armenskog Noaha, kojeg je ove sezone izbacio gibraltarski Lincoln.
    Došla grupna faza i Noah vodi protiv hrvatskog prvaka Rijeke, a Zrinjski šamara Lincoln koji je izbacio Noah.
  • Filip85
    976
    S druge i treće strane, armenski ribari,gaTeDZG

Oni nisu profići ?!
  • Z brega sam
    192
    Pošalje mi tovar s posla poruku kod 3:1
    "Ovi su teški amateri. Da ovo niste dobili..."

:lol: :lol: jace je to od njih.
  • Jurki
    19.9k
    na kojim su ti ljudi drogama.. daj to probaj saznati.
    Maccabi, vidjeli smo igra jebacki presing. Sigur, Melnjak, Durdov bi nakon te utakmice zavrsili na dijalizi kak bi ih propuh od njihovih krila propuhal.
    Jedino kak bi im mogli bar kolko tolko parirati da sudac dozvoli tesku tucnjavu na terenu i ne kartonira ih.. i to tak dugo dok bi tovari imali snage se tuci.
    Koji je kurac s tim ljudima? Nisu Dinamo Citiju mogli parirati.. ili se to vec zaboravilo?
  • Krizy
    62.3k
    Samo im napišite da Dinamo ove sezone ima dvije pobjede u skupinama europskih natjecanja, a Hajduk od samostalnosti tri pobjede u skupinama europskih natjecanja.
  • De Oliveira
    1.8k
    Ja sam svog kolegu samo pitao s kim oni igraju. Znam da su izbacili Koprivnicu, ali nisam bio siguran je li u sljedecem kolu Fruskogorac Ilok, Donji Lapac ili Gospic... Uz duzno postovanje prema nasim lokalnim klubovima :D
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k

Uvjeren sam da ne znaju. Istu stvar sam čuo od Šarana, oni su uvjereni da kako dobiju nas povremeno u prvenstvu da je to sve tu u par deka i da bi oni isto radili samo da ih se jednu sezonu pusti bit prvaci.
  • Jurki
    19.9k
    hahahah oplakah.. kaj su coravi?
    Evo im Rijeka kao ogledni primjer.
    Bili prvaci, imali 50 padobrana... jedva se dotelili do konferencijske lige.. ispali valjda od nikad goreg Ludogorca, jedva prosli Shelbourne i ispali od Paoka i to bez ispaljenog metka..
    usli u konf ligu i dobili jucer po tamburi od Armenske velesile.
    Samo mogu pitati wtf, kaj je z mozgom?
  • DerHerrKool
    99
    Ajde bar su najbolji u kognitivnoj disonanci, ak nikaj drugo
  • Z brega sam
    192
    ili se to vec zaboraviloJurki

Da samo zaboravilo... Pa izdominirali su nas na Poljudu, samo lopta nije htjela u gol. Vjeruje da smo mi samo imali sreće sa ždrijebom pa smo dobili ove amatere i rastimane protivnike.
    :lol:
  • Z brega sam
    192
    da ih se jednu sezonu pusti bit prvaci.Tvrdica McTvrdi

Kak im kaže Princ od Indije, sve im je urota i svi su protiv njih.
  • DerHerrKool
    99
    Pa “pustilo” ih se prošle sezone, pa su bili odlični treći. Ili im ni prošle sezone ti neki nisu dali?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet