• rioda
    10.7k

Zaboravio si ono kad nešto objavi na story, netko drugi šera, pa on ponovo re-šera :lol:
  • Goncalo Santos
    1.4k
    Odradio posao, standardno stabilan i pouzdan kad god treba. Podijelio objavu pobjede, jos koji story i spavanje. Gospodin.
  • Georginho
    444
    Stari šmeker... Kakva sigurnost!
    Ono kad netko za koga to apsolutno ne očekuješ s vremenom postane legenda kluba
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    Dinamo - Hapoel Be’er Sheva 24.07.2018.

IMG-4989.jpg

Maccabi Tel Aviv - Dinamo 02.10.2025.

IMG-4990.jpg

Nakon 7 godina i 70 dana ili tiga 2.627 dana Dinamo je ponovno pobjedio izraelski klub, a ovaj gospodin je idalje u prvih 11 Dinama.

NESTVARNO
  • Jurki
    19.9k
    Nepoderivi KTC.

Bez obzira kaj nije standardan, danas siguran i tocan.

Pravi vojnik kluba. :heart:
  • Dinaminjo
    1.8k
    A moras imat jednog tamnoputog crnca :lol:
  • Dino
    4.5k
    Nisam mislio da je moguce, al frajer je jaci neg 1.9tdi
  • Mr Blue
    4.3k
    Merci Kevin!
  • Marley
    5.1k
    Osim sto je fizicki jos uvijek stroj... uvjerena sam da je mentalno daleko najjaca, najstabilnija osoba koju imamo u klubu. Definitivno treba ostati i kad zavrsi igracku karijeru, bilo bi steta da ne prenosi to dalje generacijama.
  • Marc
    596
    Da je auto bio bi Golf dvojka… ide preko milju laganini…
  • Fabercaster
    515
    Ako itko sumnja u nogometno znanje ovoga čovjeka neka pogleda večerašnju utakmicu s Maccabijem. Ne govorim sad o njegovoj profesionalnosti, predanosti, skromnosti, talentu, sposobnostima itd. već o čistom razumjevanju nogometne igre. Vrhunski je večeras zamjenio Domingueza i iskakao iz linije po potrebi. Ne volim Liverpool ali mene on jaaako podsjeća na Jamesa Milnera kad je igrao za njih. Doslovce imam osjećaj gdje god da ga se stavi od stopera do špice da će čovjek isporučiti.

Stvarno se nadam danas sutra da bi mogao biti na poziciji tehničkog direktora, skauta, pa možda čak i sportski direktor. Po prikazanom mi stvarno djeluje kao tip koji kuži nogomet i vidi stvari na nekoj višoj dimenziji. U svakom slučaju opet jedna utakmica na jako visokom nivou.
  • Bjelko77
    92
    Jednostavno legenda. Koja je taj covjek velicina.
  • Krizy
    62.3k
    Ovo je bila 64. europska utakmica Kévina za Dinamo.
    Ispred njega su samo Ademi, Petković, Sammir, Livaković i Oršić.

Od "pravih" stranaca ima najviše europskih nastupa.
  • Pacho
    7.2k

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F3e0ffb55-0cf8-4a00-b0a5-27611a582347_600x400.jpeg

Toyota Hilux. Svestran i pouzdan izbor svih gerilaca, avanturista i terorista koji drze do sebe, a nemaju veliki budzet za popravke.
  • scooniepenn
    5.7k
    Hvala ti veliki gospodine i još veći igraču na novoj dojmljivoj predstavi za naš voljeni Dinamo. Već 7 godina daješ, daješ i daješ i odužit ću ti se u ovoj reprezentativnoj pauzi dresom s tvojim imenom na leđima koji ću ponosno nositi. Jedan i jedini Teo I Veliki!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet