• bobanzg
    42
    Možda ga i dalje trebam hraćkat da me natjera da pojedem vlastiti drek :)

Bravo Ljubo. Trpaj i ne vadi.
  • hardek
    6.6k
    Šta kaže bobanzg? :lol:
  • bobanzg
    42
    Evo posipam se pepelom.
  • deda
    41.5k
    Dejan Ljubičić je odigrao svoju prosječnu utakmicu, samo vama treba okulist i gol da vidite vrijednost.
  • sport
    5.2k
    Ljubo toliko brzo odigrava da nitko nije skužio da je on odigrao sa svoje polovice Belju i završio akciju golom.Mnogi igrači bi nakon odigrane lopte ostali na centru ali ne i Ljubo.
  • Jurki
    19.9k
    Isto se srackalo po Misicu kad je tek dosel k nama.. pa su na kraju i najveci slijepci progledali.

Miske i Ljubo su igraci od kojih nebus videl pete, rolice, potezic.. vec oranje terena.
  • Paggini
    72.2k
    heat-restaurant-vertical.jpg

Ljubičić večeras slikovito
  • M94
    2.1k
    Simultanka našeg Ljube.
    Jebačka utakmica.
  • Krizy
    62.3k
    Pogodak za 3:1 među četiri koja je UEFA odabrala u izboru gola kola.
  • prefontaine
    4.1k
    Ne, nego treba zabiti dva gola. Ili barem gol + asistencija. Tek tada zonascore stručna komisija prizna dobru utakmicu.
  • DerHerrKool
    92
    Real je kurac, koji mi standard imamo za “dobru utakmicu”
  • prefontaine
    4.1k
    Inspirirali ga Jevreji s kojima dijeli hobi - gadanje dzamijaPacho

:lol: :lol: :lol:

Koji si ti jebeni luđak :rofl:
  • Mali Zeus
    19.8k
    Ljubičić večeras slikovitoPaggini

Znaš što će biti s ovom slikom, jednostavno znaš.
  • Draž
    1.8k
    Forrest Gump nogometas.

Nisam siguran koliko je on igrac za Dinamo, posebno u kontekstu HNLa. Puno trci, radi za momcad, otvara prostor ali je jednostavno sa loptom bas nikakav. Previse dodira mu treba da stavi loptu pod kontrolu, dodavanja su mu ziheraska, igra 1na1 ne postoji, slab doprinost u zavrsnici...ne znam. Proslo je 5 kola, mozda je moj dojam pogresan. Volio bi da Omake napravi graf Ljubinih predstava u Dinamu kroz ova 5 HNL kola. Meni je to iskreno bas slabo. Nekakva losa kopija Ademija.

Nisam zelio prije pisati ovaj komentar jer cijenim njegov trud i stav na terenu, ali on jednostavno ima premalo kvalitete da bi nam bio od velike koristi u HNLu.
    DiddyGuela

Je, slažem se kolega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.