• ElDorado
    6.2k
    Lik odlicno govori hrvatski bez slovenskog naglaska
  • Infinity
    19.8k
    Ma jel moguce da je netko u Feneru izgubio status reprezentativca i dobio ga u Dinamu? Svasta.
  • vjeko1701
    19.5k
    Možda mu je Kek poručio da mora ići stepenicu niže kako bi ga pozvao u reprezentaciju.
  • Droljo
    21.7k
    Od njega puno očekujem danas.
  • Goncalo Santos
    1.4k
    Opravdao ocekivanja.

Nevjerojatno agilan igrac, poigrava se, plese. Jos jedna vrhunska partija, iako ga sofa ne mazi ne znam zasto.
  • Crni86
    15.9k
    Miha dirigent zajc. Cudo od igraca. Hvala feneru
  • Dinamo-SB
    572
    Ja cu biti iskren i reci da nisam očekivao ovakve partije od njega. Discipliniran,rastrčan,fokusiran svo vrijeme...Top igrač.
  • M94
    2.1k
    Koliko čovjek može trčat, ore teren naš Slovenc.
  • Krizy
    62.3k
    Nije prošao pripreme, a obe europske pretrčao uvjerljivo najviše.
    Fenerbahce - 11.6 km
    Maccabi TA - 11.7 km
  • rioda
    10.7k
    Ovo me baš začudilo, nisam ga nešto pamtio od prije, a po odgledanim sažecima činio mi se kao relativno trom i igrač poteza, a zapravo ga ima po cijelom terenu. Još jedan plus kod njega su mi i prekidi koje odlično izvodi
  • scooniepenn
    5.7k
    On i Ljubo su mi u startu bili no braineri, jer sam ih dovoljno puta gledao kroz godine da sam znao kako ne mogu biti failovi. Zajc je stvarno mašina, mekan na lopti, nevjerojatan radijus kretanja, odlična kombinatorika s Mišketom, vrhunska defanziva. Sve taj čovjek ima i donosi golem doprinos u balansiranju naše igre na obje polovice terena.
  • Eduardo
    26.6k
    Frajer je naš Xavi unatoč tome što na leđima nosi Iniestinu osmicu.
  • badjibadara
    7.9k
    Gledam ponovo tekmu, više pažnje obracam na same igrače. Kakvo je vezivno tkivo za ekipu Miha to je strašno. Znao sam da je dobar igrač, dobar tehničar, ali ovoliko kretanja, pametnog kretanja, odličnih rješenja, čak i kada su trojica na njemu, uboli smo jebeni jackpot.
    Ta količina trke u vezi koju smo dobili sa njim i Ljubom je nemjerljiva. Za razliku od prošle sezone gdje je Sučić pokušavao pokrivati taj segment, danas imamo dvojicu iskusnjara sa barutom u nogama.
    Logično da će u toj situaciji prodisati i Mišić, ili veznjak koji će biti na travnjaku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.