• wolfgang14
    3k
    znači novci koji su trebali otić na saniranje krova su potrošeni na dolazak koje kakvih igrača po kojima sad pada taj isti krov koji je trebao bit saniran? Genijalno
  • NitkoBitan
    32.1k
    "Laž obiđe pola svijeta dok istina još nije obula cipele". Rekose neki...

https://www.facebook.com/share/v/1Bo8hCmk3H/

Molim vas poslusajte opet ovaj video. Kako bi umirili svoje maloumne navijace izvukli su nekog svog "strucnjaka" iz sarkofaga koji je govorio o stvarima kojima nije dugo trebalo da budu demantirane.

"Nije kriv vjetar, kriva je tuca." "Poljud je sad siguran za gledatelje". Laz i laz.
  • Pacho
    6.7k

Pokazi respekta za arhitekta Dioklecijanove palace
  • dumitrumitu
    1.7k
    Ma nije to ništa strašno, malo se rastresao krov od Bakrarove bombe.
  • gaTeDZG
    2.3k
    Kaže Vidan: "Sve se raspada, samo Naš Hajduk stabilan"

:lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Moguće da osim toga da su vjerojatno platili Španjolce s tim parama ne žele sanirati kako bi im išla voda na mlin u kontekstu ubrzog "referenduma" odnosno potezanja pitanja stadiona. "Eto vidite, Poljud se ne može obnoviti i jedino je rješenje gradnja novog stadiona"
  • The Undertaker
    8.8k
    Na stranu to di su pare ali me zanima tko je dole potpisao da je stadion siguran za prihvat 30000 ljudi. Što da se ovo srušilo na ljude ili djecu na tribini? Ajmo DORH, tko je odgovoran i čiji je pečat na dozvoli?
  • Jurki
    19.8k
    "Što mislite o situaciji s VAR-om i to što je snimka na kojoj se vidi da Livaja nije u zaleđu puštena tek tri dana kasnije?

Nisam to puno pratio. Uživo sam mislio da je zaleđe, ali po slici sam vidio da nije. Ne mislim da postoji bilo kakva zavjera, ne vjerujem u to. Nije bilo zaleđe i to se vidjelo. Bilo bi bolje da je odmah puštena ova slika, ali ne vjerujem u zavjere. Ne osjećam se kao da smo dosad imali pomoć sudaca i ne želim je imati."

Nije bil ofsajd? Kako te nije sram lagati?
    Gospon Garcia.. za one koji su čoravi - optika Cviker.

Koji god trener dojde dole, postane antipatican i glup.
    Samo su oni dole pametni, samo su oni dole u pravu.
    Gamad raspala. Bankrotirali dabogda.
  • rioda
    10.6k

U ovom slučaju Državni inspektorat neće biti ažuran kao po pitanju ograde na jugu Maksimira :cool:
  • barbax
    549
    Državni inspektorat bi trebao staviti lokot na Poljud dok se ne dovede u sigurno stanje.

Rekli su da je sigurno, pa opet krhotine frcaju kad se digne vjetar. Znači očito je da lažu da je stadion siguran i da im se ne može vjerovati. Prema tome, dok se ne sanira i dok inspektorat ponovo ne provjeri jel lažu - lokot.

Da se nekome na utakmici zapiknula krhotina u bulju bilo bi lijepoga veselja, a kriv bi valjda bio Dinamo. Cirkus.
  • vjeko1701
    19.4k
    Al di su pare od "sanacije"? Baš me zanima dal će se itko usuditi postaviti to pitanje.
  • Mrvica
    4.1k
    Nek seru protiv Maksimira, ali barem ne pada krov po travnjaku. :rofl:
  • jedan u nizu
    15.5k
    Ako su oni trazili skidanje ograde sa juga prosle godine zbog narusavanja statike tribine onda im Osijek treba zahtijevati skidanje kompletnog krova ili pokrova, ili neku zamjenu domacinstava :cool:
  • NVKOD
    8.2k
    Točno se vidi koliko su se određeni klubovi navikli na sudački kriterij naših sudaca gdje im sve prolazi, a kad se dođe u Europu, ups, crvenih koliko hoćeš.

I onda imaju obraza govoriti koliko se ih krade dok ih van granica Lijepe Naše guze raznorazni ribari i automehaničari. Jadna li nam liga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet