• prefontaine
    4.1k
    I u ovo malo vremena već skroz naučio hrvatski! Villar, ugledaj se na Zajca!
  • Eduardo
    26.5k
    Ljudi nam prepuste Zajca za džabe, a onda nam izađu na megdan s veznim redom Asensio - Semedo :sweat:

Glup, gluplji, Fenerbahçe :ok:
  • Keyser Soze
    16.3k
    Baš mi je žao kaj nije zabio jer je bio na misiji da pokaže Feneru da ne znaju što su izgubili. Španer je lik.
  • Jurki
    19.9k
    dobro je netko neki dan napisal da je Fenerbahce turski hajduk na steroidima.
    Samo da je cim "jace ime", a kak bu to zgledalo na terenu.. koga boli k.
    Dovoditi stare isluzene zvijezde je dokazano put u propast.
    Jucer se jedan Skriniar igrac koji je sa Interom igral protiv najjacih i najbogatijih klubova Europe.. pasel kaj krava na paši.
  • Dinaminjo
    1.8k

Meni je onaj njegov pokusaj izbijanja kod prvog gola kao da je netko sa kauca usao i pokusao
  • veselko tenžera
    6.1k
    Kandidat za "Trofej Tonel" za igrača koji je u prvih 20 minuta debija pokazao o kakvoj se klasi radi. Ne sjećam se kad je jedan igrač ovako digao cijelu ekipu kao on nas.
  • Beowulf112
    415
    Lik bas imponira iskustvom..u paru sa misicem djeluje ko kroos-modric tandem
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    obavezno dodaj Ljubičića tu koji im daje sigurnost povratnim trkom i postavljanjem ,pa se oba mogu više fokusirati organizacijom igre
  • Filip Međimurje
    812
    Ako je Ljubičić u srijedu pretrčao 10.8 km u 75 minuta i on je pluća ekipe, a ako je Miha Zajc pretrčao za isto vrijeme 11.6 km, kaj je onda Zajc, škrge plavetnog kita ekipe? :grin:
  • Zagi
    12.1k
    Zajc je odigrao 90 minuta. Zamjenio ga Varela u nadoknadi.
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    kao što @Zagiveli,greška sn ,Zajc je igrao 94 min a pretrčao 800 m više
  • Zagi
    12.1k
    S tim da me ta statistika ugodno iznenadila. Nije mi djelovao kao veliki trkač na prvu, a pogotovo bez priprema toliko istrčati.

Po pogledanoj snimci vidiš koliko se otkriva. On Mišiću- Mišić njemu , a obojica sa loptom na ti.
    Baš dobra kombinacija.

Još dodaš Domingueza i nema više flaster na Mišića i riješio si pola problema. Ova trojica mogu zrendat do preksutra.
  • Sajla
    14k
    index objavio da Miha neće zaigrati za reprezentaciju Slovenije:

Kek i Zajc su obavili razgovor

Zajc je posljednju utakmicu za Sloveniju odigrao prije skoro dvije godine. Bilo je to 17. studenog 2023. godine, u 2:1 porazu od Danske u kvalifikacijama za Euro kada je odigrao tek četiri minute. Kek ga je proteklih dana nazvao i upitao je li se njegovo razmišljanje promijenilo, a dobio je negativan odgovor.

"Napravio sam taj korak. Nazvao sam ga i razgovarali smo - između ostalog i o reprezentaciji. Njegov primarni cilj trenutno je Dinamo, s jedne strane to razumijem, ali s druge strane želio bih istaknuti da ne igra za Matjaža Keka niti protiv Matjaža Keka u reprezentaciji, već za Sloveniju. S njim sam imao vrlo korektan i očekivan razgovor.
    Jako sam sretan što se vratio u prvi plan, jer je dugo vremena njegova klupska uloga bila sporedna. Nadam se da će u Dinamu postići ono što želi, što ja želim za njega i što bi bilo dobro za slovenski nogomet. Čini se da mu zasad ide jako dobro, ali za sve ostalo ćete morati pitati njega", objasnio je Kek.
  • Zagi
    12.1k
    Zvuči kao da nisu baš uvijek bili na istoj valnoj dužini :cool: .
    Idealno za nas u svakom slučaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.