• Fantom
    887
    kad ce četvrti:)Masto

:grimace: :zip:
  • Thor
    991
    [img]http://20250930-175533.jpg free image hosting
    Moram pohvaliti EL stuff! Strikani grb, bravooo :ok: :clap:
  • Sajla
    13.9k
    https://www.vecernji.hr/sport/nogometni-ban-zvonimir-boban-dobio-svoj-pjenusac-kosta-12-eura-a-prodaje-se-u-sloveniji-1895034

„Velimir Zajec Zeko, Dinamovo med i mlijeko”, te „Nogometni ban Zvonimir Boban” – etikete su na buteljama posebne serije pjenušca koji će nesumnjivo privući Dinamove navijače, osobito štovatelje spomenute dvojice nogometaša.

Ideja je nastala u Zagrebu, njezin je začetnik poduzetnik i veliki prijatelj Dinama, Brođanin Tomislav Galović, a realizator slovenski vinar iz Bizeljskog Simon Pinterič. Naime, u tom pograničnom slovenskom mjestu odnedavno se može kupiti – kako nam kaže Galović – vrhuski pjenušac, brendiran imenima dvojice čelnika Dinama i njegovih legendi, Velimira Zajeca i Zvonimira Bobana.

„Velimir Zajec Zeko, Dinamovo med i mlijeko”, te „Nogometni ban Zvonimir Boban” – etikete su na buteljama posebne serije pjenušca koji će nesumnjivo privući Dinamove navijače, osobito štovatelje spomenute dvojice nogometaša. Cijena „Zajecovog” i „Bobanovog” pjenušca iznosi 12 eura, dostupan je za sada samo u Sloveniji, a u skoro vrijeme mogao bi se pojaviti i u Dinamovim fan shopovima.

@Fantom hoće li ovog stvarno biti u fan shopu? rađeno je u suradnji s klubom? moram priznat da mi etiketa ne izgleda baš impresivno... znaš li kakav je sadržaj?

cbc8b9df5018a8ea157d.jpeg
    f08d8275607561254e58.jpeg
  • Draž
    1.8k
    Vidi se da su se potrudili oko etikete
  • prefontaine
    4k
    kreativniji sam ja kad radim starom naljepnice za orahovaču i lozovaču
  • badjibadara
    7.8k
    Možda su se više orijentirali na sadržaj.
  • Fantom
    887
    hoće li ovog stvarno biti u fan shopu? rađeno je u suradnji s klubom? moram priznat da mi etiketa ne izgleda baš impresivno... znaš li kakav je sadržaj?Sajla

Meni nepoznato, mislim vidio sam, ali nema veze s klubom (koliko ja znam).
  • Sajla
    13.9k
    tak sam i mislio. ne uklapa mi se u ovo što se u zadnje vrijeme radi, više mi izgleda kao nešto napravljeno "na svoju ruku"
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    hoce li se majica Ban ponovno moci kupiti, vidim da su rasprodane gotovo sve velicine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.