• Mr Anderson
    14.2k
    Nadalje, jasno mi je da kohabitacija nas i hns-a (zns-a) mora postojati, no ne vidim neki veliki smisao i potrebu za gravitiranjem takvom HNS-u i ZNS-u.masacusec

Nego kome? Nepalskom savezu? Svašta si ti tu nadrobio, očito ne poznaješ dovoljno materiju. Ne ovisimo financijski o HNS-u i ZNS-u, ali ako nismo unutra, sve bitne stvari i odluke će drugi donositi, to su već i kolege napisali. Sad je situacija gdje bi i nama i Svetini odgovaralo da nađemo neki dogovor u obostranom interesu, treba to diplomatski odigrati.
  • Z brega sam
    157
    Zašto vječito težiti i dodvoravati se HNS-u?masacusec

Ako sam dobro u nekom članku ulovio, dio plaća (desetak cca) omladinskog pogona se nama financira iz ZNS.
    Ne velim da se moramo dodvoravati i ne želim da se kome dodvoravamo, ali da jesmo dio HNS-a i važan dio općenito u HNS-u, jesmo i moramo biti.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Ne treba se dodvoravati HNS-u, ali u svakom slučaju bi bilo normalno da sudjelujemo i surađujemo, a ne da Rijeka ima 2 predstavnika, a mi ravno nijednog.
  • The Undertaker
    8.8k
    Čitao sam prije nekoliko godina kako ide ta raspodjela financiranja trenera u školama od strane ZNSa i prilično je transparentna. Vezana je (barem je tada bila) za rang natjecanja, uspjehe ali i za igrače koje ste ''odgojili''. To je posebno važno za male klubove koji stalno prigovaraju (opravdano) da odgajaju igrače koje kasnije pokupi Dinamo i Lokomotiva a oni od toga nemaju nikakve koristi.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Čitao sam prije nekoliko godina kako ide ta raspodjela financiranja trenera u školama od strane ZNSa i prilično je transparentna. Vezana je (barem je tada bila) za rang natjecanja, uspjehe ali i za igrače koje ste ''odgojili''.The Undertaker

Dodao bih još i da se gleda broj djece koje neki klub ima u svojoj omladinskoj školi.
  • Crni86
    15.8k
    Okej na razinu zupanijskog saveza, ali kakav ce dinamo imat utjecaj u hnsu ukoliko nema njegovog predstavnika iz zns-a? Meni sve ovo lici da ce doc dan kada ce Svetina krenut rusit Kustica. Imas iza sebe najveci zupnaijski savez i idealnu poziciju jurisa na prijestolje. Brojna sranja oko hnla koja se dogadaju u zadnjih 6 mjeseci itd

Nije li slicna prica bila i s Malesom, kako bi ga pozicionirali u hns kao predsjednika zupanijskog saveza?

Isto tako vidim da je opozcija Svetini dosta uvjerena da se krsio statut i kako ce skupstina biti ponistena. S obzirom na prijasnja iskustva (i da su opet ukljuceni nasi ljudi koji vec imaju iskustva sa statutima i greskama) ne bi me cudilo da se skupstina stvarno i ponisti.
  • rokikaciga
    6k
    Po meni ce se krenuti u skupljanje ruku i glasova te ce se ici u prijevremene izbore. Raditi ce se na tome i na rusenju skupstine istovremeno koliko sam ja nacuo nesto.
  • dumitrumitu
    1.6k
    Update na transfermarktu. Dominguez dobio na vrijednosti, Bennacer najviše izgubio.
  • prefontaine
    3.9k
    Dino Perić na popustu, samo 150.000. Ajmo narode, navali, još malo pa nestalo! Nekoć je vrijedio 6.000.000, kupite, nećete se zajebat.
  • deda
    41.4k
    Pali smo sa 70 na 67.
  • Zagi
    12k
    Contract expires: 15.06.2026
    Jedina bitna stavka na Dininoj stranici.
  • NVKOD
    8.1k
    Bennacer najviše izgubio.dumitrumitu

Ma to TM namjerno snižava vrijednost da nam omogući da ga uzmemo iduće ljeto. Sve je s razlogom, nema brige.
  • NitkoBitan
    32k
    Ocekivao sam veci skok u vrijednosti. Uz dobar plasman u EL i suvereno osvajanje lige vrijednost ekipe bi po meni trebala skocit na barem 65-70m bez Bennacera.
  • Goncalo Santos
    1.3k
    Ljubicicu rezu vrijednost isto i to nemilo, prvo s 5 na 4, sad na 3.5 mil iako igra...

Nisam previse upucen u to nego nagadam samo, ali pretpostavljam da tm okvirno svakoj ligi daje odredeni koeficijent kvalitete, u to racuna nastupe, godine, golove, asistencije i odnos sa prijasnjim angazmanima. Zbog toga mislim da su Bennaceru srezali dosta iako je igrao i prosle sezone jer je hnl za njega (na papiru) korak u nazad. Sumnjam da ce mu i rast cijena vise. Ista prica za Ljubicica.

Zato veseli veliki porast kod Domingueza s 1 na 2.5 mil, Valincicu i Lisici takoder vrijednost fino porasla. Varela je na 300k. Za iduci update ocekujem porast kod Gode, Hoxhe i Bakrara jos veci.

Bennacerov pad ne treba zabrinjavati, u klasu smo se uvjerili, dapace, mozda nam olaksa njegovo dovodenje :cool:

Puno je tu mladih igraca cije vrijednost moze rasti, mislim da smo na putu da okrenemo trend padanja vrijednosti kluba, mozda kroz godinu i pol dvije opet prijedemo 100 mil.
  • Zagi
    12k
    Dominguezu je jučer "vrijednost" bila 1 , danas je 2.5 .
    Nebih da dao za 4x toliko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube