• Mr Anderson
    14.2k
    Da, slažem se da je Dinamo trebao imati svog kandidata, a ne podržavati tuđeg. Bilo smo zauzeti važnijim stvarima, a Svetina je odigrao igru. E sad, što će biti dalje, vidjet ćemo. Nije nemoguće ni da se poništi skupština.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Ali reć da bi klubovi ostali bez para je laž.austrijanac

Naravno da nebi ostali bez novca, pitanje je kak bi se on raspodijelio.
  • Crni86
    15.8k
    Nije nemoguće ni da se poništi skupštinaMr Anderson

Meni se sve cini da ce tako i biti.

Igrali smo upravo ovakvu igru nedavno, tako da imamo iskustva u ovakvim utakmicama :wink:

Dosta je indikativno i da je dorh krenuo njuskat. Politika ce se indirektno vrlo vjerojatno uplest kao i kod nas.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Ako se moglo doći do tih 10 glasova trebalo je nekoga nominirati.striko

Apsolutno.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Da, slažem se da je Dinamo trebao imati svog kandidata, a ne podržavati tuđeg.Mr Anderson

Stari moj, ja serem, ali kako i kada smo se mi mogli baviti time? Molim te mi objasni…. Boban je imao rekonstrukciju cijelog kluba na rukama i sada kao nismo imali kandidata na prijevremenim ZNS izborima, a mi smo sami nedavno imali izbore i novi statut. Evo nacrtaj mi…

Da je Kustić (HDZ) tako htio onda bi Svetina bio bivši.The Undertaker

Nije to tek tako lako, tu je dosta toga, ja iskreno ne znam točno sto se događa, ali ono sto znam je da je bolesno puno interesa i da je situacija bolesno kompleksna i da to sve skupa ima utjecaja na ovo što ovaj dolje majmun priča da Svetina želi srušiti Kustica….

Uostalom, ako FIFA nanjuši uplitanje politike u HNS odmah nas sve izbacuju….

Mislim da razumijete svi ovu priču gledajte kroz prizmu FIFAe. Već godinama se biraju Blatter i Infantino koji su kao iz Europe bez potpore UEFAe i CONMBEBOLa. Odvratni ljudi koji izbore dobivaju davajući novac malim savezima i korumpiranim ljudima na vodećim pozicijama tih saveza…. Jer jebiga… Ovo vam je isti princip… Obećaj svim malim klubovima 20% vise love i jebiga…. Nemojte misliti da je neka sreća i Rudeš verzija price, ovo je bilo između dva zla….

Mene zanima jako, ako itko ima informaciju kako su na kraju glasali ili da li su se pojavili Lokomotiva, Kustošija, Jarun, Lučko, Dubrava Tk, Trnje i Dragovoljac… Hvala unaprijed, ako bi netko mogao podijeliti te informacije… Onda bi možda neke stvari bile jasnije i ko stoji iza Svetine….
  • Mr Anderson
    14.2k
    Stari moj, ja serem, ali kako i kada smo se mi mogli baviti time? Molim te mi objasni…. Boban je imao rekonstrukciju cijelog kluba na rukama i sada kao nismo imali kandidata na prijevremenim ZNS izborima, a mi smo sami nedavno imali izbore i novi statut. Evo nacrtaj mi…vlatkomarkovic

Kaj da ti crtam, pa i ja sam i jednom drugom postu napisao da smo se bavili drugim važnijim stvarima. Ovo nam nije top prioritet.
    da li su se pojavili Lokomotiva, Kustošija, Jarun, Lučko, Dubrava Tk, Trnje i Dragovoljacvlatkomarkovic

Kustošija se nije pojavila navodno što me čudi jer su Bara, Šika i Svetina prije bili trio fantastikus. Moguće da je Andy prihvatio Bobanov poziv na bojkot.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Mislim da je odavno vrijeme da se na Svetinu prestane gledati kao na “Mamicevog potrčka”… Radi se o ozbiljnom problemu Hr nogometa koji ima mogućnost razjebati HNS na istu razinu kao Mamić. Ne radi se o nekom bezveznjaku koji puni papire i glumi frajera, kao brdo Mamicevih potrčaka koji danas imaju 2 i pol igrača i misle da su biznismeni…

Da je obični potrcko bi na prvi spomen NK Rudeša podvio rep i odustao od kandidature… Očito netko jako ozbiljan stoji iza njega i jako ozbiljne i opasne interese je skupio…
  • masacusec
    6.4k
    Tresla se brda, rodio se miš.
    Ne vidim ja tu neke velike reperkusije ovog ZNS cirkusa za Dinamo. Lokalni nogometni savezi su bili i ostali privatne prčije koje u svakom smislu podsjećaju na, ne moram naglašavati koga! No, mi smo sada ti koji ovisimo isključivo o sebi samima!
    A svetina....slično smeće ko i antolić, karakterna nula!
  • vlatkomarkovic
    2k
    ŠikaMr Anderson

Šta je s njim, jel Loksa glasala, ak je onda je i Jarun…. Nekada su Loksa i Rudeš bili jako bliski, pod nekada mislim do jako nedavno….
  • vlatkomarkovic
    2k
    Moguće da je Andy prihvatio Bobanov poziv na bojkot.Mr Anderson

Bara radi ono sto Bara uvijek radi, a to je ono sto izračuna da mu je u tom trenutku u najboljem interesu… Zato ga i ne hejtam toliko ko neki, jer ono s njim bar znaš kako stvari stoje nit se ne pravi da je nešto sto nije…. On je negdje izračunao sto mu je najbolje i tako je postupio…. ako kažeš da nije glasovao očito je izračunao da je bolje imati dobar odnos s Dinamom nego sa Svetinom….
  • Mr Anderson
    14.2k
    Da, Loksa i Jarun jesu sigurno, mislim i Lučko i Dubrava. Pitat ću baš frenda kad se vrati sa skupštine tko je iz prva tri ranga bio.
  • The Undertaker
    8.8k
    Kako ćeš do IO HNSa ako nemaš ZNS?
  • vlatkomarkovic
    2k
    Tresla se brda, rodio se miš.
    Ne vidim ja tu neke velike reperkusije ovog ZNS cirkusa za Dinamo.
    masacusec

I prije sam tu upozoravao na neke stvari pa bi se kroz neko vrijeme vidjelo koliko je sranje, sada kažem opet, prelije li se ovo na neki jači utjecaj na HNS imati ćemo velike reperkusije, situacija bi naglo mogla otići u kurac i mi bi mogli snositi poslijedice…. Ne bi davali jebenu izjavu da nam je nebitno i ne bi išli s jebenim Rudesom u pakt da nije sranje…
  • vlatkomarkovic
    2k
    Da, Loksa i Jarun jesu sigurno, mislim i Lučko i Dubrava.Mr Anderson

Jako zanimljivo, ali bas jako zanimljivo… Dubrava me uopće ne iznenađuje, ali Lučko… Lokomotiva mislim da svima bude jasno neka pročitaju vijesti danas kako su suci u HNLu opomenuti od strane strikana, a u Rudesu se zna ko drma…. Jako opasno i jako zanimljivo, molim te, kada saznaš napisi ko je bio za.
  • Dudu 9
    863
    Koji klubovi su nas podržali u bojkotu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention