• Mali Zeus
    19.7k
    Ma ljudi priču o crvenom Valinčiću guraju tovari da se više ne priča o njihovom golu iz očiglednog zaleđa. Plus kaj oni očito imaju neko svoje shvaćanje nogometnih pravila.
  • Paggini
    71.6k
    Btw, s tribine je smijesno izgledalo ono guranje Villara s dvije ruke od strane igraca Slavena na rubu 16m, nije ni svirano kao faul, a vidim da se ne komentira
  • The Undertaker
    8.8k
    Ne mora nužno biti. U principu bi igrač trebao biti najbliži golu i sudac treba procijeniti da ga nijedan igrač odbrane ne stigne blokirati. Znam da je pravilo rastezljivo i podložno interpretaciji ali je takvo kakvo jest. Ali, čak i da jest ''zadnji igrač'' po ovom kriteriju, po prva dva nije crveni (gleda se kumulativno, sva tri kriterija trebaju biti ispunjena).
  • Mali Zeus
    19.7k
    ↪Mali Zeus Ne mora nužno biti. U principu bi igrač trebao biti najbliži golu i sudac treba procijeniti da ga nijedan igrač odbrane ne stigne blokirati. Znam da je pravilo rastezljivo i podložno interpretaciji ali je takvo kakvo jest. Ali, čak i da jest ''zadnji igrač'' po ovom kriteriju, po prva dva nije crveni (gleda se kumulativno, sva tri kriterija trebaju biti ispunjena).The Undertaker

Ma svakako nije crveni, a gledajući snimku bih rekao da nije ni faul.
  • Sajla
    13.7k
    gledajući snimku bih rekao da nije ni faul.Mali Zeus

kao što sam napisao na temi utakmice - ne bi bilo nikakvo iznenađenje da sudac koji nešto zna i vidi pusti igru i Mitroviću veli da se ne baca bezveze.
  • Mali Zeus
    19.7k
    kao što sam napisao na temi utakmice - ne bi bilo nikakvo iznenađenje da sudac koji nešto zna i vidi pusti igru i Mitroviću veli da se ne baca bezveze.Sajla

Tak je. Francuz od srijede bi to pustio, lik je igračima Fenera odmah dao do znanja da neće trpiti bacanja i padanja za svaki k i mirna Bosna.
  • Crni86
    15.7k
    Pre jako je kak isti oni koji su branili 10 puta gori start sigura na hoxhi sada zazivaju crveni da skoro nikakav dodir valincica :smile:

#licemjerisjuga
  • Mlađi referent
    14.4k
    Kaže Jelavić (poduzetnik, a ne trener), da će osigurat da suci budu kažnjeni za ovakvo suđenje. Postoje metode.
  • Keyser Soze
    16.3k
    Ne znam je li ovo dobro ili loše za nas. :lol:
  • Gringo
    491
    Kaže Jelavić (poduzetnik, a ne trener), da će osigurat da suci budu kažnjeni za ovakvo suđenje. Postoje metode.Mlađi referent

HNS šuti, sudačka šuti...šef mafije jebe majke i uši zavrće
  • Mr Anderson
    14.1k
    U nedjelju nama crveni, Loksi penal...sve od straha.
  • C@ptain Koons
    283
    sad barem znamo zašto je Dinamo prekinuo odnose sa Lokomotivom
  • The Undertaker
    8.8k
    Nikica Jelavić nije u hrvatskom nogometu od jučer. Bilo je dosta "čudnih" priča sa okupljanja reprezentacije, pogotovo ako su zaboravili pozvati nekog igrača.
    Ne znam koga ovo prozivanje ide, nije valjda LJPV.
    Ljubo, nismo se ovako dogovorili. Zna se ko kosi a ko vodu nosi.
  • Sajla
    13.7k
    pokušavaš reći da nisu problem suci, već odvjetnici?
  • The Undertaker
    8.8k
    Problem je očito nešto iznad sudačke organizacije, suci samo čitaju znakove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.