• Jurki
    19.8k
    Moze mi netko objasniti jel Valincic bil zadnji igrac ili nije kod onog kartona? Po meni Belupo ostecen.
  • Paggini
    71.6k
    Kako je ostecen Belupo?
  • Jurki
    19.8k
    kaj nije to trebal biti crveni karton ako je zadnji igrac?
  • Paggini
    71.6k
    Ne, Mitrovic nije isao prema golu nego prema korneru, a ni intenzitet faula nije ni blizu za crveni.

Meni cak nije ni faul, Valincic ga pomazio lol
  • Zagi
    11.9k
    Kontakt minimalan ako je uopće i bio.
    No dobro , sudac je vidio nešo i sudio. Sve pet.
    Onda idemo do tog pravila zadnjeg igrača. Crveni se u to slučaju daje samo ako igrač ide neometan direktno prema golu.
    Nema govora o jačoj kazni od žutog.
  • Ludovic IX
    9.9k
    ima netko gif udarca mišića po bradi slavenovog igrača.. jel ga bilo ili je ovaj odglumio ko da ga je lupio šakom.. inače mu čisto loptu uzeo miško..

villaru sudi faul a ovaj čisto uzme loptu i onda se kao ispričava villaru. ma seljačina koja valjda želi pokazat kako nije pod utjecajem dinama pa protiv nas sudi svaki kurac a za nas samo ono što ne može propustiti.

tu imamo primjer Sigurovog ragbi zahvata na Hohxi i iako je po meni čisti penal, ali ako i nije, onda je morao izvuć to van i dat crveni tovaru jer je to 10x veći kontakt na Hohxi nego valinčićec na ovom koi je sam čekao da padne
  • Jurki
    19.8k
    Ok. Fala decki na pojasnjenju.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Ne, Mitrovic nije isao prema golu nego prema korneru, a ni intenzitet faula nije ni blizu za crveni.Paggini

Plus nije bio ni zadnji igrač.
  • db-izbjeglica
    18.6k
    To na Mitroviću nije bio ni faul, lik se doslovno bacio na minimalni mogući kontakt.
  • The Undertaker
    8.8k
    Dakle, ne postoji više zadnji igrač već boja kartona ovisi o procjeni suca da li je Mitrović bio u obećavajućoj ili izglednoj prilici. Kriteriji su da li lopta/igrač ide prema golu ili od gola (išao je od gola), da li ima loptu pod kontrolom (nije imao) i položaj ostalih igrača (da li ga netko može sustići i blokirati). Prema ovim gore kriterijima je ovo obećavajuća prilika i, slijedom toga, žuti karton.
  • Efes Pilsen
    13k
    Idu anketice lagane ko pero, iskacu iz pastete za start Valincica, 50+ komentara tovarije i "objektivnih". Pokrali smo jadni Belupo.
    Za zalede se niko ne bi htio mijesat, komisija neda sluzbene snimke sluzbenoj TV, nikaki problem. Cekajmo pravorijek ponedeljkom.
    Nema vecih govana od novinara. Nema.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Nema ovaj faul od Valinčića veze s crvenim kartonom, ali naravno da ekipa s juga posvuda u pokušaju ublažavanja krađe protiv Lokomotive ovo tretira kao veliku grešku i poguranac za Dinamo, pa čak idu tako daleko da i za Mišića pričaju kako je trebao dobiti crveni. Znači dva crvena za Dinamo > gol iz zaleđa Livaje...to je ta demagogija.
  • Mali Zeus
    19.7k
    položaj ostalih igrača (da li ga netko može sustići i blokirati). Prema ovim gore kriterijima je ovo obećavajuća prilika i, slijedom toga, žuti karton.The Undertaker

Pa to je zadnji igrač ili ne.
  • bbb medimurje
    4.5k
    Ak je to za valincica crveni onda je sigurovo ja hoxhi penalcina + crveni
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Ako je Valinčić crveni, Sigur je na derbiju trebao onda dobit 10 utakmica suspenzije. Nije to ni faul uopće, greška Bela na našu štetu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.