• Dzoni
    2.1k
    Hvala na napomeni, 5 bodova više za aplikaciju :grin:
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k
    Ja sam isto ispušio na tom pitanju, a vidim da nisam jedini :grin:

Zadnje pitanje je također malo blesavo postavljeno.
    Navode u pitanju - dvaput SMO čestitali Slavenu na pobjedi u Maksimiru, a onda u nastavku drugi put kad IH je vodio... te pod točan odgovor stavljaju Damir Krznar, dok bi točan odgovor trebao biti Dean Klafurić, koji je tada bio trener Slaven Belupa. Ili su trebali napisati kad NAS je vodio...

Poslao sam mail klubu, nakon toga vidim da su kasnije promijenili pitanja, bodove vratili nisu :joke:
  • prefontaine
    3.9k
    Vjerojatno sad upadam ko padobranac, ali koja je svrha ovog kviza? Je li se šta dobije rješavajući ga? Do sad nisam vidio nikakvu informaciju osim točno si odgovorio na sva pitanja ili nisi točno odgovorio na sva pitanja. Ako već nisam, zar ne bi bilo logično da mi se kaže što nisam točno odgovorio kao i koji je točan odgovor, čisto da znam za ubuduće
  • db-izbjeglica
    18.6k
    U Europa ligi je rast s 0.8 bodova po utakmici prije njegovog bijega na 2.5 boda po utakmici (+212%) nakon njegovog bijega, a u Ligi prvaka je rast s navučenih 0.2 boda po utakmici prije bijega na 1 bod (+400%) nakon bijega.

U to, naravno, nije uračunato da smo četiri puta prezimili nakon njegovog bijega i nije uračunata jedna sezona KL jer je nije bilo u njegovo vrijeme.
    Bosskovitz

kombinirano, sa svim utakmicama pretkola i skupina na hrpi, brzinskim izračunom sam dobio 39% veću uspješnost nakon njegova odlaska.
  • rioda
    10.5k

5 bodova u programu vjernosti za sudjelovanje, 10 za sve točne odgovore. Kad završiš, vratiš se ponovo na kviz i vidiš sve točne odgovore
  • prefontaine
    3.9k
    e hvala ti, nisam imao pojma. Tipični padobranac :nerd:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention