• ElDorado
    6.3k
    Ništa se neće promijeniti dok Dinamo ne preuzme ZNS i udje u strukture HNSa pa se pocne institucionalno djelovati
  • MarK
    1.1k
    Samo strani suci ništa drugo i to u svim utakmicama. Hns ima love neka plaća. Čak i ne moraju biti nekakvi elitni suci, neka griješe svako kolo ali će onda griješiti na svačiju štetu.
  • DiddyGuela
    4.6k

Upravo to.

Suci ce grijesiti, kao igraci, kao treneri... normalna stvar. Ali kada imas tendenciozno suđenje na stranu jednog kluba u ligi, e to je onda ociti problem. Nema veze sa greskama koje se događaju i koje ce se događati u buducnosti. Iza ovog sto se događa na utakmicama tovarije postoji namjera.
  • MarK
    1.1k
    suludo je da oni nikad nisu oštećeni, a kardinalnih grešaka na svakoj njihovoj utakmici. Ne može bit slučajno da ga jbes
  • Zagreb1992
    2.7k

Objasnio je već Nauković u podcastu ..sad dok su strane lige nećeš dobiti kvalitetne suce iz inozemstva nego neke osrednje ..
  • Filip85
    1k
    Dobro je Štimac rekao u sportu nedjeljom da Hajduk zadnjih 5-6 godina ima nikada bolje suđenje u svojoj povijesti, i da još pljuju po tim istim sucima...
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k

Nije ni bitno da su kvalitetni. Mogu bit loši, samo da su jednako loši svima, a ne da se svima nosi bila boja
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    Kako sam rekao,više su im bodova donijeli sudci nego i Bamba i Livaja i Rebić svi zajedno. Dno dna
  • Zagi
    12.5k
    Čitajući ovog idiota, ispada da su oni ipak malo više oštećeninwankwo646

Standardno mućenje vode.
  • db-izbjeglica
    18.8k
    po meni dostupnim alatima, zaleđe!
    provjerio sam sve igrače lokomotive, išao sam s ovim kadrom jer se tu najbolje vidi trenutak upućivanja lopte, iz drugog kadra mi zaleđe ispada i veće.

slika.png

ne znam što reći...
  • Majki2111
    4.2k
    Jel se vi ljudi moj šalite?! Zaleđe je, al Hajduk je dobio zasluženo. Daj vozi dalje. 5 stranica o zaleđu nebitno. Bili su bolji. Apsolutno nemam nikakvih problema jer su bili bolji.

Vozi dalje!
  • Mihael2305
    564
    Screenshot-20250928-131700-Tik-Tok.jpg

Da malo skrenem s vašim mišljenjem jel bilo zaleđe ili nije, ova gamad koja nas provocira da ne možemo napunit ovo ruglo od stadiona i sličnim nazivima jučer, po slici, kae ovo onda, hoće li opet pumpat brojke da je bilo prek 20k+ na stadionu
  • Paggini
    73.3k
    al Hajduk je dobio zasluženo. Daj vozi dalje. 5 stranica o zaleđu nebitno. Bili su bolji. Apsolutno nemam nikakvih problema jer su bili bolji.Majki2111

Majki aj ne seri
  • db-izbjeglica
    18.8k
    ovo je skandal!

pa ljudi moji nađite mi jedan klub na svijetu kojem su od uvođenja VAR-a u nogomet već par puta priznali gol iz čistog zaleđa, jer ovo nije baš malo zaleđe i li-la situacija.

najbolje od svega, dinamu je istovremeno uz VAR već preko nekoliko puta poništen čisti gol, zadnji put u varaždinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet