• Paggini
    71.3k

Kakvo oglašavanje kluba oko zaleđa na seoskoj utakmici? Rugamo s pravom tovare da kmeče oko svake pizdarije i onda bi da Dinamo kmeči još više oko utakmice drugih klubova
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k

Nisam rekao na ovu situaciju, to bi bilo jazavo. Generalno
  • reziser
    7.8k
    VAR mi nikad nije sjeo. I ova situacija koja je kristlano jasna (zaleđe) je krivo dosuđena uz svu tehnologiju.
    Uzaluz sva tehnologija kad iza nje stoji ljudsko biće

Bar je zaleđe jednostavno vidjeti uz tehnologiju.
    , crtanje linija.... čisto da nemože biti čistije. ALi nema natrag,
  • Paggini
    71.3k
    Ali opet zanimljivo, nama sude i dižu zastave automatski na zaleđa koja ne da da nisu čista nego nema šanse da ih je sudac vidio (McKenna, Beljo protiv Varaždina, a dalo bi se izvući još par primjera), dok se tovarima ČISTA VIDLJIVA zaleđa ne dižu automatski...

Smiješno, jako jebeno smiješno. Ne mislim da postoji zavjera, ali postoji žešci bias gdje se sve pušta pa ajde moẓ̌da će VAR pregledati, žuti se ne daju apsolutno nikome (Šarlija jučer iskasapi čovjeka, rebic nabije loptu nakon faula i rukom odjebava suca)

E sad, kako se boriti protiv toga, mi kao klub moramo smisliti, ići prema drugim klubovima i HNSu jer ovo je lakrdija iz kola u kolo.

Više nije da upitne situacije idu hajduku, nego i one čiste protiv hajduka idu hajduku
  • MarK
    1.1k
    Samo strani suci
  • Rakovica1986
    1.1k
    Nadam se da će bar naš (zna se tko) dobiti dopuštenje na onom smrdljivom portalu da jasno prozove ovu sramotu.

Ovo ne može biti slučajnost, jedno je kmečati, a jedno je svojim očima gledati ruganje sa ligom svako kolo.
  • Crni86
    15.6k
    ma slucajno je to

to ti se zove pranje ruku. To je ocit efekt pritiska koji oni rade, prijetnji i slicno. I suci mozda cak i nesvjesno prebacuju odgovornost na druge. Npr ovaj pomocni ne digne zastavicu kao bude var vidio necu da mi jebu majku kad dignem zastavicu. Pocinjes nesvjesno radit neke postupke kako bi izbjego svojeg nasilnika.

A u varu je sad vec lagano pitsnje vise ko sjedi. Jer ovo je u snimci prvoj i komentator reko oho ovo ce se provjeravat ovo izgleda kao zalede.

I ne treba reagirati u javnost priopcenjima. Ali isto tako di je tiha diplomacija? 8 kola ne punih i u njima ima vis gresaka nego cijele prosle sezone i to kardinalnih gresaka. Isto tako na svaki spomen bilo kakve suradnje to treba odbiti. Nikakva suradnja, nikakvi ruckovi ma apsolutno nista ss tim lopovima.
  • bbb medimurje
    4.5k
    Opet sad oni izvlace nekakve druge kutove
    Pa izgovori da se na toj situaciji koja se analizira ne vidi lopta
    Pa da je krivi igrac lokse uzeti za analizu
  • bbb medimurje
    4.5k
    Daj nek netko napravi analizu za sliku na koju se pozivaju, meni se cak i tu cini da je zalede
  • rioda
    10.5k
    Pa izgovori da se na toj situaciji koja se analizira ne vidi loptabbb medimurje

Ovo je najjači od svih :lol: Zaustavljen je frame u trenutku upućivanja lopte koja se ne vidi na slici jer je iza stajne noge Pukštasa. Ali tovari diljem interneta pišu "ne vidi se lopta, vjerojatno je već iza igrača Lokomotive, krivi frame" :rofl:
  • Crni86
    15.6k
    bbb medimurje

Mamicevci su jedne velike nule nasprem njih.. Ovi brane neobranjivo i rukama i nogama. Na zdrave oci se vidlo na tvu da je zalede ko kuca. Pa nismo bas coravi da se prodaju takve fore. Nije mi trebao ni ovaj var check da vidim to.

Boze dragi…..
  • sport
    5.2k
    Hajduk je zadnju titulu kupio i još je ostao dužan sucima (Širić i ostatak uključenih).Sad to dobivaju besplatno jer su u HNS u instalirani njihovi kadrovi i ostali beskičmenjaci koji uživaju u blagodatima svojih funkcija.Kad suci imaju mig s vrha da rade to što rade a da im se pritom ništa neće dogoditi onda imamo ovu lakrdiju od sudačkih odluka.Komisija je raspuštena :lol: ,ostao je Bertrand Layec,stranac pod krinkom poštenja a njega boli ona stvar jer zna se tko ga plaća pa tako izgledaju njegova izvješća jer secira nebitne stvari a sve ono što ne spomene nije se ni dogodilo.Svi koji su i malo involvirani u nogometnoj organizaciji znaju što se događa i da to traje unazad četri godine.
  • criticus
    5k
    bbb medimurje

Navijači ili novinari?
  • hardek
    6.5k
    Nisam neki teoretičar zavjere ali mi je nevjerovatno koliko je slabo medijski popraćena ova situacija. Tim više što se na njoj može nabrat masu klikova od čega mediji žive
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.