• Teofil Kateran
    3.3k
    McKenna, Mišić, Nevistić i Valinčić su odradili sve minute dosad ako ne brojimo Predavac, a Dominguez nešto malo manje zbog izlaska u derbiju. Ljubičić je odmah nakon njih, ali imam dojam da se sigurno najviše potrošio s obzirom na njegovu količinu trke.

Mislim da si uz Bennacera i Villara koji su na klupi definitivno moramo moći priuštiti da se Mišić rastereti. Čovjek iz sezone u sezonu sve utakmice igra. Valinčić nek igra dok Pierre-Gabriel ne uđe u trening, a on bi po Kovačevićevim riječima trebao biti spreman za iduće kolo.
  • ElDorado
    6.2k
    Volio bi viditi Bennacera i Villara zajedno
  • scooniepenn
    5.6k

Brijem da je jedino logicno da radi u Dobroj Hrani.
  • Mihaljević
    13.8k
    Striče Ivane, mi ćemo pobjediti!
  • FredyJones
    10
    Sudeci po presici Kovacevica ne ocekujem puno izmjena. Drago mi je da je onako izravno rekao za Valincica da je mlad i da ne vidi zasto bi bio umoran.
    Ocekujem Bennacera od prve, te trkacki dominatnu igru,dosta sansi i pobjedu bez stresa.
  • don
    16.2k
    nemojte se začuditi i dramatizirat ako Bennacer ne krene od prve, ništa nenormalno.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Priželjkujem što više promjena jer je bezbolnije rotirat sad nego protiv Lokomotive idući vikend, a očekujem najviše 2-3.
  • Zagi
    11.8k
    Nije nenormalno ali bi bilo čudno da Bannacer ne starta.
    Doveli smo ga da igra , a ne da stoji u regalu svjetlucav.
    Protiv tovara je pokazao da može bar 30 minuta. Nek danas odigra 45-60 , koliko već može .
  • Crni86
    15.6k
    Znaci nista se ne prepusta slucaju ove sezone ako niste primjetili. Imamo sirok kadar i ukoliko igrac nije na 100% nece igrat. I to tak treba bit, a ne prosle sezone pa smo imali u klubu na kraju boljicu.

iI ista je stvar s benaccerom. Bezveze ga gurat pa riskirat ozlijedu pa da ga nema tjedan,2,3 ili se strpit.
  • Mlađi referent
    14.4k
    Danas učitelj protiv učenika.

Taktički mastermind i vrhunski složen Belupo protiv vesele klape Dinama.

Gregurina protiv Kovačevića.

IMG-0551.jpg
  • KtcGoat
    1.4k
    "Slaven više nije tvoj klub i ja više nisam tvoj takticki mastermind"
  • NoSkillan
    131
    Nevistić - Valinčić, dominguez, McKenna, Goda - Ljubičić, Bennacer, Zajc - Bakrar, Beljo, Hoxha

prema germanijaku
  • Paggini
    71.3k
    Taktički mastermind Gregurina kad vidi da Kovacevic izlazi s najveselijom klapom na Maksimiru

0000000000520735.jpg
  • Zagreb1992
    2.6k

Čovjek je sad protiv Hajduka tek prve minute uhvatio nakon ozljede...Sumnjam da će krenuti od prve ...Idealan za nejih 30 minuta
  • Efes Pilsen
    12.9k
    Proslo je sad vec dosta od dolaska, skoro kao i Zajcu. Mislim da je spreman za minimalno 45 minuta, zasto ne bi poceo? Sto imamo za izgubit? 5 zamjena je moguce napravit, tako se treba i ponasat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet